Dostava in plačila

DOSTAVA ZNOTRAJ SLOVENIJE

Cena poštnine z dostavno službo GLS ali s Pošto Slovenija znaša 2,69 EUR (težji predmeti, kot so pohištvo in otroški vozički, imajo dodaten strošek dostave, ki se prišteje k strošku dostave v košarici), pri izbiri plačila po povzetju s zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 2 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. Ponudnik se sam odloči s katero dostavno službo bo poslal naročilo.

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla in pod nazivom artikla v košarici. V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave 2,69 EUR in dodatna 2 EUR v primeru plačila po povzetju.

DOSTAVA V TUJINO

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila preko Paypala oz. plačila s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni dobavljiv, se rok dobave podaljša, o čemer ponudnik obvesti uporabnika v roku dveh (2) delovnih dni.

Mednarodni dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 2-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem centralnem skladišču, se rok dobave celotnega naročila podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla in pod nazivom artikla v košarici. V primeru, da želite naročilo prejeti v dveh ločenih pošiljkah, se vam obračuna dodaten strošek dostave.

Dobavni rok je lahko daljši v državah s carinsko upravo.

Država Cena dostave
Austria 4,99EUR
Belgium 10,99EUR
Bulgaria 29,99 EUR
Croatia 6,99 EUR
Czech Republic 15,99 EUR
Denmark 12,99 EUR
Estonia 29,99 EUR
Finland 29,99 EUR
France 15,99 EUR
Germany 10,99 EUR
UK 6,99 EUR
Greece 29,99 EUR
Hungary 15,99 EUR
Italy 3,99 EUR
Latvia 29,99 EUR
Lithuania 15,99 EUR
Luxembourg 10,99 EUR
Monaco 15,99 EUR
Netherlands 10,99 EUR
Poland 15,99 EUR
Portugal 29,99 EUR
Romania 29,99 EUR
Slovakia 15,99 EUR
Spain 29,99 EUR
Sweeden 29,99 EUR

NAČIN PLAČILA

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

*Ne velja za mednarodne nakupe.

Podjetje Evitas Shop d.o.o. si prislužuje pravico, da pri večjih vrednostih naročila od kupca zahteva plačilo blaga pred odpremo.

 • Plačilo po povzetju*

  z gotovino ali kartico ob prevzemu (za plačilo ob prevzemu se zaračuna dodaten strošek v višini 2 EUR).

 • Plačilo po predračunu

  (predračun boste prejeli po e-pošti), rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.

  Evitas Shop d.o.o. Cesta 25. junija 1g 5000 Nova Gorica

  IBAN: SI56 6100 0002 4288 371    BIC: HDELSI22    Delavska hranilnica d.d.

 • Plačilo s plačilnimi karticami

  poteka preko plačilnega sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal.

  Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).

 • Preko Paypala

  Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.