Blog

Nagradna igra Olala
Nagradna igra Olala
Znana je nagrajenka, ki prejme okroglo brisačo Olala!
In, kakšne novosti prinaša jesen? Novosti v oktobru!
In, kakšne novosti prinaša jesen? Novosti v oktobru!
Listopad, vinotok, kozoprsk. :) To je mesec obarvanega listja. Narava se je odela v čudovite barve. Razveseljuje nas s prvimi jesenskimi plodovi. Ja, to je oktober, mesec, ki nas počasi a vztrajno pripravlja na mrzle zimske dni a hkrati razvaja s toplim popoldanskim soncem, ki nam še vedno prikliče v spomin vroče poletne dni. In katere so novosti v oktobru v Evitas trgovinici?
Torba za v porodnišnico
Torba za v porodnišnico
Dan, ko se odpravimo v porodnišnico je ponavadi najbolj pričakovani dan, katerega se ga ženske najbolj veselimo, hkrati pa je tudi eden najbolj stresnih dni v celotnem obdobju nosečnosti. Tiste, ki poroda še niste doživele, se zagotovo sprašujete kako bo sam porod potekal, kakšna je bolečina in podobno. Če pomislim na svoj prvi porod, lahko rečem, da sem bila veliko bolj pripravljena kot na drugega. Prvi je prvi, res ne veš kaj pričakovati, jaz sem imela v glavi samo eno misel: če je moja mami rodila, bom tudi jaz :) Medtem, ko sem se drugega poroda bala veliko bolj, saj sem vedela kako vse poteka, kakšen je občutek in na kaj moram biti pripravljena. Na srečo sta bila oba poroda hitra in brez zapletov. Torej, danes želim izpostaviti kaj sem vzela s seboj v porodnišnico in kaj sem pogrešala ter seveda, kaj je bilo popolnoma odveč.
Evitas na otroškem bazarju 2018!
Evitas na otroškem bazarju 2018!
Otroški bazar 2018 je največji dogodek za družine v Sloveniji, ki nudi popolno družinsko doživetje. V letu 2018 praznuje svojo že 13. obletnico. Prireditev je izobraževalno-sejemske narave. V začetku šolskega leta na enem mestu zbere družine iz različnih koncev Slovenije. Tam boste letos lahko obiskali tudi nas :)
Novosti, ki jih prinaša september
Novosti, ki jih prinaša september
Ah, september... Čas, ko narava že skrbi za lepotne preobrazbe na vrtovih, travnikih in gozdovih. September nam podarja dobre gozdne plodove in počasi pričenja barvati listke v rumeno, oranžno, rdeče, itd. Dnevi so krajši in marsikaterim jutranjim meglicam se prav nič ne mudi pobegniti pred sončnimi žarki. Naj vam povem eno zanimivost, ki je o mesecu septembru (mogoče) še niste vedeli. Ste vedeli, da ime prihaja iz latinske besede septem, ki pomeni »sedem«? In, da je bil september po rimskem koledarju sprva sedmi mesec v letu, preden so vstavili januar in februar? ;)
Priprave na vrtec... Kaj potrebujejo malčki?
Priprave na vrtec... Kaj potrebujejo malčki?
Vrtec je pred vrati. Drugi teden bodo malčki ponovno prestopili prag vrtcev, tisti bolj veliki pa šol. In, kako gredo priprave? Imate že vse kar bodo malčki tekom leta potrebovali?
Že imate otroški nahrbtnik?
Že imate otroški nahrbtnik?
Hmmmm.... Zakaj bi med današnjo ponudbo sploh morali izbirati med lepoto in praktičnostjo? Na primer, Kidzroom ali Trixie otroški nahrbtniki bodo več kot primerni za v vrtec ali v šolo, za fantke ali punčke različnih starosti. V naseljevanju vam predstavimo vse lastnosti, prednosti in funkcije otroških nahrbtnikov iz naše ponudbe!
Skandinavski stil - to so unikatni Bloomingville izdelki
Skandinavski stil - to so unikatni Bloomingville izdelki
Primarno poslanstvo Bloomingvilla je nuditi kupcem po celotni Evropi širok spekter modnih izdelkov visoke kakovosti v priljubljenem skandinavskem stilu, dosegljive cene in kvalitetne storitve. Njihov slogan se glasi: deli svoj slog, povej svojo zgodbo in uredi svoj ambient. Unikatni Bloomingville izdelki ponujajo prav to ... Unikatnost :)
Svetovni dan dojenja in pripomočki za dojenje
Svetovni dan dojenja in pripomočki za dojenje
Ta teden je proglašen za svetovni teden dojenja. Strokovnjaki zadnja leta zelo poudarjajo pomen dojenja, saj ima veliko pozitivnih učinkov tako za mater kot tudi za otroka. Materino mleko je najprimernejša in najbolj ustrezna hrana za začetek otrokovega življenja. Je pa tudi res, da imamo mamice z dojenjem različne izkušnje, kajne?
Kinderfeets poganjalci, naj se strast do koles začne takoj
Kinderfeets poganjalci, naj se strast do koles začne takoj
Svež zrak, narava, sprehod, kolo, otroci in otroški smeh... Kaj sploh potrebujete več od življenja? Naši malčki se najraje gibljejo v naravi in uživajo v svobodnem gibanju, mi pa jim moramo to seveda tudi omogočiti. Poganjalci so v zadnjih letih postali zelo popularni pri starših, ki želijo, da se njihov malček nauči vožnje kolesa brez pomožnih koles. Poganjalci imajo načeloma dve kolesi, od navadnih koles pa se razlikujejo po tem, da nimajo pedal. Malčki se torej na teh kolesih poganjajo kar sami oziroma z njihovimi nogicami. Prehod iz poganjalca na otroško kolo je zaradi naučenih spretnosti enostaven.
Zdravi in okusni recepti s kuhalnikom Beaba Babycook
Zdravi in okusni recepti s kuhalnikom Beaba Babycook
Kuhalnik Beaba Babycook je tisti, ki nas je navdušil za enostavno pripravo zdravih, okusnih in hranljivih obrokov za naše najmlajše. Ponavadi je za vsakega starša pomembno, da ve, kaj otrok zaužije. S kuhalnikom Beaba Babycook obroke lahko pripravimo iz ekološkega sadja in zelenjave ali sestavine naberemo kar na domačem vrtu.
Must Have poletja? Previjalna torba Mommy Bag seveda!
Must Have poletja? Previjalna torba Mommy Bag seveda!
Hey mamice, že veste za modni hit letošnjega poletja? Hočete biti v koraku z modo vedno in povsod? Na plaži, v hotelu ali apartmaju, doma, na sprehodu, v mestu ali v hribih? Iščete hkrati tudi prostoren in funkcionalen izdelek? Če ste si pritrdilno odgovorili na vsa ta vprašanja, potem je torba Mommy Bag idealna za vas in vašo družino. Previjalna torba združuje estetiko, modo, prostornost in funkcionalnost oziroma vse kar mamice potrebujejo!