december 2021

Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare
Vzglavnik za novorojenčke Koala Babycare... Se tudi vi, tako kot jaz sprašujete ali je koristno ali škodljivo, da vaš malček spi na vzglavniku? Sama sem bila precej v dvomih, saj nekateri zdravniki odsvetujejo uporabo vzglavnika pri novorojenčkih, ker naj bi le ta lahko povzročil "sindrom SIDS" (sindrom nenadne smrti), drugi pa uporabo priporočajo, saj če otrok več časa spi v posteljici brez primernega vzglavnika, bo morda izpostavljen "sindromu zaležane glave" ter tako deformiranemu razvoju in oblikovanju hrbtenice. Kaj storiti? Starši, za vas imam rešitev! Prepričal me je revolucionarni Vzglavniki Koala Babycare. Razvit je z namenom preprečevanja sindroma SIDS ter zaležane otroške glavice ter spodbuja pravilen razvoj otroške hrbtenice. Gre za inovativne vzglavnike ergonomske oblike in vrhunske kvalitete! Mi smo zadovoljni uporabniki in priporočljiv je tudi iz strani pediatrov.
Uporaba povijalne pleničke
Uporaba povijalne pleničke
Najbrž ste že slišali z besedo swaddeling? V slovenščini bi to pomenilo povijanje dojenčka v štručko. Dojenčki so devet mesecev preživeli v toplem in varnem zavetju maminega trebuščka in s povijanjem jim lahko ponudimo vsaj delček udobja, ki so a bili deležni v tistem času.
Cybex - varni in kakovostni izdelki za otroke
Cybex - varni in kakovostni izdelki za otroke
CYBEX ponuja avtosedeže, nosilke, vozičke in otroško pohištvo, ki sledijo najnovejšim trendom, dopolnjujejo svojo kakovost, so varni in se popolnoma prilagajajo mestnemu življenjskemu slogu. V središču razvoja blagovne znamke in izdelkov je blagovna znamka CYBEX, ki jo vodi načelo inovativnosti, kombinacija edinstvenega dizajna, varnosti in neprimerljive kakovosti ter inteligentne funkcionalnosti. Njihova strategija je privedla do razvoja nagrajenih avtomobilskih sedežev, kot je Sirona, ki se lahko rotira v nasprotni smeri vožnje in je avtosedež, ki je prejel najmanj petnajst nagrad Red Dot Design.