Blog

Izbira poletnih pripomočkov
Izbira poletnih pripomočkov
Mmmm, občutek topline sonca na svoji koži in rahla sapica, ki te objame. Ja, poletje je tukaj in če imaš srečo, ste s svojimi malimi nadobudneži že odšli na prvi dopust. Za nekatere novopečene starše pa bo obisk morja z dojenčkom letos prvič. Kaj vse je potrebno, da si kot starš olajšamo dopustniške dni? Za vas sem pripravila nekaj nepogrešljivih poletnih pripomočkov za mamico in malčka.
Majčka po izbiri!
Majčka po izbiri!
Najprej hvala vsem, ki ste sodelovali v naši nagradni igri na spletni strani www.evitas.si, ki se je zaključila v petek 12.5.2017!
Udobno in moderno
Udobno in moderno
Jaz sem otrok neke druge generacije. To pomeni, da mi razni slim in skinny fit, goli gležnji pozimi na odraslih moških ne potegnejo. Človek se mora v cotah počutiti tako, kot če bi bil nag zleknjen na domačem kavču – udobno. Če je to udobno še stajliš, je to še toliko bolj dobrodošlo.
Mokasinke > pancarji
Mokasinke > pancarji
Gledam vremensko napoved, nobene otoplitve na vidiku. To pomeni, da še ne smem pospraviti lopate za kidanje snega. To pomeni, da so toplejši in brezskrbni dnevi še vedno močno oddaljeni. Največ dela imamo trenutno z oblačenjem. Če gremo ven, porabimo petnajst minut samo zato, da navlečemo vse cote nase. Otrok še kar potrpežljivo prenaša tovrstne muke, vendar je vprašanje, do kdaj bo to trajalo.
Citat na kvadrat
Citat na kvadrat
Veliko berem in malo si zapomnim. Zato sem si svojih nekaj najljubših citatov kar zapisal na telo. Drugi razlog je bil pa v tem, da lahko vsakič, ko me kdo vpraša, če gre »tu dol«, odgovorim, da ne. V življenju ni neumnih vprašanj, so samo neumni ljudje.
Kje si, dodatek? Gre?
Kje si, dodatek? Gre?
Meni so bili ljudje, ki ne nosijo nobenih dodatkov, vedno dolgočasni. Jaz imam celo svojo škatlo z nakitom. Notri imam zapestnice, prstane, verižice in ure. To so bile zame vedno začimbe celotnega stajlinga. Sploh si ne predstavljam, da bi imel gole roke. Po moje bi kar znorel.
Matchy-matchy
Matchy-matchy
Da enkrat za vselej razrešimo naslednjo dilemo: komu je otrok podoben?
Naj se ve
Naj se ve
Ko sem tistega vročega avgustovskega jutra dobil klic iz porodnišnice, da gre sedaj zares, sem nekaj že imel pripravljeno – mojo »porodno« majico z napisom »Dobrodošla, Višnja.« To sem naročil že več mesecev prej. Ime otroka je bilo za vse, razen za naju seveda, skrivnost, ker nisva želela, da naju želi kdo prepričati o nasprotnem. Torej pravo majico sem se spomnil obleči, kaj pojesti na poti do porodnišnice pa ne, kar je botrovalo temu, da mi je bilo v porodni sobi slabo, sem bil pa zato spedenan.
Nasmeešeek!
Nasmeešeek!
Najprej bi se rada zahvalila vsem, ki ste se prijavili na brezplačno fotografiranje, ki ga podarja Evitas Shop.
Black or white?
Black or white?
Michael Jackson je pel, da je vseeno, ali si bel ali črn. Jaz sem pa vedno trdil, da si lahko oboje. Seveda ne v praksi, kot je kralj popa preizkušal na svojem obrazu, ampak v modnem pogledu. Nekaj črnega in nekaj belega in si že na pol poti k zmagi.
Začeti blog...
Začeti blog...
...je danes nekaj povsem vsakdanjega.