junij 2018

Izdelki čudovitih barv Twistshake
Izdelki čudovitih barv Twistshake
Stekleničke Twistshake so prava inovacija med stekleničkami za otroke. Zakaj? Za tiste, ki jih še ne poznate, naj vam povem, da so to stekleničke, ki so bile razvite z namenom preprečevanja kolik, ki nastajajo zaradi zajetega zraka med hranjenjem. Ampak to še zdaleč ni vse, stekleničke so čudovitih barv, moderne in lepo ter elegantno zasnovane... Tako so lepe, da si včasih še mamice želimo, da bi imele svojo verzijo stekleničke :)
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje … Tisti veseli pridih, ko začnemo razmišljati o poletju! Dejstvo ostaja – kremo s faktorjem bi morali uporabljati prav vse leto, a večina na to raje pozabi. Kreme nas večina začne uporabljati v prvem mesecu poletja, ko že občutimo vročino in močne sončne žarke. Ponavadi si vzamemo iz predala kremo, ki smo jo lansko poletje pospravili in ... odpremo pokrovček ter jo povohamo. Mmmmm. Prva asociacija? Poletje, seveda :)
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Tok! Tok! Kdo je? Poletjeee 🙂 Poletne počitnice so tik pred vrati in malčki so skoraj zagotovo že pripravljeni na poletne avanture, kaj pa vi? Že imate vse potrebne pripomočke? Sončne kreme, poletne čepice, moderne brisače, pripomočke za na plažo, rokavčke, blazine, lahko zložljive vozičke za brezskrbne sprehode ob morju ... Ja? Če jih še nimate, potem bo tale blog zagotovo zanimivo pred poletno čtivo.