AquaScale® Otroška banjica V3

Koda: ASV3GENW001
Dobavljivost: 5-10 delovnih dni
603,23 kn
512,74 kn

3 izdelki v enem: Kopalna kad, tehtnica in termometer!

Prva večfunkcionalna otroška kad, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno spremlja temperaturo vode v času kopeli.

DOBRODOŠLI PRI AQUASCALE!

Zdravo pridobivanje telesne teže je ključnega pomena v prvih nekaj mesecih otrokovega življenja. Aqua Scale je prva večfunkcionalna otroška kad, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno spremlja temperaturo vode v času kopeli.

POMAGA SPREMLJATI RAZVOJ OTROKA V OBDOBJU MED OBISKI ZDRAVNIKA

Edinstvena oblika kadi in protizdrsna podloga poskrbita za varno uporabo za dojenčke do 2 let starosti. Enostavno položite otroka v kad za natančen odčitek teže. Vgrajen termometer omogoča kontinuirano spremljanje temperature vode. Omogoča vam, da že pred pričetkom kopanja izberete primerno temperaturo.

Širši odtok za hitrejše praznjenje vode. Kompatibilno z Aqua Scale kadjo. Enostavno zlaganje pred shranjevanjem. Nedrseča podloga.

Digitalna tehnica: Dojenčka je mogoče tehtati v vodi ali brez nje. Natančno izračuna težo dojenčka ne glede na premike vode na gram natančno. Shranjuje predhodno zabeležene teže.

Termometer za vodo: Zagotovi, da voda ni prevroča ali premrzla. Ves čas meri in prikazuje temperaturo vode.

Kopalna kad: Mogoče jo je prilagoditi za novorojenčka. Podloga proti zrsu varno zaščiti otroka. Enostavja je za čiščenje in je breZ BPA.

Latnosti:

  • Starost: do 2. leta starosti
  • Dimenzije: 72cm x 39cm x 23,5 cm
  • Teža: 2,5 kg

Novi model banjice V3 ni kompatibilen s starim modelom stojala in obratno!

priporočeniIzdelki

Loading...