Blog

Voziček Easywalker je super ideja za velikonočne ali prvomajske praznike
Voziček Easywalker je super ideja za velikonočne ali prvomajske praznike
Imate že vse praznike lepo splanirane? Ali ste med tistimi, ki naredijo in uredijo vse v zadnjem hipu? :) No, ne glede na to, verjamemo, da na koncu izpade vse tako kot bi moralo!
Violeta izdelki! Hej, a si že našla svojega?
Violeta izdelki! Hej, a si že našla svojega?
Violeta izdelki... Skozi celotno obdobje delovanja in obstoja podjetja, Violeta predstavlja družbo s prepoznavanjem človeških potencialov ter aktivnim sodelovanjem v različnih družbenih projektih, ki prispevajo k razvoju in rasti skupnosti. Ker strmijo k temu, da poslušajo svoje potrošnike, vedno znova odkrivajo nove formule in izdelke, s katerimi zagotavljajo kvalitetnejši način življenja za posameznika ali kar za vso družino! V blogu vam bomo skušali približati in predstaviti njihovo novo linijo uporabnih izdelkov za otroke in mamice. :)
Zakaj mandljevo olje Linea Mamma Baby?
Zakaj mandljevo olje Linea Mamma Baby?
Nosečke, mamice, punce, ženske, se sprašujete, kako do zdrave in lepe kože? Mandljevo olje Linea Mamma Baby je rešitev za skoraj vse težave in tegobe, ki se pojavijo na vaši koži med nosečnostjo ali po porodu, ali na sploh. :) Mandljevo olje so v zdravilne in kozmetične namene uporabljali že v preteklosti, ko še ni bilo tako široke ponudbe kozmetičnih izdelkov za problematično ali ne problematično kožo. Danes vam bomo natančneje predstavili mandljevo olje italijanske blagovne znamke Linea Mamma Baby.
Novi Twistshake izdelki so tukaj!
Novi Twistshake izdelki so tukaj!
Twistshake izdelki.... Pester asortiment Twistshake izdelkov se je z letošnjim letom še bolj obogatil! Sedaj boste mamice malčkom lahko ponudili tudi: lonček s slamico, praktične squeeze vrečke, vas pa bodo razveselili kuhalnik, posoda za shranjevanje adaptiranega mleka in odcejalnik za Twistshake stekleničke. Tako bo priprava hrane še preprostejša in kuhinja bolj urejena :) Super!
Umivanje zobkov
Umivanje zobkov
Umivanje zobkov je včasih lahko prava muka. Naši mali nagajivčki niso vedno pri volji in včasih je potrebno zares veliko pregovarjanja, da jih pripravimo do tega, da si sami ali z našo pomočjo umijejo zobe. Torej, kako jih motivirati in spodbuditi k rednemu umivanju zob?
Organizirano leto 2019 s planerji Tri-Coastal Design!
Organizirano leto 2019 s planerji Tri-Coastal Design!
Začnite novo leto z najbolj simpatičnimi planerji Tri-Coastal Design! Z dnevnimi, tedenskimi in letnimi planerji bodo vaši dnevi organizirani in do potankosti splanirani. Poleg tega pa boste med ponudbo lahko odkrili še zanimive izdelke, ki bodo več kot primerni za darilo za vaše najbližje.
Srečno 2019!
Srečno 2019!
Ekipa Evitas vam želi srečno in uspešno leto, ki prihaja. Zaključite prvo dvajsetletje novega stoletja v Evitas slogu in stilu!
Darilni paketi Evitas
Darilni paketi Evitas
Hei! A ste že postavili božično drevo? Okrasili hišo z novoletno božičnimi dekoracijami? Božično vzdušje ponavadi v nas vzbudi neke posebno lepe občutke veselja, pričakovanja in radodarnosti. Vsak od nas hoče razveselit in presenetit svoje najbližje s posebnimi darili. Ampak prepričana sem, da nas je tudi večina velikokrat v dilemi z izbiro pravih daril in mnogi, si prav v tem času "belimo glave" s temi sladkimi problemi. In ravno zaradi tega vam Evitas ponuja krasne darilne pakete.
Nagradna igra Koala Babycare
Nagradna igra Koala Babycare
Znana je nagrajenka, ki prejme vzglavnik Koala Babycare!
Bloomingvillen začetek decembra
Bloomingvillen začetek decembra
Ste že pripravljeni na zimo? :) Z Bloomingville izdelki bo vaša zima topla in stilsko dovršena! Nova kolekcija je pooseblja naraven videz, ki definira tipičen skandinavski stil z elementi nordijske dekadence. Edinstvene barvne kombinacije, materialov in tekstur bodo ravno prav popestrile kakršen koli prostor v hiši.
Pralne prsne blazinice za dojenje
Pralne prsne blazinice za dojenje
Nekatere ženske se z iztekanjem mleka srečajo že pred porodom, v času nosečnosti, nekaterim mleko teče samo med dojenje, spet drugim ves čas in so tudi tiste, ki tega problema nimajo. In ko se mamica sreča z omenjenim problemom, takrat se začne iskanje prsnih blazinic za dojenje. In kaj je dobra novička? Ta, da smo našli najkakovostnejše pralne prsne blazinice za dojenje!
Lupinice in avto sedeži
Lupinice in avto sedeži
Odločitev o izbiri lupinice nikakor ni nepomembna (veliko staršev na bolj temeljit izbor lupinice ob vseh nakupih, ki jih čakajo za njihovega prihajajočega novega družinskega člana, kar malo pozabi, oziroma si velikokrat rečejo: ”ok, saj lupinico smo dobili v kompletu z vozičkom, to imamo.”) Ravno zato, ker bi vam olajšala to težko odločitev, sem se odločila, da vam bom predstavila pester nabor kvalitetnih lupinic in avto sedežev.