januar 2022

Razlika med gugalnikom Nuna Leaf Curv in Nuna Leaf Grow
Razlika med gugalnikom Nuna Leaf Curv in Nuna Leaf Grow
Nekateri otroški sedeži se gibljejo naprej in nazaj, drugi pa se zibajo ali nihajo. Toda Nuna LEAF ustvari tolažilno gibanje, ki je znano vsem dojenčkom: nihanje od strani do strani, zaradi katerega se dojenček počuti, kot da je v vašem naročju.
Masaža dojenčka
Masaža dojenčka
Masaža dojenčka je umetnost, ki je tako stara, kot je mlada. Za masažo dojenčka se priporoča uporaba olj, da preprečimo trenje na koži. Mandljevo olje Linea Mamma baby je odlično tudi za negovanje in vlaženje nežne kože naših malih nadobudnežev.
Torba za v porodnišnico - Kaj vzeti s seboj?
Torba za v porodnišnico - Kaj vzeti s seboj?
Dan, ko se odpravimo v porodnišnico je ponavadi najbolj pričakovani dan, katerega se ga ženske najbolj veselimo, hkrati pa je tudi eden najbolj stresnih dni v celotnem obdobju nosečnosti. Tiste, ki poroda še niste doživele, se zagotovo sprašujete kako bo sam porod potekal, kakšna je bolečina in podobno. Če pomislim na svoj prvi porod, lahko rečem, da sem bila veliko bolj pripravljena kot na drugega. Prvi je prvi, res ne veš kaj pričakovati, jaz sem imela v glavi samo eno misel: če je moja mami rodila, bom tudi jaz :) Medtem, ko sem se drugega poroda bala veliko bolj, saj sem vedela kako vse poteka, kakšen je občutek in na kaj moram biti pripravljena. Na srečo sta bila oba poroda hitra in brez zapletov. Torej, danes želim izpostaviti kaj sem vzela s seboj v porodnišnico in kaj sem pogrešala ter seveda, kaj je bilo popolnoma odveč.
Razlika med otroškim vozičkom Nuna Demi Grow in Nuna MIXX Next
Razlika med otroškim vozičkom Nuna Demi Grow in Nuna MIXX Next
Kateri voziček je boljši: Nuna Demi Grow ali Nuna MIXX Next? Odgovor bi bil za vsako družino drugačen.