Aquascale otroška banjica: Za natančno tehtanje in varno kopanje dojenčka

Aquascale otroška banjica: Za natančno tehtanje in varno kopanje dojenčka

Aquascale ponuja revolucionarno rešitev za kopanje in nego otroka, združuje kar tri funkcionalnosti v enem izdelku: kopalno kad, tehtnico in termometer.

Za starše je zdravo pridobivanje telesne teže otroka ključnega pomena v prvih nekaj mesecih življenja. Aquascale omogoča enostavno tehtanje otroka med kopanjem, hkrati pa nenehno meri temperaturo vode.

Praktičnost Aquascale izhaja iz njenega enostavnega in inovativnega oblikovanja. Ergonomsko oblikovana banjica in protidrsni nastavek zagotavljata udobno in varno izkušnjo za vašega dojenčka, medtem ko širok odtok omogoča hitro praznjenje vode po kopanju. Poleg tega je banjica enostavna za čiščenje in brez škodljivih snovi, kar je pomembno za občutljivo otroško kožo.

  • Digitalna tehtnica: Omogoča tehtanje dojenčka v vodi ali izven nje, natančno izračuna težo ne glede na premike vode in shranjuje prejšnje meritve.
  • Termometer za vodo: Neprekinjeno merjenje in prikaz temperature vode, kar zagotavlja, da je voda vedno pri ustrezni temperaturi.
  • Kopalna kad: Prilagodljiva za novorojenčke s posebnim nastavkom, ki omogoča, da novorojenček med kopanjem leži v pravem položaju.

Aquascale je zasnovana tako, da olajša življenje staršem v prvih šestih mesecih z dojenčkom. Ne glede na to, ali gre za sledenje teži vašega dojenčka, zagotavljanje pravilne temperature vode ali preprosto ustvarjanje prijetnega okolja za kopanje, Aquascale je nepogrešljiva pomočnica v vsakem domu z novorojenčkom.

Deli objavo z drugimi