Nepogrešljive prsne črpalke za moderne mame blagovne znamke Neno

Nepogrešljive prsne črpalke za moderne mame blagovne znamke Neno

Draga mama!

Vsak trenutek sprostitve ali čas preživet s svojim otrokom je vreden svoje teže v zlatu. Zato je zapravljanje časa za dejavnosti, pri katerih bi te lahko nadomestila naprava, ustvarjena posebej za ta namen, resnično zaman. Misija podjetja Neno je, da lahko vsaka mama v tem najlepšem, a tudi zahtevnem obdobju, občuti pristno podporo naših izdelkov. Električne prsne črpalke, aspiratorji, razpršilniki za inhaliranje, elektronski otroški monitorji, termo skodelice, ščetke za zobe in drugi Neno izdelki pomagajo olajšati vsakdanje življenje tako staršem kot tudi dojenčkom.

DVA NAČINA

Neno Primo je brezžična, enojna, elektronska prsna črpalka, zasnovana za aktivne mame in ženske, ki se nameravajo vrniti v službo po porodu ter želijo še naprej dojiti.

MOBILNOST

Zaradi majhne velikosti in lahke teže lahko Neno Primo prsno črpalko vedno nosite s seboj. Zlahka se prilega v žensko ročno torbico, zato jo lahko uporabljate kadarkoli!

NEŽEN PRSNI NASTAVEK

Neno prsni nastavki so narejeni iz visokokakovostnega, mehkega japonskega silikona za vrhunsko udobje med črpanjem mleka. Poleg tega so lijakci na voljo v različnih velikostih, da se izdelek čim bolj prilega vašemu bradavici.

DOLGA DELOVNA DOBA

Neno Primo omogoča do štiri popolne črpanja po 30 minut na eno polnjenje. Izdelek je popolnoma brezžičen, zato lahko črpate, kjer je dostop do vira električne energije omejen.

ENOSTAVNO RAZKUŽEVANJE

Neno Primo lahko razkužite z uporabo tradicionalnih metod, kot je vrenje vode, ali pa uporabite profesionalne izdelke namenjene dezinfekciji (npr. Neno Vita). Le 10 minut je potrebnih, da sterilizirate komponente prsne črpalke s našim namenskim izdelkom!

LOČEVANJE MEDIJA

Komponente, uporabljene pri Neno prsnih črpalkah (kot so membrana in ventil), učinkovito preprečujejo, da bi mleko prišlo v motor naprave. Membrana ustvari fizično pregrado med črpalko in stekleničko, medtem ko ventil preprečuje, da bi mleko teklo nazaj. Tako se mleko ne znajde na nezaželenih mestih, vi pa lahko enostavno ohranjate higieno črpalke.

PAMETNA PRSNA ČRPALKA 

Neno Primo je izjemno preprosta in intuitivna za uporabo. Ta model - tako kot ikonični Neno Angelo - uporablja tradicionalne gumbe. Tako se vam ni treba bati, da bi s samo dotikom zaslona spremenili izbrani program ali moč sesanja naprave. Neno Primo ima kar 5 stopenj stimulacije in 9 stopenj pri globokem črpanju mleka. Poleg tega si prsna črpalka zapomni zadnje nastavitve in jih uporabi ob naslednji uporabi.

TEHNOLOGIJA ZRAČNEGA SESANJA

Neno prsni nastavek odlikuje najnaprednejša tehnologija ZRAČNEGA SESANJA. Gre za popolno posnemanje naravnega sesalnega refleksa dojenčka in zagotovilo udobja bradavice. ZRAČNO SESANJE pomeni tudi bolj učinkovito črpanje ter zaščito pred zamašitvijo mlečnih kanalov. Neno prsni nastavek se popolnoma prilagaja občutljivi koži ženskega dojka.

CELOTEN KOMPLET

Neno Primo prejmete veliko več kot samo črpalko. Komplet vključuje steklenico za mleko (150 ml), cuclje s pokrovčkom, lijak s zaščitnim pokrovčkom, pokrovček za steklenico in stojalo, membrano, USB-C polnilni kabel, dodaten ventil, pa tudi dve vrečki za shranjevanje in zamrzovanje materinega mleka z adapterjem za prsno črpalko.

REZERVNI DELI ZA PRSNE ČRPALKE NENO

Prsna črpalka je naprava, ki naj bi nam služila vrsto let - ne le takoj po porodu, temveč tudi med našim povratkom v profesionalno življenje. Zagotovilo pravilnega delovanja črpalke je redno zamenjevanje rezervnih delov: membrane, ventila in prsnega nastavka. Vse potrebne dele boste našli v Neno rezervnem setu, ki je popolnoma združljiv z vsemi modeli Neno prsnih črpalk.

PRIPOROČILO STROKOVNJAKOV

Blagovna znamka Neno je najpogosteje priporočana s strani mamic, babic in certificiranih svetovalcev za dojenje. Lahko ste prepričani, da gre za izdelke najvišje kakovosti, v skladu s trenutnim medicinskim znanjem.

DOPOLNITE SVOJO PRVO NOŠO Z NENO

Blagovna znamka Neno ponuja celotno paleto izdelkov, koristnih pri skrbi za novorojenčka. V naši trgovini boste našli pripomočke za hranjenje, medicinsko opremo, otroške monitorje in še veliko več. Odkrijte, kako lahko olajšate svoje vsakodnevno življenje in dopolnite svojo prvo nošo za otroka z blagovno znamko Neno.

UDOBJE UPORABE NENO

V kompletu s prsno črpalko Neno Primo boste našli steklenico za hranjenje 150 ml, ki jo lahko prosto zamenjate glede na potrebe po večjih stekleničkah s kapaciteto 180, 240 ali 300 ml. Vse Neno prsne črpalke in stekleničke so popolnoma združljive med seboj.

Deli objavo z drugimi