maj 2020

Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün
Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün
Starši želimo za svoje najmlajše le najboljše in izbira kakovostnih, varnih in neškodljivih proizvodov je ključnega pomena. V naši ponudbi sedaj najdete 100% naravne prstne barve in plasteline Neogrün s katerimi bodo vaši najmlajši razvijali svojo ustvarjalnost in spoznavali barve ter teksture.
Rastemo
Rastemo
Tisti, ki jim tako kot meni življenje pestrijo otroci, vedo, da je Heraklitov rek »vse teče« včasih treba razumeti nekoliko drugače: vse raste. Rasteta radovednost in zvedavost za svet okoli sebe, no, pa tudi čevlji in obleka, ki so že teden dni po nakupu za številko premajhni. Je pa to z rastjo res tudi v poslu, sploh če ga zgrabiš s srcem in predanostjo.
UPPAbaby VISTA V2 2020 - Lastnosti, izboljšave ter novosti
UPPAbaby VISTA V2 2020 - Lastnosti, izboljšave ter novosti
Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo najnovejšega člana UPPAbaby družine – to je otroški voziček VISTA 2020, bolj poznan pod imenom VISTA V2. V tem zapisu vas bomo popeljali skozi najpomembnejše funkcionalnosti novega vozička, dotaknili pa se bomo tudi primerjave z modelom 2019. Za začetek si lahko v tabeli ogledate pregled najpomembnejših novosti, ki jih s seboj prinaša UPPAbaby VISTA V2, spodaj pa sledi podrobnejši opis posameznih funkcionalnosti.