Novo! Avtosedeži Joie

Novo! Avtosedeži Joie

#varnonapoti z avtosedeži Joie

Avtosedeži Joie... Varnost otrok! To je seveda vsakemu staršu ena izmed največjih prioritet... S tem je povezana tudi izbira pravega otroškega avtosedeža. Kakšen pa je sploh varen oziroma primeren avtosedež, glede na velikost otroka?

Pred kratkim smo v naši spletni trgovini razširili ponudbo otroških avtosedežev, in sicer dodali smo kar nekaj izdelkov nove blagovne znamke Joie!

Preden se bomo spustili na same karakteristike avtosedežev, vam bomo na kratko predstavili znamko Joie. Znana je po preprosto briljantnih izdelkih za otroke z edinstvenimi lastnostmi, ki so prijazni do staršev in njihovih malčkov.
Avtosedeži Joie so zasnovani tako, da je uporaba le-teh vedno pravi užitek. Izjemno kvaliteto materialov in tehnološko dovršenost Joie izdelkov, potrjujejo tudi odlični ADAC testi in druge prestižne nagrade, ki so jih izdelki Joie prejeli v zadnjih letih.

Lupinica i-Level z bazo i-Base LX (Signature Line)

Inovativna lupinica Joie i-Level z nadvse priljubljeno lastnostjo: popolnoma ležečim položajem omogoča večje udobje. Joie i-Level je primerna za vsakodnevno uporabo, saj ponuja dojenčkom popolnoma ležeč položaj z naklonom 157°. Lupinica z vključeno ISOFIX bazo i-Base lx je zanesljiva in varna izbira za vašega novega družinskega člana, saj gre za avtosedež, ki je v skladu z najnovejšimi in najbolj zahtevnimi sodobnimi varnostnimi standard.

Lastnosti avtosedeža:

 • Naklon 157°
 • Zaščitna strehica z UV zaščito 50+
 • Od rojstva do malčkove teže 13kg
 • Nekateri oblazinjeni deli so snemljivi in pralni
 • Dodatno varnost avtosedeža Joie i-Level v primeru trka zagotavlja patentirano polnilo iz spominske pene Intelli-Fit™, ki je vgrajeno v stranska predela.Snemljiv mehek in udoben vložek za dodatno podporo glave in telesa, tako imenovani Tri-Protect™, ki omogoča trojno zašito okoli predela glave in patentiran dodatek Grow Together™, ki omogoča, da se ob namestitvi 5 točkovnega varnostnega pasu višina vzglavnika avtomatsko prilagodi višini otroka.

Podobne lastnosti odlikujejo tudi lupinico Joie i-Gemm, le da ta lupinica nima naklona 157° ter ISOFIX bazo i-Base je mogoče dokupiti

Spin 360 otroški avtosedež 0+/1 (0-18kg)

Otroški avtosedež Joie Spin 360 je vrtljiv avtosedež z ISOFIX sistemom, ki je namenjen dojenčkom in malčkom od rojstva do 4. leta starosti.

Lastnosti avtosedeža:

 • Vrtljiv sedež, ki omogoča lažje posedanje otroka v sedež in bolj enostavno dvigovanje malčka iz sedeža. Ko želimo malčka posesti in pripeti v avtosedež ali ga iz njega dvigniti, avtosedež Joie Spin 360 preprosto zavrtimo proti vratom avtomobila in malček je v hipu pred nami.
 • Joie Spin 360 je vzvratni ali naprej obrnjen sedež, ki omogoča vožnjo v nasprotni smeri vožnje od rojstva in vse do 4. leta starosti.

Vzvratni avtosedeži so do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje, kar je ključnega pomena v prvem obdobju odraščanja. Vrtljiv sedež avtosedeža Joie Spin 360 omogoča še bolj enostaven prehod iz nazaj v naprej obrnjen sedež.

i-Spin 360 otroški avtosedež i-Size (40-105 cm)

Inovatven dizajn avtosedeža omogoča še lažja potovanja z našimi malčki. Joie i-Spin 360 zaradi vrljivega podstavka zagotavlja manj napornega sklanjanja in lažje posedanje in pripenjanje malčka v avtosedež. Otroški avtosedež Joie i-Spin 360 je vrtljiv avtosedež z ISOFIX sistemom, ki je namenjen dojenčkom in malčkom od rojstva do 4. leta starosti.

Lastnosti avtosedeža:

 • Vrtljiv sedež, ki omogoča lažje posedanje otroka v sedež in bolj enostavno dvigovanje malčka iz sedeža.
 • Joie i-Spin 360 je vzvratni ali naprej obrnjen sedež, ki omogoča vožnjo v nasprotni smeri vožnje od rojstva in vse do 4. leta starosti.
 • Posebnosti avtosedeža Joie i-Spin 360 sta tako imenovani Smart Ride™ zanesljiv sistem, ki zagotavlja dodatno varnost in omogoča uporabo vzvratnega avtosedeža do starostnega obdobja, ko je za otroka varno, da se začne voziti obrnjen v samo smer vožnje (ob dosegu 76 cm, v starostnem obdobju 15 mesecev) in Simple Swivel™ - hitro in enostavno dosegljiv sistem za še lažje obračanje sedeža. To je torej tudi glavna razlika med tem modelom in modelom Joie Spin 360.

