Kdo smo?

Naše poslanstvo in vizija! Kdo smo?

Prijaznost, ustrežljivost in zanesljivost so le nekatere od pozitivnih lastnosti ekipe podjetja Evitas. V podjetju Evitas Shop se zavedamo potreb in želja mamic, zato nenehno stremimo k izboljšavam storitev in nudenju najmodernejših, privlačnih in kakovostnih izdelkov za novorojenčke, otroke in mamice. Namen podjetja Evitas je preko spleta mamicam olajšati nakupovanje, kjer na enem mestu lahko izbirajo med več tisoč različnimi izdelki. Zadovoljstvo naših strank ni naš cilj, ampak je naša obveza. Odlično opravljena storitev in izjemno zadovoljstvo strank so vodilo in cilj našega poslanstva.

Le kdo stoji za trgovino Evitas?

Eva Birsa CEO

Eva ni le mama svojima otrokoma, ampak tudi mama zgodbe Evitas. Eva je namreč ustanoviteljica in direktorica podjetja Evitas Shop. Vedno znova preseneča z odličnimi idejami in obiskovalcem spletne trgovine skuša čimbolj olajšati nakupovanje. Njena skrb za kakovost in izjemen občutek za dizajn ter natančnost so ključne lastnosti pri izbiri le najboljših artiklov, ki jih uvrstimo v prodajni program.

Odgovorna je za strateški razvoj podjetja, skrbi, za usklajevanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev podjetja, za ustrezne investicijske odločitve, ter nadzira vse procese in poslovne dejavnosti, da zagotovi doseganje želenih rezultatov v skladu s poslovno strategijo in poslanstvom.

Mark Kodrič Manager, prokurist

Organizacija, načrtovanje in vodenje so glavne naloge, ki jih Mark opravlja v podjetju Evitas. Ima tudi vsa pooblastila in zastopa podjetje tretjim osebam. Poleg načrtovanja poslovanja podjetja in organizacije dela ter vodenja zaposlenih, Mark skrbi za prodajo distribuiranih znamk poslovnim partnerjem.

Nadzira uspešnost in učinkovitost procesov dela ter poskrbi za vse pravne in formalne stvari, ki jih v podjetju potrebujemo. S svojim vodenjem vpliva na organizacijsko kulturo ter pozitivno organizacijsko klimo in delovno vnemo.

Maša Kastelic Marketing manager

Oglaševanje je za našo spletno trgovino zelo pomembno. Maša skrbi, da je ime Evitas v Italiji iz dneva v dan bolj prepoznavno. S pomočjo marketinških akcij in strategij skrbi, da se prepoznavnost in obisk naše spletne trgovine hitro razvijata. Poleg marketinga je Maša odgovorna za vsebino na spletni strani, da je le ta urejena in prilagojena kupcem na Italijanskem trgu. Redno tudi raziskuje potenciale trge in izdelke primerne za Evitas ponudbo ter išče primerne rešitve za morebitne izboljšave bodisi na spletni strani bodisi za logistiko znotraj tima. 

Teja Žižmond Podpora strankam Italija

Odnos z našimi končnimi kupci nam je izredno pomemben, tako za slovensko kot tudi za italijansko tržišče. Teja poskrbi, da imajo Italijanske stranke o nakupni izkušnji le najboljše mnenje. Verjamemo, da je to naša konkurenčna prednost. Produktivno rešuje vse morebitne konflikte s strankami in jim pravilno ter razumljivo posreduje informacije glede izdelkov in dobave.

Teja redno skrbi za prevod vsebine v Italijanščino, da so izdelki primerno predstavljeni, opisani in objavljeni na naši spletni strani.

Anika Jarc Vodja prodaje in marketinga Hrvaška

Anika vodi veleprodajo blagovnih znamk, ki jih zastopamo na tujih trgih in ohranja stik s poslovnimi partnerji. Kot vodja prodaje in marketinga naše butične otroške spletne trgovine poskrbi, da je Evitas na Hrvaškem vsak dan bolj prepoznaven. Odgovorna je za marketinške strategije, razvoj inovativnih marketinških kampanij, vizuale, zanimive vsebine na družbenih medijih, e-mail sporočila, bloge in druge kanale.

