Razlike med Bobike otroškimi sedeži za kolo

Razlike med Bobike otroškimi sedeži za kolo

Otroški sedeži za kolo Bobike

Kolesarjenje postaja vse bolj popularno, saj preživimo s tem aktiven čas v naravi. Da bi se lahko vsi, tudi starši, s svojimi malčki odpravili na potep s kolesom, poskrbijo otroški sedeži ter otroške čelade nizozemske blagovne znamke Bobike. Verjamejo, da ni nič boljšega od raziskovanja sveta s kolesom, ko vam veter piha skozi lase in imate občutek topline sonca na koži. Vse to lahko doživite skupaj z vašim malčkom z uporabo otroškega sedeža za kolo Bobike.

Poleg nizozemskega dizajna, udobja in enostavne uporabe ima vsak Bobike sedež za kolo dvojno steno, ki poskrbi za optimalno zaščito.

Vsak starš ima svoje želje in potrebe v zvezi z nakupom otroškega sedeža za kolo. Bobike ponuja kar 10 različnih sedežev in za vsakega starša in malčka se lahko najde pravi.

Kakšne so razlike med Bobike otroškimi sedeži za kolo?   

 

 

Za vse, ki so navdušeni nad daljšim kolesarjenjem in pustolovščinam, priporočamo nakup sedeža za kolo iz kolekcije Exclusive, saj so ti primerni za daljše vožnje, ker imajo v celoti oblazinjen sedež ter mehko oblazinjene varnostne pasove.

Če iščete otroški sedež za kolo, katerega je oblikovala nizozemska kultura, ki slovi po številu in uporabi koles, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in izberete otroški stol za kolo, ki najbolj ustreza vam in vašemu malčku. V Bobike sedežu za kolo se bo malček počutil varno vse do 3. oz. 5 leta starosti.

Izkoristite prosti čas in sončno vreme za nepozabno kolesarjenje, polno dogodivščin, s svojim malčkom.

Pozdravček,

Sara

                  

Deli objavo z drugimi