Blog

Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay
Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay
Didaktične stenske igrače Oribel Vertiplay bodo prihranile čas, ki ga posvetite pospravljanju. Svet, v katerem živimo danes, ne prepušča veliko domišljije. Tehnologija je nemogoče stvari spremenila v resničnost in straši se danes srečujemo s težavo, kako pri otroku ohraniti to živahnost in neverjetno domišljijo.
Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural
Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural
Linea MammaBaby izdelki so se razvili zaradi ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Od kje izvira kozmetika Linea MammaBaby? Najprej bi izpostavili to, da naš team zaupa ljudem, ki ustvarjajo to uspešno zgodbo. Podjetje vodijo ženske, vse mame, z zavedanjem, da moramo našim najmlajšim vedno nuditi le najbolj kvalitetne izdelke. Poleg tega so izdelki pod konstantnim nadzorom Centra za kozmetologijo univerze v Ferrari. Popolnoma vsi izdelki vsebujejo rastlinske ekstrakte ekoloških kmetij domačih kmetovalcev. Podjetje Olcelli ima več kot 60 let izkušenj s kozmetičnimi proizvodi in nova linija kozmetike, ki jo je ustvarila mama treh otrok, je posvečena najbolj občutljivi otroški koži. Linea MammaBaby sedaj s certifikatom Cosmos Natural in s priporočilom iz strani pediatrov!
Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün
Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün
Starši želimo za svoje najmlajše le najboljše in izbira kakovostnih, varnih in neškodljivih proizvodov je ključnega pomena. V naši ponudbi sedaj najdete 100% naravne prstne barve in plasteline Neogrün s katerimi bodo vaši najmlajši razvijali svojo ustvarjalnost in spoznavali barve ter teksture.
Rastemo
Rastemo
Tisti, ki jim tako kot meni življenje pestrijo otroci, vedo, da je Heraklitov rek »vse teče« včasih treba razumeti nekoliko drugače: vse raste. Rasteta radovednost in zvedavost za svet okoli sebe, no, pa tudi čevlji in obleka, ki so že teden dni po nakupu za številko premajhni. Je pa to z rastjo res tudi v poslu, sploh če ga zgrabiš s srcem in predanostjo.
UPPAbaby VISTA V2 2020 - Lastnosti, izboljšave ter novosti
UPPAbaby VISTA V2 2020 - Lastnosti, izboljšave ter novosti
Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo najnovejšega člana UPPAbaby družine – to je otroški voziček VISTA 2020, bolj poznan pod imenom VISTA V2. V tem zapisu vas bomo popeljali skozi najpomembnejše funkcionalnosti novega vozička, dotaknili pa se bomo tudi primerjave z modelom 2019. Za začetek si lahko v tabeli ogledate pregled najpomembnejših novosti, ki jih s seboj prinaša UPPAbaby VISTA V2, spodaj pa sledi podrobnejši opis posameznih funkcionalnosti.
Bivanje doma v času izolacije - kako ga preživeti z najmlajšimi
Bivanje doma v času izolacije - kako ga preživeti z najmlajšimi
In medtem ko starejši otroci iščejo načine, kako bi jih animirali s pomočjo različnih DIY projektov, najmlajši še niso pripravljeni na samostojno gibanje in zabavo. Prinašamo nasvete za preživljanje časa z dojenčkom doma.
5 razlogov zakaj je nošenje potrebno
5 razlogov zakaj je nošenje potrebno
Nošenje otroka ima več pozitivnih učinkov tako na dojenčka kot tudi na mamico in očeta :) Občutek bližine in varnosti je v prvih mesecih zelo pomemben za dojenčka, ki se je pravkar znašel v popolnoma novem svetu. Spodaj smo našteli 5 razlogov zakaj je nošenje potrebno in koristno.
Izdelki za nego otroka Miniland
Izdelki za nego otroka Miniland
Svet postane boljši kraj, ko skupaj z malčki doživljamo, živimo in spremljamo njihovo rast. In ja... Tako kot oni, rastemo tudi mi z njimi. Ne dobesedno seveda 😊 ampak dejstvo je, da je osebnostna rast staršev, ki spremlja otrokovo odraščanje eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri vzgoji naših malčkov. Se strinjaš? 👍
Blazina za nosečnice Koala Babycare Hugs +
Blazina za nosečnice Koala Babycare Hugs +
Blazina za nosečnice Koala Babycare Hug+ Comfy je večnamenska blazina, namenjena nosečnicam, mamicam ter malčkom. V blogu vam jo bomo na kratko predstavili in izpostavili njene prednosti. Blazina za nosečnice Koala Babycare Hug+ vas bo spremljala skozi celotno obdobje nosečnosti ter tudi po rojstvu otroka. Med nosečnostjo na primer lajša bolečine v križu in v spodnjem delu trebuha, se lepo prilagaja trebuščku in pomaga nosečnici lepše spati. Mamice pozor! Blazina je izjemno mehka, polnjena s sintetičnimi silikonskimi vlakni, ki omogočajo brezkončno udobje. Blazina za nosečnice Koala Babycare Hug+ ima poleg tega tudi snemljivo ledveno podporo, ki pomaga nosečkam, da veliko lažje spijo.
Razlika med otroškim avtosedežem Joie i-Spin 360™ i-Size in Joie Spin 360 GT 0+/1 (0-18 kg)
Razlika med otroškim avtosedežem Joie i-Spin 360™ i-Size in Joie Spin 360 GT 0+/1 (0-18 kg)
Kakšna je razlika med modelom Joie i-Spin 360™ i-Size in Spin 360 GT 0+/1 (0-18 kg)? Pogosto vprašanje, ki ga postavljajo straši preden se odločijo za nakup avtosedeža za starrostno obdobje 0+/1 :) Razlika med otroškim avtosedežem Joie i-Spin 360™ i-Size in Joie Spin 360 GT 0+/1 (0-18 kg) ni samo v ceni, temveč tudi v funkcionalnosti in opravljenih testih. Najbolje bo, da predstavimo vse funkcije enega in drugega modela avtosedeža ter izpostavimo bistvene razlike.
Igralne podloge Toddlekind... Poznaš?
Igralne podloge Toddlekind... Poznaš?

Poznaš igralne podloge Toddlekind? Če ne, ne skrbi... V tem blogu boš izvedela vse potrebno za ureditev varne in stajliš dnevne sobe, kuhinje ali jedilnice. 😊

Prepričana sem, da imamo vse mamice glede igralnih podlog prvo asociacijo na živobarvne igralne podloge na različne motive - črke, številke...

Lesene igračke Le Toy Van so idealna izbira za praznično darilo
Lesene igračke Le Toy Van so idealna izbira za praznično darilo

Veseli december je pred vrati! Že imate pravo idejo za darilo? 🤔 Igračke La Toy Van so ravno prave za letošnje praznike. Lepe, praktične, poučne, okolju prijazne in lesene igračke bodo očarale vsakogar. 

Igračke Le Toy Van

Grad, hiška za lutke in kmetija so prve tri igračke s katerimi je znamka L...