Blog

Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare, DA ali NE?
Nosilka Ergobaby 360
Nosilka Ergobaby 360
Včasih je nakupovanje preko spleta pravi izziv in velikokrat starši težko presodimo, ali nam bo izdelek ustrezal ali ne. Ker se kot spletna trgovina tega zavedamo, vam bom danes skušala čimbolj podrobno predstavila lastnosti in uporabo nosilke Ergobaby 360. Ergobaby 360 je prva ergonomsko oblikovana nosilka, ki omogoča nošenje otroka v kar štirih različnih položajih. Otroka lahko nosimo na hrbtu, na boku in spredaj, obrnjenega naprej ali proti nam. Nosilka je praktičen pripomoček, saj je primerna za vse priložnosti. Z njo lahko uživamo na dolgih sprehodih, se odpravimo po nakupih ali pa le uživamo na kavi s prijateljico. Za dojenčka je zelo udobna in tudi uporaba za mamico je preprosta.
Uporaba povijalne pleničke
Uporaba povijalne pleničke
Najbrž ste že slišali z besedo swaddeling? V slovenščini bi to pomenilo povijanje dojenčka v štručko :) Dojenčki so devet mesecev preživeli v toplem in varnem zavetju maminega trebuščka in s povijanjem jim lahko ponudimo vsaj delček udobja, ki so a bili deležni v tistem času.
Pripomočki za uvajanje goste hrane
Pripomočki za uvajanje goste hrane
Z dodajanjem živil naj bi začeli po dopolnjenem 4. mesecu starosti. Po tem času naj bi dojenčkova prebavila že bila pripravljena na uvajanje goste hrane. Starši moramo biti na začetku potrpežljivi, saj je hranjenje nekaj povsem novega za naše male bodoče gurmančke. Začnemo s hrano, ki je enostavna in ima nevtralen okus, kot na primer krompir, korenje, bučka ali cvetača.
Učenje barv je lahko prav zabavno!
Učenje barv je lahko prav zabavno!
Vse mamice, ki ste rade vsaj malo ustvarjalne, smo za vas pripravili doma narejen pripomoček za zabavno učenje barv. Postopek je zelo preprost in enostaven, potrebujemo le nekaj osnovnih pripomočkov, ki jih dobimo v vsaki bolje založeni trgovini.
Nagradna igra Kidzroom
Nagradna igra Kidzroom
Znana je nagrajenka, ki prejme prikupen nahrbtniček Kidzroom!
Prava izbira zimske vreče
Prava izbira zimske vreče
Zimska vreča za voziček je nepogrešljiva oprema v teh mrzlih zimskih dneh. Katero zimsko vrečo bomo izbrali, pa je včasih kar težka odločitev. V trgovinah in na spletu je na voljo ogromno modelov, barv, velikosti in tipov zimskih vreč. Izbira je res pestra in zato tudi odločitev toliko težja.
Darila za prihajajoče praznike
Darila za prihajajoče praznike
Leto 2017 se počasi a vztrajno poslavlja in bližajo se dnevi, ko se bomo s svojimi bližnjimi veselo obdarovali. Strinjamo se, da največ kar lahko podarimo ljubljeni osebi je bližina in čas. Pomembno je, da si drug drugem namenimo pozornost in pozitivno energijo, da preživimo prijetne večere ob božični glasbi in dobri hrani. Če pa se vrnemo leta nazaj, ko smo tudi sami bili otroci, ko smo se veselili jutra, da bomo začeli s trganjem darilnega papirja in končno videli ali je dobri mož ustregel našim željam. Ali če pogledamo naše malčke, tisti lesk v njihovih očeh, ko se razveselijo lepega darila, ki je namenjen samo njim. Se še spomniš kakšen je ta občutek?
Nagradna igra, poglej kdo je nagrajenec!
Nagradna igra, poglej kdo je nagrajenec!
Le kdo prejme čudovito majčko ali otroški bodi iz organskega bombaža?
Vstop v vrtec
Vstop v vrtec
Prvi obisk vrtca je tako za starša kot tudi za otroka velika sprememba. Ravno smo se navadili, da cele dneve preživimo skupaj, gremo na dolge sprehode, se skupaj igramo in ustvarjamo. Sedaj pa se bliža dan, ko bo vsega tega kar naenkrat konec. Otroci se vstopa v vrtec niti ne zavedajo, medtem ko se mamice že dlje časa pripravljamo na to pomembno prelomnico. Najpomembnejše je, da na vse skupaj gledamo pozitivno in tako lahko vrtec postane zabavna dnevna rutina, ki bo prijetna za vas in za vašega sončka.
Svetovni dan dojenja
Svetovni dan dojenja
Dojenje je nekaj, kar si želi doživeti skoraj vsaka bodoča mamica. Je čudovita vez, ki jo vzpostavimo z otrokom in se začne takoj po rojstvu. Materino mleko je polno vitaminov in hranilnih snovi, ki so pomembne za otrokovo zdravje, razvoj in rast.
Twistshake stekleničke za hranjenje
Twistshake stekleničke za hranjenje
Zakaj sem izbrala Twistshake?