Blog

Priprave na vrtec... Kaj potrebujejo malčki?
Priprave na vrtec... Kaj potrebujejo malčki?
Vrtec je pred vrati. Drugi teden bodo malčki ponovno prestopili prag vrtcev, tisti bolj veliki pa šol. In, kako gredo priprave? Imate že vse kar bodo malčki tekom leta potrebovali?
Že imate otroški nahrbtnik?
Že imate otroški nahrbtnik?
Hmmmm.... Zakaj bi med današnjo ponudbo sploh morali izbirati med lepoto in praktičnostjo? Na primer, Kidzroom ali Trixie otroški nahrbtniki bodo več kot primerni za v vrtec ali v šolo, za fantke ali punčke različnih starosti. V naseljevanju vam predstavimo vse lastnosti, prednosti in funkcije otroških nahrbtnikov iz naše ponudbe!
Skandinavski stil - to so unikatni Bloomingville izdelki
Skandinavski stil - to so unikatni Bloomingville izdelki
Primarno poslanstvo Bloomingvilla je nuditi kupcem po celotni Evropi širok spekter modnih izdelkov visoke kakovosti v priljubljenem skandinavskem stilu, dosegljive cene in kvalitetne storitve. Njihov slogan se glasi: deli svoj slog, povej svojo zgodbo in uredi svoj ambient. Unikatni Bloomingville izdelki ponujajo prav to ... Unikatnost :)
Svetovni dan dojenja in pripomočki za dojenje
Svetovni dan dojenja in pripomočki za dojenje
Ta teden je proglašen za svetovni teden dojenja. Strokovnjaki zadnja leta zelo poudarjajo pomen dojenja, saj ima veliko pozitivnih učinkov tako za mater kot tudi za otroka. Materino mleko je najprimernejša in najbolj ustrezna hrana za začetek otrokovega življenja. Je pa tudi res, da imamo mamice z dojenjem različne izkušnje, kajne?
Kinderfeets poganjalci, naj se strast do koles začne takoj
Kinderfeets poganjalci, naj se strast do koles začne takoj
Svež zrak, narava, sprehod, kolo, otroci in otroški smeh... Kaj sploh potrebujete več od življenja? Naši malčki se najraje gibljejo v naravi in uživajo v svobodnem gibanju, mi pa jim moramo to seveda tudi omogočiti. Poganjalci so v zadnjih letih postali zelo popularni pri starših, ki želijo, da se njihov malček nauči vožnje kolesa brez pomožnih koles. Poganjalci imajo načeloma dve kolesi, od navadnih koles pa se razlikujejo po tem, da nimajo pedal. Malčki se torej na teh kolesih poganjajo kar sami oziroma z njihovimi nogicami. Prehod iz poganjalca na otroško kolo je zaradi naučenih spretnosti enostaven.
Zdravi in okusni recepti s kuhalnikom Beaba Babycook
Zdravi in okusni recepti s kuhalnikom Beaba Babycook
Kuhalnik Beaba Babycook je tisti, ki nas je navdušil za enostavno pripravo zdravih, okusnih in hranljivih obrokov za naše najmlajše. Ponavadi je za vsakega starša pomembno, da ve, kaj otrok zaužije. S kuhalnikom Beaba Babycook obroke lahko pripravimo iz ekološkega sadja in zelenjave ali sestavine naberemo kar na domačem vrtu.
Must Have poletja? Previjalna torba Mommy Bag seveda!
Must Have poletja? Previjalna torba Mommy Bag seveda!
Hey mamice, že veste za modni hit letošnjega poletja? Hočete biti v koraku z modo vedno in povsod? Na plaži, v hotelu ali apartmaju, doma, na sprehodu, v mestu ali v hribih? Iščete hkrati tudi prostoren in funkcionalen izdelek? Če ste si pritrdilno odgovorili na vsa ta vprašanja, potem je torba Mommy Bag idealna za vas in vašo družino. Previjalna torba združuje estetiko, modo, prostornost in funkcionalnost oziroma vse kar mamice potrebujejo!
Kuhalnik Beaba Babycook
Kuhalnik Beaba Babycook
Čudovitih devet mesecev ženska nosi malo bitjece pod svojim srcem in med tem časom zagotovo začne še bolj paziti na svoje zdravje, kar pomeni dovolj gibanja in zdravo prehranjevanje. Kasneje, po rojstvu, naj bi doječa mama zaužila kakovostno, pestro in raznoliko hrano, ki seveda vpliva tudi na dojenčka. Nato v obdobju med 4. in 6. mesecem lahko začnemo s prvim uvajanjem goste hrane in tukaj se prava umetnost zdravih obrokov šele začne. Naš nasvet? Kuhalnik Beaba Babycook!
Izdelki čudovitih barv Twistshake
Izdelki čudovitih barv Twistshake
Stekleničke Twistshake so prava inovacija med stekleničkami za otroke. Zakaj? Za tiste, ki jih še ne poznate, naj vam povem, da so to stekleničke, ki so bile razvite z namenom preprečevanja kolik, ki nastajajo zaradi zajetega zraka med hranjenjem. Ampak to še zdaleč ni vse, stekleničke so čudovitih barv, moderne in lepo ter elegantno zasnovane... Tako so lepe, da si včasih še mamice želimo, da bi imele svojo verzijo stekleničke :)
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje Linea MammaBaby
Kreme za sončenje … Tisti veseli pridih, ko začnemo razmišljati o poletju! Dejstvo ostaja – kremo s faktorjem bi morali uporabljati prav vse leto, a večina na to raje pozabi. Kreme nas večina začne uporabljati v prvem mesecu poletja, ko že občutimo vročino in močne sončne žarke. Ponavadi si vzamemo iz predala kremo, ki smo jo lansko poletje pospravili in ... odpremo pokrovček ter jo povohamo. Mmmmm. Prva asociacija? Poletje, seveda :)
Vozički Mima
Vozički Mima
Ste v veselem pričakovanju in še niste izbrali primernega vozička? Dilema je pri vseh vedno enaka. Kateri voziček izbrati? Uffff... Starši so pogosto zmedeni pri izbiri vozička za prvega otroka, saj glede na to, da nimajo še toliko izkušenj ne vejo točno, na katere lastnosti in karakteristike vozičkov morajo biti še posebej pozorni. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in toplo vam polagamo na srce, da izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam. Danes so na sporedu vozički Mima.
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Obvezni pripomočki letošnjega poletja
Tok! Tok! Kdo je? Poletjeee 🙂 Poletne počitnice so tik pred vrati in malčki so skoraj zagotovo že pripravljeni na poletne avanture, kaj pa vi? Že imate vse potrebne pripomočke? Sončne kreme, poletne čepice, moderne brisače, pripomočke za na plažo, rokavčke, blazine, lahko zložljive vozičke za brezskrbne sprehode ob morju ... Ja? Če jih še nimate, potem bo tale blog zagotovo zanimivo pred poletno čtivo.