Blog

Organizirano leto 2019 s planerji Tri-Coastal Design!
Organizirano leto 2019 s planerji Tri-Coastal Design!
Začnite novo leto z najbolj simpatičnimi planerji Tri-Coastal Design! Z dnevnimi, tedenskimi in letnimi planerji bodo vaši dnevi organizirani in do potankosti splanirani. Poleg tega pa boste med ponudbo lahko odkrili še zanimive izdelke, ki bodo več kot primerni za darilo za vaše najbližje.
Srečno 2019!
Srečno 2019!
Ekipa Evitas vam želi srečno in uspešno leto, ki prihaja. Zaključite prvo dvajsetletje novega stoletja v Evitas slogu in stilu!
Darilni paketi Evitas
Darilni paketi Evitas
Hei! A ste že postavili božično drevo? Okrasili hišo z novoletno božičnimi dekoracijami? Božično vzdušje ponavadi v nas vzbudi neke posebno lepe občutke veselja, pričakovanja in radodarnosti. Vsak od nas hoče razveselit in presenetit svoje najbližje s posebnimi darili. Ampak prepričana sem, da nas je tudi večina velikokrat v dilemi z izbiro pravih daril in mnogi, si prav v tem času "belimo glave" s temi sladkimi problemi. In ravno zaradi tega vam Evitas ponuja krasne darilne pakete.
Nagradna igra Koala Babycare
Nagradna igra Koala Babycare
Znana je nagrajenka, ki prejme vzglavnik Koala Babycare!
Bloomingvillen začetek decembra
Bloomingvillen začetek decembra
Ste že pripravljeni na zimo? :) Z Bloomingville izdelki bo vaša zima topla in stilsko dovršena! Nova kolekcija je pooseblja naraven videz, ki definira tipičen skandinavski stil z elementi nordijske dekadence. Edinstvene barvne kombinacije, materialov in tekstur bodo ravno prav popestrile kakršen koli prostor v hiši.
Pralne prsne blazinice za dojenje
Pralne prsne blazinice za dojenje
Nekatere ženske se z iztekanjem mleka srečajo že pred porodom, v času nosečnosti, nekaterim mleko teče samo med dojenje, spet drugim ves čas in so tudi tiste, ki tega problema nimajo. In ko se mamica sreča z omenjenim problemom, takrat se začne iskanje prsnih blazinic za dojenje. In kaj je dobra novička? Ta, da smo našli najkakovostnejše pralne prsne blazinice za dojenje!
Lupinice in avto sedeži
Lupinice in avto sedeži
Odločitev o izbiri lupinice nikakor ni nepomembna (veliko staršev na bolj temeljit izbor lupinice ob vseh nakupih, ki jih čakajo za njihovega prihajajočega novega družinskega člana, kar malo pozabi, oziroma si velikokrat rečejo: ”ok, saj lupinico smo dobili v kompletu z vozičkom, to imamo.”) Ravno zato, ker bi vam olajšala to težko odločitev, sem se odločila, da vam bom predstavila pester nabor kvalitetnih lupinic in avto sedežev.
Nagradna igra Olala
Nagradna igra Olala
Znana je nagrajenka, ki prejme okroglo brisačo Olala!
In, kakšne novosti prinaša jesen? Novosti v oktobru!
In, kakšne novosti prinaša jesen? Novosti v oktobru!
Listopad, vinotok, kozoprsk. :) To je mesec obarvanega listja. Narava se je odela v čudovite barve. Razveseljuje nas s prvimi jesenskimi plodovi. Ja, to je oktober, mesec, ki nas počasi a vztrajno pripravlja na mrzle zimske dni a hkrati razvaja s toplim popoldanskim soncem, ki nam še vedno prikliče v spomin vroče poletne dni. In katere so novosti v oktobru v Evitas trgovinici?
Torba za v porodnišnico
Torba za v porodnišnico
Dan, ko se odpravimo v porodnišnico je ponavadi najbolj pričakovani dan, katerega se ga ženske najbolj veselimo, hkrati pa je tudi eden najbolj stresnih dni v celotnem obdobju nosečnosti. Tiste, ki poroda še niste doživele, se zagotovo sprašujete kako bo sam porod potekal, kakšna je bolečina in podobno. Če pomislim na svoj prvi porod, lahko rečem, da sem bila veliko bolj pripravljena kot na drugega. Prvi je prvi, res ne veš kaj pričakovati, jaz sem imela v glavi samo eno misel: če je moja mami rodila, bom tudi jaz :) Medtem, ko sem se drugega poroda bala veliko bolj, saj sem vedela kako vse poteka, kakšen je občutek in na kaj moram biti pripravljena. Na srečo sta bila oba poroda hitra in brez zapletov. Torej, danes želim izpostaviti kaj sem vzela s seboj v porodnišnico in kaj sem pogrešala ter seveda, kaj je bilo popolnoma odveč.
Evitas na otroškem bazarju 2018!
Evitas na otroškem bazarju 2018!
Otroški bazar 2018 je največji dogodek za družine v Sloveniji, ki nudi popolno družinsko doživetje. V letu 2018 praznuje svojo že 13. obletnico. Prireditev je izobraževalno-sejemske narave. V začetku šolskega leta na enem mestu zbere družine iz različnih koncev Slovenije. Tam boste letos lahko obiskali tudi nas :)
Novosti, ki jih prinaša september
Novosti, ki jih prinaša september
Ah, september... Čas, ko narava že skrbi za lepotne preobrazbe na vrtovih, travnikih in gozdovih. September nam podarja dobre gozdne plodove in počasi pričenja barvati listke v rumeno, oranžno, rdeče, itd. Dnevi so krajši in marsikaterim jutranjim meglicam se prav nič ne mudi pobegniti pred sončnimi žarki. Naj vam povem eno zanimivost, ki je o mesecu septembru (mogoče) še niste vedeli. Ste vedeli, da ime prihaja iz latinske besede septem, ki pomeni »sedem«? In, da je bil september po rimskem koledarju sprva sedmi mesec v letu, preden so vstavili januar in februar? ;)