Jana Birsa Vodja vsebine

Jana je izkušena ustvarjalka, specializirana za ustvarjanje visokokakovostnih fotografij, video vsebin in grafike, namenjenih za promocijske aktivnosti na različnih digitalnih platformah, vključno s spletno stranjo, Instagramom, TikTokom in Facebookom. Poleg tega je odgovorna za snemanje in montažo videoposnetkov posebej prilagojenih za TikTok in Instagram. Njena vloga tudi vključuje dodajanje novih artiklov ter oblikovanje opisov in vizualnih vsebin za lažjo navigacijo in celovit vpogled v ponujene izdelke, kar prispeva k povečanih nakupnih odločitvah.

Urška Madon Vodja računovodstva

Temelj podjetja in pravilno delovanje računovodstva. Urška redno spremlja računovodske standarde, pravilnike in zakonodajo. Skrbno analizira podatke, izdeluje poročila in jasno preda informacije iz poročil, ki so potrebne za sodelavce. Skrbi za izdane in prejete račune ter jih posreduje našim kupcem.

Njeno delo temelji na natančnosti in nosi precejšni del odgovornosti. Delo, ki ga opravlja, vpliva na pravilno delovanje podjetja.

Lara Soban Marketing Italija

Marketing je za Evitas ključnega pomena. S pomočjo socialnih omrežji in aktivnega sodelovanja z vplivneži se prepoznavnost in obisk naše spletne trgovine hitro razvijata. Za naš Instagram profil in naše Italijanske vplivnice pridno skrbi Lara, ki s svojo marljivostjo in prijaznostjo zgradi z vsako influencerko odnos, ki je temelj za dobro medsebojno sodelovanje. Poleg tega Lara skrbi tudi za vsebino na Italijanski spletni strani.

Manca Šuligoj VODJA SKLADIŠČA

Evitas ponuja čudovite izdelke za mamice in malčke in Manca je tista oseba, ki vsa prejeta naročila pripravi in skrbno zapakira. Poleg pakiranja paketkov skrbi, da so izdelki na svojem mestu in, da je naše skladišče vedno urejeno ter pregledno. Njene naloge so tudi prevzemanje in odpremljanje blaga ter skrbi za ustrezno shranjevanje izdelkov na naših policah. Je oseba, ki točno vse kje se kaj nahaja oziroma in kje ima določen izdelek svoje mesto v skladišču. 

Katarina Odar Marketing Manager Francija

Katarina skrbi za razvoj Francoskega trga in za to, da je ime Evitas v Franciji vedno bolj prepoznavno. S pomočjo socialnih omrežji in aktivnega sodelovanja z vplivneži se prepoznavnost in obisk spletne trgovine hitro razvija. Poleg marketinga je Katarina odgovorna tudi za vsebino na spletni strani, da je le ta urejena in prilagojena kupcem. Redno tudi raziskuje potenciale trga in išče primerne rešitve za izboljšave.

Linda Telepeček Prodajna svetovalka

Linda skrbi, da je naša fizična trgovinica vedno lepa, pospravljena in urejena. Odlikujeta jo prijaznost in ustrežljivost. Z njenimi nasveti bodo stranke vedno zadovoljne zapustile trgovino. Poleg tega Linda redno pomaga sodelavcem v skladišču in skrbi, da je vzdušje v timu vedno pozitivno.

Andrea Kodrič Vodja nabave

Kot vodja nabave v otroški trgovini zagotavlja ustrezne izdelke na zalogi. Njena naloga je upravljati celoten proces nabave, ki omogoča nemoteno delovanje trgovine in zadovoljstvo strank. Skrbi za načrtovanje nabavnih strategij, izbor dobaviteljev ter upravljanje zalog. Pregleduje kakovost izdelkov in spremlja stroške nabave.

Hvala, ker ste del nas

Svoje stranke izjemno cenimo in zelo smo jim hvaležni za soustvarjanje naše zgodbe, seveda smo prav tako veseli vsakega komentarja, pohvale in pripombe.

Postani tudi ti del naše zgodbe in z uporabo #evitas deli svoje fotografije in mnenje o izdelkih na našem Facebook ali Instagram profilu.

Instagram profil Evitas.si najdeš TUKAJ.

Slediš nam lahko tudi na TikToku! Klikni TUKAJ in si oglej naše vsebine.