Blog

Kuhalnik Beaba Babycook
Kuhalnik Beaba Babycook
Čudovitih devet mesecev ženska nosi malo bitjece pod svojim srcem in med tem časom zagotovo začne še bolj paziti na svoje zdravje, kar pomeni dovolj gibanja in zdravo prehranjevanje. Kasneje, po rojstvu, naj bi doječa mama zaužila kakovostno, pestro in raznoliko hrano, ki seveda vpliva tudi na dojenčka. Nato v obdobju med 4. in 6. mesecem lahko začnemo s prvim uvajanjem goste hrane in tukaj se prava umetnost zdravih obrokov šele začne. Naš nasvet? Kuhalnik Beaba Babycook!
Izdelki čudovitih barv Twistshake
Izdelki čudovitih barv Twistshake
Stekleničke Twistshake so prava inovacija med stekleničkami za otroke. Zakaj? Za tiste, ki jih še ne poznate, naj vam povem, da so to stekleničke, ki so bile razvite z namenom preprečevanja kolik, ki nastajajo zaradi zajetega zraka med hranjenjem. Ampak to še zdaleč ni vse, stekleničke so čudovitih barv, moderne in lepo ter elegantno zasnovane... Tako so lepe, da si včasih še mamice želimo, da bi imele svojo verzijo stekleničke :)
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje … Tisti veseli pridih, ko začnemo razmišljati o poletju! Dejstvo ostaja – kremo s faktorjem bi morali uporabljati prav vse leto, a večina na to raje pozabi. Kreme nas večina začne uporabljati v prvem mesecu poletja, ko že občutimo vročino in močne sončne žarke. Ponavadi si vzamemo iz predala kremo, ki smo jo lansko poletje pospravili in ... odpremo pokrovček ter jo povohamo. Mmmmm. Prva asociacija? Poletje, seveda :)
Vozički Mima
Vozički Mima
Ste v veselem pričakovanju in še niste izbrali primernega vozička? Dilema je pri vseh vedno enaka. Kateri voziček izbrati? Uffff... Starši so pogosto zmedeni pri izbiri vozička za prvega otroka, saj glede na to, da nimajo še toliko izkušenj ne vejo točno, na katere lastnosti in karakteristike vozičkov morajo biti še posebej pozorni. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in toplo vam polagamo na srce, da izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam. Danes so na sporedu vozički Mima.
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Tok! Tok! Kdo je? Poletjeee 🙂 Poletne počitnice so tik pred vrati in malčki so skoraj zagotovo že pripravljeni na poletne avanture, kaj pa vi? Že imate vse potrebne pripomočke? Sončne kreme, poletne čepice, moderne brisače, pripomočke za na plažo, rokavčke, blazine, lahko zložljive vozičke za brezskrbne sprehode ob morju ... Ja? Če jih še nimate, potem bo tale blog zagotovo zanimivo pred poletno čtivo.
Kakovost, dizajn in estetika, to je Leander!
Kakovost, dizajn in estetika, to je Leander!
Ste že slišali za pohištvo Leander? Če je vaš odgovor ne, potem ste na pravem mestu, saj vam bom danes malo bolj podrobneje predstavila to zanimivo in stilsko dovršeno pohištvo. Leander je skandinavska znamka otroškega pohištva, ki združuje dizajn in funkcionalnost, ki je še kako potrebna, ko govorimo o pohištvu za naše male nadobudneže.
Ležalnik Nuna Leaf Curv ali MamaRoo 4.0?
Ležalnik Nuna Leaf Curv ali MamaRoo 4.0?
Mamice, kaj pravite? Ležalnik Nuna Leaf Curv ali MamaRoo 4.0? prestižne znamke 4Moms? Pravzaprav imata oba ležalnika kar nekaj pozitivnih lastnosti, ki so si med seboj tako različne, da lahko rečemo, da med seboj nista primerljiva oziroma si nista "konkurenčna". Tako lahko starši izbirajo med dvema odličnima ležalnikoma na podlagi njihovih prepričanj, kaj bo otroku bolj ustrezalo in bolj ugajalo.
Popolna harmonija med lepoto in zdravjem? Dermokozmetika SVR!
Popolna harmonija med lepoto in zdravjem? Dermokozmetika SVR!
Ali že poznaš kozmetiko SVR? Francoska kozmetika z dolgoletno družinsko tradicijo zajema vse, kar od kozmetike pričakujemo in želimo!
Otroška banjica Aquascale
Otroška banjica Aquascale
Danes vam želim predstaviti banjico Aquascale. Kaj vse so njene lastnosti, prednosti in zanimivosti, zaradi katerih jo uvrščamo v sam vrh otroških pripomočkov za kopanje in nego? Vse to boste izvedeli v naslednjih vrsticah...
Zakaj dermokozmetika Uriage?
Zakaj dermokozmetika Uriage?
Najbrž se vsi sprašujete kaj sploh je Uriage? Preprosto! Uriage je linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki izvira v osrčju francoskih Alp. Voda deluje pravzaprav kot naravna fiziološka raztopina, ki vzdržuje naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni tudi najbolj občutljivi koži naših malih nadobudnežev. Znamka Uriage ima prav tako širok spekter izdelkov, ki so primerni tudi za nas mamice. :)
Naravna kozmetika Linea Mamma Baby
Naravna kozmetika Linea Mamma Baby
Narava, strast, tradicija in ljubezen! Vse to so izdelki Linea Mamma Baby. Kozmetični izdelki Italijanske priznane znamke so idealni tako za nežno otroško kožo kot tudi za malo manj občutljivo kožo njihovih staršev. Izdelki kozmetike Linea Mamma Baby so se razvili iz ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Izdelki so narejeni iz kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo le najboljšo zaščito dojenčkove in otroške kože.
Laki za otroke
Laki za otroke
Skoraj vsaka mala deklica si želi posnemati svojo mamo, tudi pri uporabi ličil :) Spomnimo se časov iz otroštva, ko nas je preganjala radovednost in smo želele preizkusiti vse kar je imela naša mamica v predalniku, omari, garderobi. Od oblačil, čevljev, šmink, lakov in vse za kar nam je bilo rečeno, da smo še premajhne. In končno so tu tudi laki za otroke. Le kje so bili pred leti, ko smo bile me majhne? :)