Voziček Mast M2 in Mast M2X - Kakšna je razlika?

Voziček Mast M2 in Mast M2X -  Kakšna je razlika?

Pomagamo vam izbrati pravi voziček za vas!

Včasih se zdi, da otroci rastejo s svetlobno hitrostjo. Včeraj so bili še majhne štručke, danes pa so že pravi radovedneži, pripravljeni na raziskovanje sveta. Povečano zanimanje za okolico je pomemben mejnik in začetek pestrega obdobja – verjetno boste veliko časa preživeli zunaj na svežem zraku, kjer bodo mali navihanci še posebej uživali.

Veste kaj bo naredilo te dogodivščine še prijetnejše? Dober kompaktni voziček!

Kompaktni vozički so v zadnjih letih postali pravi trend. In za tem stoji dober razlog; so namreč odgovor na potrebe vsake moderne mamice. Ustvarjeni so na način, da vam olajšajo dnevne opravke in izlete vseh vrst – so okretni in lahko prenosljivi, hkrati pa nadvse udobni in poskrbijo za malčkovo varnost.

Kako izbrati pravi voziček z vas, glede na pestro izbiro različnih modelov?

Trg je dandanes poplavljen z različnimi znamkami in modeli, kar še oteži celoten proces izbire tistega popolnega kompaktnega vozička, ki bo pravi za vas.

Odličen način za konstruktiven pristop k izbiri je, da dobro razmislite o lastnostih, ki so za vas pomembne in izberite voziček, ki zadovolji vaše želje! Kaj pa če niti ne veste, na kaj morate biti pozorni in katere funkcionalnosti so pomembne pri izbiri kompaktnega vozička? Potem ste na pravem mestu. Tu je nekaj lastnosti, ki jih dober, kvaliteten kompakten voziček preprosto mora imeti:

Nizka teža

Dobri kompaktni vozički so lahki in se jih zlahka prenaša naokrog. Nizka teža je pomembna, saj boste dostikrat primorani voziček nositi v roki ali pa ga le večkrat na dan zložiti v avto. V kolikor imate sedaj klasičen otroški voziček, veste, da je lahko to po nekaj ponovitvah kar naporno.

Enoročno odpiranje in zlaganje

Vse mamice potrjujejo, da bodo mali navihanci izkoristili vsako še tako majhno priložnost, ko boste za sekundo ali dve usmerili pogled nekam drugam. Meje svobode lahko raziskujejo doma oz. na varnem, medtem ko je za javna mesta seveda pomembno, da jih ne spustite in jim s tem date možnost za pobeg. Zato potrebujete voziček, katerega odpiranje ter zlaganje bo enostavno, kot je najbolj mogoče. Pozabite kompleksne mehanizme zaklepanja, ki zahtevajo uporabo obeh rok – izberite voziček, ki ga lahko odprete in zložite zgolj z eno roko in v enem gibu. V tem primeru lahko v drugi roki držite otroka in ste tako prepričani, da je na varnem – kjerkoli že ste.

Varnost

Kakšno korist ima eleganten, modern voziček, če ni maksimalno varen za uporabo? Pri izbiri vozička bodite tako pozorni na varnostne funkcionalnosti. Na vrhu seznama naj bosta dober sistem varnostnih pasov ter stabilna varnostna ročica pred otrokom.

Možnost prilagoditve hrbtnega naslona

Malčki v vozičku pogosto zaspijo. Spanje v sedečem položaju je skrajno neudobno in sili glavico ter vrat v nenaravni položaj. Možnost prilagoditve sedeža v ležeči položaj je zato zelo pomembna lastnost. Poleg prilagodljivega sedeža naj bo prilagodljiv tudi naslon za nogice, ki ga boste dvignili za čim bolj horizontalen položaj.

Zaščita pred soncem

Velika verjetnost je, da boste voziček uporabljali tudi poleti, ko so temperature najvišje in je sonce najmočnejše. Takrat bo vaša prioriteta, da bo malček kar se da dobro zaščiten proti sončnim žarkom. Kompaktni voziček lahko pripomore k zaščiti z raztegljivo strehico, ki bo poskrbela, da bo otrok skrit v senci.

