Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün

Naravne prstne barve in modelirne mase Neogrün

Starši želimo za svoje najmlajše le najboljše in izbira kakovostnih, varnih in neškodljivih proizvodov je ključnega pomena. V naši ponudbi sedaj najdete 100% naravne prstne barve in plasteline Neogrün s katerimi bodo vaši najmlajši razvijali svojo ustvarjalnost in spoznavali barve ter teksture.

Izdelki za ustvarjanje Neogrün so:

  • BIO: neškodljivi in 100% narejeni iz naravnih sestavin
  • Primerni za alergike: ne vsebujejo snovi, ki so najpogosteje v povezavi z alergijami
  • Veganski: ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih
  • Okolju prijazni: narejeni iz 100% naravnih sestavin, ki jih je mogoče reciklirat

Neogrün se zavezuje k minimalnemu vplivu na okolje in tako v celotnem ciklu proizvodnje izdelkov strmijo k okolju prijaznim surovinam in uporabljajo trajnostne vire ter ekološko pridelavo. Vsi proizvodi imajo standard kakovosti Nature Care Product - vegan“ (NCP-vegan). Vsebujejo samo sestavine naravnega izvora, ne vsebujejo škodljivih ali okolju nevarnih spojin (mikroplastike, silikona in druge škodljive kemikalije), niso testirani na živalih in so zapakirani v reciklirani embalaži. Vsi izdelki so mikrobiološko testirani in so brez parabenov, azo barvil, petro kemikalij in mnogih drugih škodljivih snovi, ki ne spadajo v otroške izdelke. Vse sestavine so tudi razvidne na embalaži.

PRSNTE BARVE Neogrün

Prstne barve bodo poskrbele za pravo zabavo in brezskrbno ustvarjanje.

Negrün prstne barve odlikujejo gosta in kremna konsistenca. Lahko se uporablja na papirju, kartonu, steklu, kamnu in mnogih drugih površinah. Lahko jih nanesete tudi s čopičem ali natisnete z gobico ali žigi. Negrün prstne barve so med seboj enostavne za nanašanje in mešanje, so vodotopne in razredčljive. Tudi po sušenju prstnih barv ohranite začetno gostoto.

MODELIRNE MASE Neogrün

Z modelirno maso Neogrün domišljija ne pozna meja. Izjemno mehka formula omogoča tudi najmlajšim, da izkusijo zabavo ustvarjanja svoje edinstvene igrače. Pridelana je iz naravnih obnovljivih surovin in iz izključno rastlinskih pigmentov. Neogrün modelirna masa je izjemno mehka in elastična, ki omogoča ne samo modeliranje, ampak tudi stiskanje, žigosanje in oblikovanje na papirju za ustvarjanje 3D-oblik.

Po nekaj urah na zraku se glina začne sušiti, vendar ob sušenju ohranja prvotno obliko in sijaj. Tako lahko vaše stvaritve ohranite za družinsko galerijo ali jih dodatno pobarvate s prstnimi barvami Neogrün.

Na voljo sta dve različni pakiranji prstnih barv, ki jih prejmemo v setu po 4.

Prstne barve in modelirna masa Neogrün se lahko kupi tudi posamezno in tako izberete najljubšo barvno kombinacijo.

Pakirane so v lončku iz reciklirane plastike. Primerne so že od 1 leta naprej, vendar mora otroke mlajše od 3 let, nadzorovati odrasla oseba.

Deli objavo z drugimi