FRIGG DUDE: Inovativnost sistema Click Lock in skrb za dudo

FRIGG DUDE: Inovativnost sistema Click Lock in skrb za dudo

Sesanje nudi otroku ugodje in užitek, pa naj bo to sesanje prsne bradavice, lasten palec ali duda. Na tržišču obstaja ogromno različnih dud, vendar vsaka mamica želi za svojega malčka le najboljše. Dizajnerske Frigg dude so izdelane na Danskem in odlikuje jih neprimerljiva kakovost. Zasnovane in izdelane so z mislijo na varnost, zdravje in dobro počutje dojenčkov. Frigg dude so popolnoma brez BPA, PVC in ftalatov.

VRSTE FRIGG DUDIC

  • Iz medicinskega silikona – medicinski silikon je v primerjavi z naravnim kavčukom bolj vzdržljiv in bolj sterilen
  • Iz naravnega kavčuka – 100% naravni material, ki je bolj mehak v primerjavi z medicinskim silikonom

Inovativno razmišljanje je poslanstvo blagovne znamke FRIGG. Z inovativnim razmišljanjem in neverjetno tehnologijo so prišli do novega in pametnejšega načina sestavljanja FRIGG dudic. Dudica je sestavljena iz petih delov, ki se sestavijo z enim samim klikom in brez uporabe kakršnekoli sile. Zaradi tega je nova Frigg duda še bolj vzdržljiva.

Kako sestaviti novo Frigg dudo?

Preprost 4-stopenjski postopek sestavljanja dude zagotavlja, da noben material, iz katerega je duda narejena, ne bo izpostavljen kakršnim koli obremenitvam. Cucelj se vstavi skozi ščitnik in nato se v cucelj vstavi nov sistem zaklepanja CLICK-LOCK. Nazadnje se povežeta še podstavek za dudo FRIGG in ročaj. Da je duda v celoti sestavljena, vam sporoča zvok klika.

Kako FRIGG dudo čistimo?

Za zaščito naših malčkov pred bakterijami in virusi ter vzdrževanje dobre higiene dude je potrebna ustrezna nega.

Čiščenje dude - korak za korakom:

  • Dudo položite v čisto posodo
  • Prelijte z vrelo vodo
  • Pustite dudo namakati približno 5 minut
  • Dvignite dudo in jo pustite, da se posuši

Ko se duda dovolj ohladi, iz nje iztisnite odvečno vodo

Dude ne kuhajte v loncu. Dude niso namenjene kuhanju, zato jih bo visoka temperatura uničila.

Mlajši kot je vaš otrok, bolj pomembno je, da ga zaščitite pred bakterijami in virusi ter vzdržujete dobro higieno dude. To je deloma posledica dejstva, da imunski sistem majhnega otroka ne dozori, dokler ni star tri mesece.  Nedonošenčki, dojenčki in dojenčki do treh mesecev ne prenesejo toliko bakterij in virusov kot dojenčki, starejši od treh mesecev. Zato je treba dudo pogosteje čistiti, ko je vaš otrok star od 0 do 3 mesecev.

Ne glede na to, kako zelo čistite in negujete dudo, je pomembno, da jo pravočasno zamenjate.

Kako pogosto je potrebno menjati dudo?

Dudico je potrebno menjati na 4-8 tednov. Čas menjave je odvisen tudi od tega, koliko je dudica v uporabi. Obstaja tudi higienski razlog za redno menjavo dude. Starejša kot je duda, več bakterij se skriva v njih. Zaradi tega vaš otrok ne bi smel uporabljati iste dude več kot 8 tednov - tudi če se zdi, da je v odličnem stanju.

Če se cucelj dude iz naravnega kavčuka poveča, to pomeni, da je čas za zamenjavo dude. Cuclji iz naravnega kavčuka niso tako obstojni kot silikonske dude - dejansko se lahko postarajo že samo zaradi shranjevanja v omari. Zaradi tega se priporoča, da kupite le toliko dud iz kavčuka, kot jih tisti čas potrebujete.

Pozdravček,

Sara

Deli objavo z drugimi