Duallo otroški avtosedež 2/3 (15-36kg)

Avtosedeži Joie Duallo se prilagajajo starostnemu obdobju vašega otroka; to je popoln avtosedež za aktivne malčke in otroke od 3. in vse do 12. leta starosti.

Priznana blagovna znamka Joie je oblikovala prilagodljiv in enostavno nastavljiv avtosedež Duallo za čas, ko naši malčki potrebujejo udoben in zanesljiv sedež za krajša in daljša vsakodnevna potovanja. Joie Duallo s patentom Grow Together™ omogoča 11 položajev po višini nastavljivega vzglavnika, z AutoAdjust™ pa ponuja prilagoditev globine sedeža s 3 nastavljivimi položaji. Avtosedež Duallo odlikuje tudi Guard Surround Safety™ z zaščitnimi elementi, ki omogočajo popolno zaščito pred stranskimi udarci in zagotavljajo dodatno varnost glave, telesa in bokov.

 • Otroški avtosedež Joie Duallo je avtosedež z ISOSAFE + EasyRelase 10-stopenjsko nastavljivim priključkom, ki omogočajo enostavno namestitev na ISOFIX točke z eno roko.

Trillo LX otroški avtosedež 2/3 (15-36kg)

Avtosedež Joie Trillo LX ravno tako kot Avtosedež Joie Duallo primeren otroke od 3. in vse do 12. leta starosti. Glavna razilka med omenjenima avtosedežema je nastavljivost položajev.

Avtosedež Joie Trillo LX omogoča 7 položajev po višini nastavljivega vzglavnika in NIMA prilagoditve globine sedeža. Tudi ta model avtosedeža ima ISOSAFE priključek, nima pa EasyRelase 10-stopenjskega nastavljivega priključka.

Avtosedež Joie Trillo LX odlikuje tudi Guard Surround Safety™ z zaščitnimi elementi, ki omogočajo popolno zaščito pred stranskimi udarci in zagotavljajo dodatno varnost glave, telesa in bokov.

Every Stage FX otroški avtosedež 0+/1/2/3 (0-36kg)

Avtosedež Joie Every Stage FX bo izpolnil vsa vaša pričakovanja in jih presegel! En sedež za vsa obdobja odraščanja, ki raste skupaj vašim otrokom. Ta avtosedež je v primerjavi z drugimi primeren od rojstva pa vse do 12. leta starosti. 

Every Stage FX zagotavlja še bolj enostavno uporabo avtosedeža v prvem obdobju (od rojstva do 4. leta starosti), saj se povsem preprosto namesti s priključkom IsoSafe na ISOFIX točke vozila. Od 4. leta dalje se avtosedež namesti v smer vožnje.

Lastnosti avtosedeža:

 • Od rojstva pa vse do 12. leta starosti. 
 •  V starostnem obdobju od rojstva do 4. leta starosti je vzvratni sedež.
 • V času od 4. do 12. leta starosti pa se Joie Every Stage FX namesti v samo smer vožnje, kar otrokom zagotavlja večji užitek v vožnji na vsaki poti z mamico in očkom.

Traver otroški avtosedež 2/3 (15-36kg) in 1/2/3 (9-36 kg)

Avtosedeži Joie Tarver so prav tako primereni za otroke od 3. in vse do 12. leta starosti.

Kako se torej Traver razlikuje z ostalimi modeli Joie avtosedežev? Na primer kakšna je razlika med Traver modelom in modeloma Duall in Trillo?

Avtosedež Joie Tarver 2/3 (15-36 kg) s patentom Grow Together™ omogoča 7 položajev po višini nastavljivega vzglavnika, z AutoAdjust™ pa ponuja prilagoditev globine sedeža s 3 nastavljivimi položaji.

Obstaja tudi verzija avtosedeža Joie Traver Shield 1/2/3 (9-36 kg), ki je primeren od 9. meseca do 12. leta starosti. Omogoča 9 položajev po višini nastavljivega vzglavnika, z AutoAdjust pa ponuja prilagoditev globine sedeža s 3 nastavljivimi položaji

Tako, upam, da vam je strnjen nabor avtosedežev olajšal odločitev za nakup "tapravega"!

Če se morda zanimate za kakšen drug izdelek, ki ga v blogu nismo omenili, vas vabimo, da si ponudbo ogledate na spletni strani evitas.si.

Novim dogodivščinam naproti z našimi avtosedeži Joie!

Pozdravček,

Eva

Deli objavo z drugimi