Blog

Kakovost, dizajn in estetika, to je Leander!
Kakovost, dizajn in estetika, to je Leander!
Ste že slišali za pohištvo Leander? Če je vaš odgovor ne, potem ste na pravem mestu, saj vam bom danes malo bolj podrobneje predstavila to zanimivo in stilsko dovršeno pohištvo. Leander je skandinavska znamka otroškega pohištva, ki združuje dizajn in funkcionalnost, ki je še kako potrebna, ko govorimo o pohištvu za naše male nadobudneže.
Ležalnik Nuna Leaf Curv ali MamaRoo 4.0?
Ležalnik Nuna Leaf Curv ali MamaRoo 4.0?
Mamice, kaj pravite? Ležalnik Nuna Leaf Curv ali MamaRoo 4.0? prestižne znamke 4Moms? Pravzaprav imata oba ležalnika kar nekaj pozitivnih lastnosti, ki so si med seboj tako različne, da lahko rečemo, da med seboj nista primerljiva oziroma si nista "konkurenčna". Tako lahko starši izbirajo med dvema odličnima ležalnikoma na podlagi njihovih prepričanj, kaj bo otroku bolj ustrezalo in bolj ugajalo.
Popolna harmonija med lepoto in zdravjem? Dermokozmetika SVR!
Popolna harmonija med lepoto in zdravjem? Dermokozmetika SVR!
Ali že poznaš kozmetiko SVR? Francoska kozmetika z dolgoletno družinsko tradicijo zajema vse, kar od kozmetike pričakujemo in želimo!
Otroška banjica Aquascale
Otroška banjica Aquascale
Danes vam želim predstaviti banjico Aquascale. Kaj vse so njene lastnosti, prednosti in zanimivosti, zaradi katerih jo uvrščamo v sam vrh otroških pripomočkov za kopanje in nego? Vse to boste izvedeli v naslednjih vrsticah...
Zakaj dermokozmetika Uriage?
Zakaj dermokozmetika Uriage?
Najbrž se vsi sprašujete kaj sploh je Uriage? Preprosto! Uriage je linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki izvira v osrčju francoskih Alp. Voda deluje pravzaprav kot naravna fiziološka raztopina, ki vzdržuje naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni tudi najbolj občutljivi koži naših malih nadobudnežev. Znamka Uriage ima prav tako širok spekter izdelkov, ki so primerni tudi za nas mamice. :)
Naravna kozmetika Linea Mamma Baby
Naravna kozmetika Linea Mamma Baby
Narava, strast, tradicija in ljubezen! Vse to je kozmetika Linea Mamma Baby. Kozmetični izdelki Italijanske priznane znamke so idealni tako za nežno otroško kožo kot tudi za malo manj občutljivo kožo njihovih staršev. Kozmetika Linea Mamma Baby se je razvila iz ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Izdelki so narejeni iz kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo le najboljšo zaščito dojenčkove in otroške kože.
Laki za otroke
Laki za otroke
Skoraj vsaka mala deklica si želi posnemati svojo mamo, tudi pri uporabi ličil :) Spomnimo se časov iz otroštva, ko nas je preganjala radovednost in smo želele preizkusiti vse kar je imela naša mamica v predalniku, omari, garderobi. Od oblačil, čevljev, šmink, lakov in vse za kar nam je bilo rečeno, da smo še premajhne. In končno so tu tudi laki za otroke. Le kje so bili pred leti, ko smo bile me majhne? :)
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare, DA ali NE?
Nosilka Ergobaby 360
Nosilka Ergobaby 360
Včasih je nakupovanje preko spleta pravi izziv in velikokrat starši težko presodimo, ali nam bo izdelek ustrezal ali ne. Ker se kot spletna trgovina tega zavedamo, vam bom danes skušala čimbolj podrobno predstavila lastnosti in uporabo nosilke Ergobaby 360. Ergobaby 360 je prva ergonomsko oblikovana nosilka, ki omogoča nošenje otroka v kar štirih različnih položajih. Otroka lahko nosimo na hrbtu, na boku in spredaj, obrnjenega naprej ali proti nam. Nosilka je praktičen pripomoček, saj je primerna za vse priložnosti. Z njo lahko uživamo na dolgih sprehodih, se odpravimo po nakupih ali pa le uživamo na kavi s prijateljico. Za dojenčka je zelo udobna in tudi uporaba za mamico je preprosta.
Uporaba povijalne pleničke
Uporaba povijalne pleničke
Najbrž ste že slišali z besedo swaddeling? V slovenščini bi to pomenilo povijanje dojenčka v štručko :) Dojenčki so devet mesecev preživeli v toplem in varnem zavetju maminega trebuščka in s povijanjem jim lahko ponudimo vsaj delček udobja, ki so a bili deležni v tistem času.
Pripomočki za uvajanje goste hrane
Pripomočki za uvajanje goste hrane
Z dodajanjem živil naj bi začeli po dopolnjenem 4. mesecu starosti. Po tem času naj bi dojenčkova prebavila že bila pripravljena na uvajanje goste hrane. Starši moramo biti na začetku potrpežljivi, saj je hranjenje nekaj povsem novega za naše male bodoče gurmančke. Začnemo s hrano, ki je enostavna in ima nevtralen okus, kot na primer krompir, korenje, bučka ali cvetača.
Učenje barv je lahko prav zabavno!
Učenje barv je lahko prav zabavno!
Vse mamice, ki ste rade vsaj malo ustvarjalne, smo za vas pripravili doma narejen pripomoček za zabavno učenje barv. Postopek je zelo preprost in enostaven, potrebujemo le nekaj osnovnih pripomočkov, ki jih dobimo v vsaki bolje založeni trgovini.