Blog

Nomi - visoki otroški stolček nove generacije!
Nomi - visoki otroški stolček nove generacije!
V spletni trgovini Evitas Shop imamo novo pridobitev, otroški stolček nove generacije, primeren za otroke od 6-24 mesecev in ima izjemen koncept, ki otrokom zagotavlja potrebno podporo v vseh fazah odraščanja in dopušča mu vso svobodo gibanja in seveda varnost, ki je na prvem mestu.
NOVE MONTESSORI IGRAČE TENDER LEAF TOYS ZA IGRO IN UČENJE VAŠIH OTROK
NOVE MONTESSORI IGRAČE TENDER LEAF TOYS ZA IGRO IN UČENJE VAŠIH OTROK
Pomemben element montessori vzgoje je narava, ki je pomemben del otrokovega življenja. Seveda je zelo pomembno, da so otroci veliko časa zunaj, v naravi, pomembno pa je tudi, da je otrokov dom obdan s stvarmi iz narave, zato je poleg drugi stvari, ki jih imate doma pomembno, da so tudi otrokove igrače iz naravnih materialov, kot so les, bombaž, kovina in steklo, ki otroku nudijo veliko senzornih izkušenj in niso zdravju škodljive. V spletni trgovini Evitas ponujamo novo blagovno znamko igrač Tender Leaf Toys, ki ponuja kakovostne otroške igrače narejene iz lesa in vsi izdelki so prijazni do okolja, varni za uporabo in očarljivi za naše najmlajše. Vodilo podjetja Tender Leaf Toys je prav ljubezen do lesa, ki je tudi vodilen element v montessori vzgoji.
NOVE POSODICE ZA SHRANJEVANJE HRANE IN PIJAČE MINILAND
NOVE POSODICE ZA SHRANJEVANJE HRANE IN PIJAČE MINILAND
Na naše poličke smo dobili super kolekcijo izdelkov Miniland, ki bo poskrbela da bo shranjevanje hrane in pijače za vašega malčka enostavno in zabavno, da boste lahko svobodno hodili na sprehode in daljše izlete in imeli s seboj pripravljene obroke, ki bodo sveži, še topli in seveda zdravi, saj jih boste lahko doma skrbno pripravili in vanje dali le tiste sestavine, ki so za vas in vašega malčka najpomembnejše.
Že imate stolček za hranjenje? Nasveti, kako izbrati najbolj primernega
Že imate stolček za hranjenje? Nasveti, kako izbrati najbolj primernega
Stolček za hranjenje... Kako ga izbrati, na katere funkcionalnosti je potrebno biti pozoren, dizajn, enostavna uporaba... Vsa ta vprašanja so pri izbiri "tapravega" stolčka zelo pomembna.Izbira ustreznega stolčka za hranjenje resda ni največja prioriteta ob samem rojstvu otroka, vendar meseci hitro bežijo in kot bi mignil, bo vaš malček že samostojno sedel in užival v gosti hrani.
Nora dekliščina: fensi pripomočki za najbolj noro dekliščino 🎀🎉
Nora dekliščina: fensi pripomočki za najbolj noro dekliščino 🎀🎉
Se v bližnji prihodnosti poročiš? Se poroči tvoja prijateljica, sestra, sestrična? 🥰 Dekliščina je nekakšen zaključek samskega življenja, zato je potrebno poskrbeti, da bo ta zabava s prijateljicami res nepozabna.
Modularni sistem lupinic in avtosedežev Joie
Modularni sistem lupinic in avtosedežev Joie
Enostavno, varno in hitro – vsak dan! Pri Joie se zavedajo pomena varnosti in tudi hitrega tempa današnjega življenja, zato so razvili modularni sistem, ki omogoča uporabo po principu 3v1. Popoln sistem varnosti ter udobja od rojstva, pa skoraj do vstopa v šolske klopi! Modularni sistem Joie je stavljen iz ISOfix baze Joie® i-Base™ in dveh avtosedežev, ki sta združljiva z enako bazo. Modularna ISOfix baza nudi enostavno nameščanje v vaš avto. Baza ima barve indikatorje, ki opozorijo na pravilno oz. nepravilno namestitev baze in avtosedeža.
Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay
Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay
Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay bodo prihranile čas, ki ga posvetite pospravljanju. Svet, v katerem živimo danes, ne prepušča veliko domišljije. Tehnologija je nemogoče stvari spremenila v resničnost in straši se danes srečujemo s težavo, kako pri otroku ohraniti to živahnost in neverjetno domišljijo.
Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural
Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural
Linea MammaBaby izdelki so se razvili zaradi ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Od kje izvira kozmetika Linea MammaBaby? Najprej bi izpostavili to, da naš team zaupa ljudem, ki ustvarjajo to uspešno zgodbo. Podjetje vodijo ženske, vse mame, z zavedanjem, da moramo našim najmlajšim vedno nuditi le najbolj kvalitetne izdelke. Poleg tega so izdelki pod konstantnim nadzorom Centra za kozmetologijo univerze v Ferrari. Popolnoma vsi izdelki vsebujejo rastlinske ekstrakte ekoloških kmetij domačih kmetovalcev. Podjetje Olcelli ima več kot 60 let izkušenj s kozmetičnimi proizvodi in nova linija kozmetike, ki jo je ustvarila mama treh otrok, je posvečena najbolj občutljivi otroški koži. Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural in s priporočilom iz strani pediatrov!
Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün
Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün
Starši želimo za svoje najmlajše le najboljše in izbira kakovostnih, varnih in neškodljivih proizvodov je ključnega pomena. V naši ponudbi sedaj najdete 100% naravne prstne barve in plasteline Neogrün s katerimi bodo vaši najmlajši razvijali svojo ustvarjalnost in spoznavali barve ter teksture.
Rastemo
Rastemo
Tisti, ki jim tako kot meni življenje pestrijo otroci, vedo, da je Heraklitov rek »vse teče« včasih treba razumeti nekoliko drugače: vse raste. Rasteta radovednost in zvedavost za svet okoli sebe, no, pa tudi čevlji in obleka, ki so že teden dni po nakupu za številko premajhni. Je pa to z rastjo res tudi v poslu, sploh če ga zgrabiš s srcem in predanostjo.
UPPAbaby VISTA V2 2020 - Lastnosti, izboljšave ter novosti
UPPAbaby VISTA V2 2020 - Lastnosti, izboljšave ter novosti
Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo najnovejšega člana UPPAbaby družine – to je otroški voziček VISTA 2020, bolj poznan pod imenom VISTA V2. V tem zapisu vas bomo popeljali skozi najpomembnejše funkcionalnosti novega vozička, dotaknili pa se bomo tudi primerjave z modelom 2019. Za začetek si lahko v tabeli ogledate pregled najpomembnejših novosti, ki jih s seboj prinaša UPPAbaby VISTA V2, spodaj pa sledi podrobnejši opis posameznih funkcionalnosti.
Bivanje doma v času izolacije - kako ga preživeti z najmlajšimi
Bivanje doma v času izolacije - kako ga preživeti z najmlajšimi
In medtem ko starejši otroci iščejo načine, kako bi jih animirali s pomočjo različnih DIY projektov, najmlajši še niso pripravljeni na samostojno gibanje in zabavo. Prinašamo nasvete za preživljanje časa z dojenčkom doma.