september 2022

CYBEX AVTOSEDEŽI SKUPINE 2/3
CYBEX AVTOSEDEŽI SKUPINE 2/3
Avtosedeži skupine 2/3 so namenjeni že malo večjim otrokom. Ko je otrok višji od 105 cm, je čas, da ga presedemo v sedež skupine 2/3. Avtosedež lahko v avtomobil namestimo z Isofix konektorji ali pa z avtomobilskim varnostnim pasom, in sicer v smeri vožnje. Ti avtosedeži so lažji in enostavni za uporabo ter premeščanje iz enega avtomobila v drugega.
Cybex avtosedeži skupine 1, 1/2 in 1/2/3/
Cybex avtosedeži skupine 1, 1/2 in 1/2/3/
Ko otrok upihne prvo svečko, je čas, da se lupinico oz. sedež skupine 0+ zamenja za nekoliko večji avtosedež. Vsi starši in bodoči starši vedo, da izbira avtosedeža ni preprosta naloga. Izbira je na trgu zelo velika in zato je izbira še toliko bolj zapletena. Pri nakupu avtosedeža je potrebno upoštevati več pomembnih lastnosti, kot so varnost otroškega avtosedeža, funkcionalnost, udobje, možnost montaže izbranega sedeža v avtomobil ipd.
Cybex avtosedeži skupine 0+ in 0+/1
Cybex avtosedeži skupine 0+ in 0+/1
Vsi starši in bodoči starši vedo, da izbira avtosedeža ni preprosta naloga. Izbira je na trgu zelo velika in tako je izbira še toliko bolj zapletena. Pri nakupu avtosedeža je potrebno upoštevati več pomembnih lastnosti, ko so varnost otroškega avtosedeža. funkcionalnost, udobje, možnost montaže izbranega sedeža v avtomobil.
Ustvarjanje z Neogrun izdelki
Ustvarjanje z Neogrun izdelki
Ah, spet jesen, nič več poletne zabave... Ampak vedno je čas za igro! In seveda ni boljše igre, kot če si ustvarite svoja pravila in svoje okolje. Zato s svojim malčkom vklopite domišljijo in iz materialov, ki jih najdete okoli sebe, ustvarite svoj svet.
Katera prsna črpalka je prava?
Katera prsna črpalka je prava?
Veliko nosečnic ali mladih mamic se sprašuje katera prsna črpalka je boljša, ročna ali električna. Po izkušnjah naših strank, se večina najprej odloči za ročno, ker je cenovno dostopnejša in kasneje preide na električno, saj je ob pogosti uporabi črpanje preprostejše in majn obremenjujoče za mamico. Naj vam predstavimo razlike in prednosti ročnih in elektronskih prsnih črpalk.