Kdo smo?

Naše poslanstvo in vizija! Kdo smo?

Prijaznost, ustrežljivost in zanesljivost so le nekatere od pozitivnih lastnosti ekipe podjetja Evitas. V podjetju Evitas Shop se zavedamo potreb in želja mamic, zato nenehno stremimo k izboljšavam storitev in nudenju najmodernejših, privlačnih in kakovostnih izdelkov za novorojenčke, otroke in mamice. Namen podjetja Evitas je preko spleta mamicam olajšati nakupovanje, kjer na enem mestu lahko izbirajo med več tisoč različnimi izdelki. Zadovoljstvo naših strank ni naš cilj, ampak je naša obveza. Odlično opravljena storitev in izjemno zadovoljstvo strank so vodilo in cilj našega poslanstva.

Le kdo stoji za trgovino Evitas?

Jure Kodrič Direktor

Jure je soustanovitelj in direktor podjetja Evitas. S partnerico Evo sta leta 2016 skupaj začela pisati zgodbo podjetja, ki se iz dneva v dan razvija. Odgovoren je za strateški razvoj podjetja, skrbi, za usklajevanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev podjetja, za ustrezne investicijske odločitve, ter nadzira vse procese in poslovne dejavnosti, da zagotovi doseganje želenih rezultatov v skladu s poslovno strategijo in poslanstvom. Ukvarja se predvsem s finančnimi projekcijami podjetja in rešuje pravne ter birokratske zadeve.

Eva Birsa Marketing manager

Eva ni le mama svojima otrokoma, ampak tudi mama zgodbe Evitas. Vedno znova preseneča z odličnimi idejami in cenjenim obiskovalcem spletne trgovine skuša čimbolj olajšati nakupovanje. Njena skrb za kakovost in izjemen občutek za dizajn, ter natančnost so ključne lastnosti pri izbiri le najboljših artiklov, ki jih uvrstimo v prodajni program. Eva sodeluje pri vseh pomembnejših odločitvah, ki jih sprejemamo v podjetju. Poleg usklajevanja delovnih procesov in celotne organizacije, je Eva odgovorna za oglaševanje in marketing naše dejavnosti, ter s tem skrbi za prepoznavnost imena Evitas.

Mark Kodrič Manager, prokurist

Organizacija, načrtovanje in vodenje so glavne naloge, ki jih Mark opravlja v podjetju Evitas. Ima tudi vsa pooblastila in zastopa podjetje tretjim osebam. Poleg načrtovanja poslovanja podjetja in organizacije dela ter vodenja zaposlenih, Mark skrbi za prodajo distribuiranih znamk poslovnim partnerjem.

Nadzira uspešnost in učinkovitost procesov dela ter poskrbi za vse pravne in formalne stvari, ki jih v podjetju potrebujemo. S svojim vodenjem vpliva na organizacijsko kulturo ter pozitivno organizacijsko klimo in delovno vnemo.

Andrej Benko Vodja nabave

V naši spletni trgovini je na voljo več tisoč različnih izdelkov. Andrej vodi, organizira in nadzira delo v okviru programa na oddelku za nabave. Skrbi za stanje zaloge v skladiščih in je v stiku z našimi dobavitelji. Usklajuje vso potrebno dokumentacijo za nabavo in rešuje reklamacije.

Andrej redno skrbi, da so naročeni izdelki čim prej v našem skladišču in posledično v najkrajšem možnem času pri naših strankah. Vodi celoten postopek od naročanja do prevzema materialov.

Vanesa Colja Prodaja in podpora strankam

Evitas ponuja čudovite potiske na otroška oblačila in majice za odrasle. Poleg komunikacije s strankami, je Vanesina odgovornost tudi tisk na oblačila. Skrbi, da je grafika za tisk pripravljena na toplotni prenos, ki ga izvajamo s posebno napravo za tisk. Vsaka grafika je z veliko mero skrbnosti pripravljena ročno, tako da na koncu nastane čudovit in kvaliteten izdelek za naše kupce.

Vanesa poleg tega skrbi, da so vsi paketi pravočasno in v celoti opremljeni. Vodi celoten potek priprave oddanih naročil in poskrbi, da so naše stranke o morebitnih spremembah obveščene in na tekočem s svojim naročilom.

Sindi Breščak Upravljanje vsebine

Kakovostna vsebina nam je zelo pomembna in Sindi je oseba, ki poskrbi za izgled in vsebino besedil v spletni trgovini. Redno dodaja nove artikle, poskrbi za ustrezne opise in slike. S tem našim obiskovalcem olajšamo odločitev pri izbiri in jim ponudimo čim več informacij o samih izdelkih.

Sindi pomaga tudi pri komunikaciji s strankami, saj dobro pozna vse izdelke in tako tudi lažje svetuje. Pripravlja tudi naslovne grafike za določene promocijske aktivnosti.

Urška Tabaj Vodja prodaje Italija

Naš cilj je postati uspešno mednarodno podjetje, zato ni nikakršen slučaj, da smo svoj posel razširili tudi na sosednjo Italijo. Urška je odgovorna za prodajo, nadzor ter organizacijo vseh procesov, ki so potrebni za nemoteno poslovanje na tujem trgu. Vodstvene spodobnosti, odgovornost in znanje s področja prava so njene pomembne veščine, ki jih pridno izkorišča za uresničevanje zastavljenih ciljev.

Njena naloga je tudi vodenje marketinških kanalov za italijanske kupce ter skrb za prepoznavnost trgovine Evitas na omenjen trgu.

Maša Kastelic Podpora strankam Italija

Odnos s našimi končnimi kupci nam je izredno pomemben, tako za slovensko kot tudi za italijansko tržišče. Maša oblikuje pozitivno stališče do naših strank iz Italije. Produktivno rešuje vse morebitne konflikte s strankami in jim pravilno ter razumljivo posreduje informacije.

Maša redno skrbi za prevod vsebine v Italijanščino in nadzoruje njeno kakovost. Raziskuje potenciale trga in išče primerne rešitve za izboljšave.

Tadeja Mrevlje Vodja računovodstva

Temelj podjetja je pravilno delovanje računovodstva. Tadeja redno spremlja računovodske standarde, pravilnike in zakonodajo. Skrbno analizira podatke, izdeluje poročila in jasno preda informacije iz poročil, ki so potrebne za sodelavce. Skrbi za izdane in prejete račune ter jih posreduje našim kupcem.

Njeno delo temelji na natančnosti in nosi precejšni del odgovornosti. Delo, ki ga opravlja, vpliva na pravilno delovanje podjetja.

Anika Jarc Vodja prodaje Hrvaška

Naša spletna trgovina in veleprodaja se širi tudi na hrvaški trg. Anika vodi in organizira potek prodaje in tudi določen del nabave za hrvaške kupce. Vodi družbena omrežja za hraški trg in skrbi za promocijske aktivnosti, ki se odvijajo na tem področju.

Anika vodi veleprodajo blagovnih znamk, ki jih zastopamo za tuja tržišča in ohranja stik s poslovnimi partnerji.

Skupinska_Evitas

Hvala, ker ste del nas

Svoje stranke izjemno cenimo in zelo smo jim hvaležni za soustvarjanje naše zgodbe, seveda smo prav tako veseli vsakega komentarja, pohvale in pripombe.

Postani tudi ti del naše zgodbe in z uporabo #evitasshop deli svoje fotografije in mnenje o izdelkih na našem Facebook ali Instagram profilu.