junij 2018

Izdelki čudovitih barv Twistshake
Izdelki čudovitih barv Twistshake
Stekleničke Twistshake so prava inovacija med stekleničkami za otroke. Zakaj? Za tiste, ki jih še ne poznate, naj vam povem, da so to stekleničke, ki so bile razvite z namenom preprečevanja kolik, ki nastajajo zaradi zajetega zraka med hranjenjem. Ampak to še zdaleč ni vse, stekleničke so čudovitih barv, moderne in lepo ter elegantno zasnovane... Tako so lepe, da si včasih še mamice želimo, da bi imele svojo verzijo stekleničke :)
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje … Tisti veseli pridih, ko začnemo razmišljati o poletju! Dejstvo ostaja – kremo s faktorjem bi morali uporabljati prav vse leto, a večina na to raje pozabi. Kreme nas večina začne uporabljati v prvem mesecu poletja, ko že občutimo vročino in močne sončne žarke. Ponavadi si vzamemo iz predala kremo, ki smo jo lansko poletje pospravili in ... odpremo pokrovček ter jo povohamo. Mmmmm. Prva asociacija? Poletje, seveda :)
Vozički Mima
Vozički Mima
Ste v veselem pričakovanju in še niste izbrali primernega vozička? Dilema je pri vseh vedno enaka. Kateri voziček izbrati? Uffff... Starši so pogosto zmedeni pri izbiri vozička za prvega otroka, saj glede na to, da nimajo še toliko izkušenj ne vejo točno, na katere lastnosti in karakteristike vozičkov morajo biti še posebej pozorni. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in toplo vam polagamo na srce, da izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam. Danes so na sporedu vozički Mima.
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Tok! Tok! Kdo je? Poletjeee 🙂 Poletne počitnice so tik pred vrati in malčki so skoraj zagotovo že pripravljeni na poletne avanture, kaj pa vi? Že imate vse potrebne pripomočke? Sončne kreme, poletne čepice, moderne brisače, pripomočke za na plažo, rokavčke, blazine, lahko zložljive vozičke za brezskrbne sprehode ob morju ... Ja? Če jih še nimate, potem bo tale blog zagotovo zanimivo pred poletno čtivo.