julij 2018

Kinderfeets poganjalci, naj se strast do koles začne takoj
Kinderfeets poganjalci, naj se strast do koles začne takoj
Svež zrak, narava, sprehod, kolo, otroci in otroški smeh... Kaj sploh potrebujete več od življenja? Naši malčki se najraje gibljejo v naravi in uživajo v svobodnem gibanju, mi pa jim moramo to seveda tudi omogočiti. Poganjalci so v zadnjih letih postali zelo popularni pri starših, ki želijo, da se njihov malček nauči vožnje kolesa brez pomožnih koles. Poganjalci imajo načeloma dve kolesi, od navadnih koles pa se razlikujejo po tem, da nimajo pedal. Malčki se torej na teh kolesih poganjajo kar sami oziroma z njihovimi nogicami. Prehod iz poganjalca na otroško kolo je zaradi naučenih spretnosti enostaven.
Zdravi in okusni recepti s kuhalnikom Beaba Babycook
Zdravi in okusni recepti s kuhalnikom Beaba Babycook
Kuhalnik Beaba Babycook je tisti, ki nas je navdušil za enostavno pripravo zdravih, okusnih in hranljivih obrokov za naše najmlajše. Ponavadi je za vsakega starša pomembno, da ve, kaj otrok zaužije. S kuhalnikom Beaba Babycook obroke lahko pripravimo iz ekološkega sadja in zelenjave ali sestavine naberemo kar na domačem vrtu.
Must Have poletja? Previjalna torba Mommy Bag seveda!
Must Have poletja? Previjalna torba Mommy Bag seveda!
Hey mamice, že veste za modni hit letošnjega poletja? Hočete biti v koraku z modo vedno in povsod? Na plaži, v hotelu ali apartmaju, doma, na sprehodu, v mestu ali v hribih? Iščete hkrati tudi prostoren in funkcionalen izdelek? Če ste si pritrdilno odgovorili na vsa ta vprašanja, potem je torba Mommy Bag idealna za vas in vašo družino. Previjalna torba združuje estetiko, modo, prostornost in funkcionalnost oziroma vse kar mamice potrebujejo!
Kuhalnik Beaba Babycook
Kuhalnik Beaba Babycook
Čudovitih devet mesecev ženska nosi malo bitjece pod svojim srcem in med tem časom zagotovo začne še bolj paziti na svoje zdravje, kar pomeni dovolj gibanja in zdravo prehranjevanje. Kasneje, po rojstvu, naj bi doječa mama zaužila kakovostno, pestro in raznoliko hrano, ki seveda vpliva tudi na dojenčka. Nato v obdobju med 4. in 6. mesecem lahko začnemo s prvim uvajanjem goste hrane in tukaj se prava umetnost zdravih obrokov šele začne. Naš nasvet? Kuhalnik Beaba Babycook!