Prostor za shranjevanje

Tako majhni, pa toliko stvari potrebujejo! Verjetno si poleg porivanja vozička ne želite nositi še previjalne torbe in dodatnega nahrbtnika za ostale pripomočke. Dodaten prostor za shranjevanje na samem vozičku, natančneje v košari pod sedežem, bo več kot dobrodošel!

Vzmetenje na vseh kolesih

Med odkrivanjem okolice ter novih krajev z vozičkom vas bo pot zanesla na številne različne površine. Že občutek hoje po cesti se razlikuje od tistega po travi, ki je spet drugačen od hoje po pesku ali granitnih kockah v centru mesta. Dober sistem vzmetenja je zato zelo pomemben, saj bo tresenja tako manj, vožnja pa bo bolj udobna.

Voziček Mast M2 in Mast M2X -  Kakšna je razlika?

MAST otroški vozički – za vse okuse in potrebe. Izberite pravega za vas.

Če se odločate za nakup kompaktnega vozička, je MAST odlična izbira. MAST otroški voziček združuje vse najboljše lastnosti vozičkov svoje kategorije. Med kompaktna vozička MAST spadata predvsem MAST M2 in MAST M2X. Kateri je primeren za vas, vaš življenjski slog in vašega malčka pa si preberite spodaj.

MAST M2 – popoln spremljevalec za dogodivščine vašega malčka

Zaradi svoje lahke ampak kompaktne zasnove (tehta 6 kg, kar je veliko manj kot primerljivi marela vozički) je otroški voziček Mast M2 enostaven za manevriranje in se udobno prilega prtljažniku vašega avtomobila, zaradi česar je idealen za družine, ki so veliko na poti. Voziček je opremljen z nastavljivim sedežem, in pet-točkovnim pasom, ki varuje malčka. Strehica zagotavlja odlično zaščito pred soncem, medtem ko odprtina na njej omogoča, da lahko imate vašega malčka vedno na očeh. Voziček je opremljen tudi s prostorno košaro za shranjevanje in ima vzmetenje na vseh kolesih za gladko vožnjo po vsakem terenu.

Odpiranje ter zlaganje vozička MAST je res nadvse enostavno, tudi z malčkom v naročju. Voziček se odpre ter zloži z eno roko, z enim klikom, v eni potezi.

Voziček MAST M2 je tako odlična zbira za družine z otrokom, ki že samostojno hodi. Družina, ki ima hiter življenjski slog in se ji veliko dogaja. Velikokrat se skupaj zadržujejo v mestu in ko je priložnost, radi potujejo. Pogosto uporabljajo avto, ki ni pretirano velik. Iščejo kvalitetno, zelo lahko in praktično marelo z enostavnimi funkcijami.

MAST M2X – ultimativni voziček za vse terene za vaš aktiven življenjski slog

S svojo vzdržljivo in robustno zasnovo je otroški voziček Mast M2X kos vsakemu terenu, na katerega naletite. Nastavljiv sistem vzmetenja in velike pnevmatike, zagotavljajo gladko vožnjo za vašega malčka.Otroški voziček ima prostoren sedež z nagibom v več položajev in pet-točkovni varnostni pas, ki malčka varuje. Velika strehica, ki jo je celo mogoče podaljšati s pomočjo dveh zadrg, zagotavlja dodatno zaščito pred soncem. opremljen je tudi z veliko košaro za shranjevanje. Odpiranje ter zlaganje vozička MAST je res nadvse enostavno, tudi z malčkom v naročju.

VozičekMAST M2 je tako primeren za družine z otrokom, ki še ne hodi. Ko pride do funkcionalnosti, ne radi sprejemajo kompromisov. Iščejo marelo za vse terene in vsak dan, saj veliko časa preživijo na neravnih površinah, kot je makadam. Niso se pripravljeni odpovedati voznim lastnostim velikega vozička. Z ločenim nakupom košare, je voziček primeren že od samega rojstva.

 

 

Deli objavo z drugimi