april 2018

Otroška banjica Aquascale
Otroška banjica Aquascale
Danes vam želim predstaviti banjico Aquascale. Kaj vse so njene lastnosti, prednosti in zanimivosti, zaradi katerih jo uvrščamo v sam vrh otroških pripomočkov za kopanje in nego? Vse to boste izvedeli v naslednjih vrsticah...
Zakaj dermokozmetika Uriage?
Zakaj dermokozmetika Uriage?
Najbrž se vsi sprašujete kaj sploh je Uriage? Preprosto! Uriage je linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki izvira v osrčju francoskih Alp. Voda deluje pravzaprav kot naravna fiziološka raztopina, ki vzdržuje naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni tudi najbolj občutljivi koži naših malih nadobudnežev. Znamka Uriage ima prav tako širok spekter izdelkov, ki so primerni tudi za nas mamice. :)
Naravna kozmetika Linea Mamma Baby
Naravna kozmetika Linea Mamma Baby
Narava, strast, tradicija in ljubezen! Vse to je kozmetika Linea Mamma Baby. Kozmetični izdelki Italijanske priznane znamke so idealni tako za nežno otroško kožo kot tudi za malo manj občutljivo kožo njihovih staršev. Kozmetika Linea Mamma Baby se je razvila iz ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Izdelki so narejeni iz kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo le najboljšo zaščito dojenčkove in otroške kože.