Čas za previjanje z Leander izdelki

Čas za previjanje z Leander izdelki

Dojenčki so v prvih mesecih življenja popolnoma odvisni od nas ter od naše ljubezni. Starši otroku prvi posreduje svet in v prvih mesecih predstavljajo za otroka svet oni sami. Neprekinjeno pozornost potrebujejo pri hranjenju, oblačenju ter previjanju. Previjanje in nega sta ključnega pomena za otrokovo zdravje in dobro počutje. Da bo previjanje lažje in bolj zabavno, je priporočljivo, da izberete visokokakovostne povijalne in negovalne izdelke. Previjanje je tudi čas, ko se lahko resnično povežete z vašim dojenčkom. Med nego mu lahko zapojete, ga zabavate z različnimi izrazi na obrazu ali mu kaj lepega poveste.

Za vas imamo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali previjanje in nego vaših dojenčkov:

 

1.  Izberite previjalno podlogo, ki jo lahko hitro in enostavno očistite

Previjalno podlogo se uporablja v različne namene, kot so oblačenje otroka, pri kopanju ter previjanje. Ob uporabi previjalne podloge bodo poleg vode na njej tudi druge stvari. Če izberemo previjalno podlogo s prevleko, je potrebno prevleko velikokrat oprati, kar pa vzame precej časa, ki pa ga lahko porabite za bolj prijetne stvari. Da bo previjanje bolj preprosto, lahko izberete vodoodporno previjalno podlogo Leander Matty, katera je enostavna za čiščenje. Potrebujete le krpo, malo vode ter blago milo. Za čiščenje lahko uporabite tudi razkužilo, ki vsebuje alkohol. Tako bo previjalna podloga vedno čista in pripravljena za uporabo.

Leander Matty podloga zagotavlja najvišjo raven higiene. Nedrseča podlaga omogoča, da previjalno podlogo uporabljate na komodi ali mizi. Narejena je iz PUR pene.

2. Praktičnost

Z dobro previjalno postajo ter previjalno podlogo boste imeli vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Učinkovita organizacija je zmaga v vsakdanjem življenju, še posebej v poznih urah, ko ste vi in malček že utrujeni. Priporoča se, da si previjalni prostor uredite tako, da boste imeli vse ob sebi in ne bo potrebno tekanje in enega konca sobe na drugega. Prostor lahko uredite s previjalno komodo Leander® Predalnik Classic ter Leander® Previjalna enota za komodo Classic, ki ima velike predale, kjer boste pospravili vse potrebno, ter z Leander organizatorji , ki ji lahko pritrdite na steno.

3. Varnost

Izberite previjalno komodo z veliko površino, da boste imeli dovolj prostora za previjalno podlogo. Če je komoda prekratka, tvegate, da se previjalna podloga z otrokom na njej prevrne. Čim večji je otrok, tem bolj se bo premikal. V tem obdobju vam bo previjanje olajšala nedrseča previjalna podloga, katera se ne bo premikala v primeru, da otrok brca z nogami in rokami.

Previjanje je čas, ko se lahko resnično povežete z vašim dojenčkom. Med nego mu lahko zapojete, ga zabavate z različnimi izrazi na obrazu ali mu kaj lepega poveste. S kakovostnimi pripomočki vam bosta nega in previjanje prirasli k srcu in ti trenutki, ki jih boste preživeli s svojim dojenčkom, vam bodo ostali v lepem spominu.

Pozdravček, 

Sara

Deli objavo z drugimi