Voziček UppaBaby Vista

Voziček UppaBaby Vista

Ljubezen. Poroka. Nosečnost. Življenje se res hitro odvija. Toda starši, ki so prvič v pričakovanju, bodo kmalu spoznali, da ima hitrost lahko čisto druge dimenzije. Kar se je nekdaj zdelo kot tek po trgovinah, je sedaj primerljivo le še s plazenjem. Umazane plenice postanejo glavni razlog za šprint, kajne starši? 😊

Eden voziček za vse. To je voziček UppaBaby Vista

Starši z več otroci imajo sicer že bolj realistična pričakovanja, vseeno pa je voziček UppaBaby Vista tisti, ki jih ne glede na to, kaj življenje prinese, poganja naprej. Dovršen dizajn vozička UppaBaby Vista omogoča več nastavitev, ki poskrbijo, da je tudi prevažanje drugega ali tretjega otroka popolnoma enostavno. Življenje bo vedno hitelo naprej. Naš nasvet je, da z njim ujamete korak. 😉

 UppaBaby VistaUppaBaby Vista voziček

Kakšne so torej prednosti vozičeka UppaBaby Vista?

1. Priložena košara za novorojenčke: košara je odlična, kadar želi vaš malček zadremati na poti. Z eno roko lahko košaro enostavno snamete z vozička in spečega dojenčka odnesete kamor koli.

2. Namestitev športnega sedeža oziroma otroškega sedeža v smeri vožnje ali obratno: Priložen otroški sedež je dizajniran tako, da se popolnoma prilagaja rasti vašega otroka in njegovemu razvoju. Vaš malček lahko raziskuje okolico, se vozi nazaj, v povsem vzravnanem položaju, sede ali v kateri koli vmesni poziciji.

3. Velika in zelooo praktična vreča za sharnjevanje: za karkoli boste želeli vzet s sabo na pot. Pripomočki, hrana, torbe, nakupovalne vrečke, itd. Velika odprtina poskrbi, da enostavno dostopate do vseh potrebščin in jih dosežete kar med hojo. Dovoljena teža 13,5 kg.

4. All- terrain voziček: kolesa z blažili pred tresenjem. Torej, mesto, park, vas, makedam, ni važno kje boste mamice hotele vozičkati. Kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem, ki vašemu otroku zagotovijo mirno in udobno vožnjo po vseh terenih.

5. Enostavno zlaganje: Zlaganje Viste v enem samem koraku je izjemno enostavno. Voziček se lahko zloži z ali brez pritrjenega sedeža ter vam prihrani dragoceni čas.

6. Ogrodje iz aluminija: omogoča dolgotrajno trpežnost vozička. 

7. Prezračevalna strehica: na zadnjem delu pomične strehe košare lahko odprete zadrgo in vašemu otroku zagotovite dodatno zračenje ter poskrbite za njegovo maksimalno udobje.

8. Zračna vzmetnica v košari: luknjasta vzmetnica in blazina zagotavljata dodatno zračenje ter poskrbita za udoben in varen počitek vašega malčka.

9. Vodoodporna tkanina: notranja tkanina vpija slino, pot in ostale tekočine ter poskrbi, da je vaš otrok vedno na suhem.

10. Voziček UppaBaby Vista je primeren tudi za dvojčke. Voziček, ki v enem vključuje 2 otroška sedeža, 2 sedeža za v avto in 2 košari ter prinaša pravo revolucijo potovanj z dvojčki.

11. Izvlečni senčnik s faktorjem SPF 50+: zaščitite primerno vašega malčka tudi v vozičku! Izvlečni senčnik tako na košari kot na otroškem sedežu zaščiti otroka pred škodljivimi UV žarki. Mamice boste lahko tako brezskrbi tudi med vozičkanjem po sončku. 🌞

12. 180-stopenjski nagib športnega sedeža le z eno roko: NIČ LAŽJEGA! 💪🏼 180-stopinjski nagib vašemu otroku omogoča udobno ležanje, kadar želi spati, ali popolnoma vzravnano pozicijo, ko želi radovedno opazovati okolico. 

Za lažjo predstavo o zgoraj omenjenih lastnosti vozička UppaBaby Vista, si lahko ogledate video, ki prikazuje skoraj vse njegove prednosti.

uppa baby vista

 

Za vse novosti na evitas.si strani spremljaj profila na socialnih omrežjih Facebook in Instagram evitas.si. 

Se slišimo kmalu 😉

Eva

Deli objavo z drugimi