Ustvarjanje z Neogrun izdelki

Ustvarjanje z Neogrun izdelki

USTVARJANJE Z NEOGRUN IZDELKI

Ah, spet jesen, nič več poletne zabave... Ampak vedno je čas za igro! In seveda ni boljše igre, kot če si ustvarite svoja pravila in svoje okolje. Zato s svojim malčkom vklopite domišljijo in iz materialov, ki jih najdete okoli sebe, ustvarite svoj svet.

Za vas imamo nekaj idej za ustvarjanje z Neogrun izdelki.

Potrebujete le papir in Neogrun barve Finger in Easy Clay, da boste izdelali čarobno pravljično hišo, ki lahko odpre vrata v začarani svet čudes.

1. Priprava

Vse kar potrebujete je tulec od porabljenega toaletnega papirja, kos papirja ter škarje. Na tulcu najprej izrežete vrata in okno. Nato vzamete papir in ga zvijete v stožec ter zlepite robove, da bo stabilen. Stožec bo predstavljal streho hiške.

2. Barvanje

Čas je za barvanje. Za barvanje z Neogrun prstnimi barvami ne potrebujete čopičev, ki jih boste morali nato čistiti, saj lahko malček barva s svojimi prstki. Po barvanju pustite, da se barva posuši in strehico hiške prilepite na tulec. Ta-da in hiška je narejena

3. Igra

Z Neogrun modelirno maso lahko ustvarite različne figurice in na tej točki lahko otroku omogočite popolno svobodo pri izbiri. Postavite mu samo nekaj usmerjevalnih vprašanj:

  • Kdo živi v hiši?
  • Kdo pride na obisk?
  • Kaj raste okoli hiše?

ZAKAJ IZBRATI NEOGRUN PRSTNE BARVE TER MODELIRNO MASO?

Neogrün je blagovna znamka iz Nemčije, ki proizvaja naravne prstne barve in modelirne mase s certifikatom NCP-vegan (Natura Care Product).

Njihovi izdelki, ki zagotavljajo nepozabno in neškodljivo barvno doživetje so narejeni iz zdravju prijaznih surovin, ter vsebujejo samo rafinirane minerale in rastlinske pigmente, ki se lahko uporabljajo tudi  prehrani in kozmetiki. Ne vsebujejo alergenih izdelkov, kar pomeni, da so Neogrun izdelki primerni tudi za alergike.

Naj se zabavno ustvarjanje z Neogrun izdelki začne zdaj!

Pozdravček,

Sara

 

Deli objavo z drugimi