Koala Babycare Silver Cups pokrovčki za bradavice

Koala Babycare Silver Cups pokrovčki za bradavice

Koala Babycare Silver Cups pokrovčki za bradavice

Materino mleko je najboljša hrana za njenega dojenčka. Dojenje je naravni način prehrane za dobro rast in razvoj dojenčka. Žensko mleko je popolnoma prilagojeno potrebam otroka. To je za marsikatero mamico ena izmed lepših izkušenj, ki jo doživijo, vendar včasih žal lahko pride do bolečin, ki pokvarijo lepe trenutke. Ene izmed najpogostejših težav so majhne rane, razpoke, ki nastanejo zaradi drgnjenja med dojenjem. 

Ravno zato so ustvarili majhne pokrovčke, ki delujejo kot natsavki za bradavičke, ki so narejeni iz srebra. Pokrovčke za brdavice nosite v kombinaciji z nederčkom, saj jih na ta način jih fiksirate. 

Zahvaljujoč pokrovčkom za bradavice Koala Silver Cups, narejene iz srebra 999 (999 je številka, ki nakazuje laboratorijsko čistost srebra), lahko preprečite in zdravite to težavo ter svoje prsi zaščitite pred zunanjimi bakterijami. Srebrni pokrovčki lajšajo bolečino v prvih 24/48 urah. 

Koala Silver Cups so mali pokrovčki za bradavice, namenjeni pokrivanju bradavic, ki lajšajo ter preprečujejo nastajanje neprijetnih bolečin ter razpok na prsih, s katerimi se mamice srečujejo med dojenjem. 

Koala Babycare Silver Cups pokrovčki za bradavice so med redkimi na trgu, ki so izdelane iz čistega srebra 999. Lastnosti čistega srebra so antibakterijski, dezinfekcijski, zdravilni učinek. Zagotavljajo olajšanje in pomagajo pri razpokah, da se zacelijo v čimkrajšem času. 

Koala babycare silver cups pokrovčki za bradavice 

Gre za preproste diske z anatomsko obliko, ki nudijo popoln oprijem bradavice, hkrati pa so zelo lahki in tanki, zato so diskretni in jih lahko nosite, ne da bi jih kdo opazil. 

Uporaba Koala Silver Cups pokrovčkov ima številne prednosti, predvsem pa nobene kontraindikacije za otroka. Izdelek ne vsebuje niklja, ob uporabi ne sproča nobenih škodljivih snovi za otroka, ne spreminja okusa bradavice ali mleka in jih med eno in drugo uporabo ni potrebno sterilizirati.

Uporaba pokrovčkov Silver Cups je ekonomska in okoljsko varčna rešitev, saj se jih za razliko od drugih podobnih bombažnih ali silikonskih izdelkov ali krem, lahko uporablja v nedogled, tudi ya drugega ali tretjega otroka.

Zakaj uporabljati pokrovčke Silver Cups?

  • Koala Silver Cups pokrovčki za bradavice so narejeni iz čistega srebra 999 in ne vsebujejo niklja. Srebro se že več kot stoletje uporablja v medicini za zdravljenje rayličnih vrst kožnih bolezni, v prisotnosti vlage sprošča protibakterijsko delovanje.
  • Njihova oblika se popolnoma oprime prsi in bradavice zaščiti pred morebitnim drgnjenjem.
  • Uporava pokrovčkov Silver Cups pripomore k okolju in prihranku. Če pokrovčke pravilno uporabljate ter shranjujete jih boste lahko uporabljali vedno, pri čemer se izognete nekupu drugih izdelkov za enkratno uporabo.

Kako uporabljati pokrovčke Silver Cups?

  • Pokrovček morate postaviti direktno na bradavico.
  • Lahko jih uporabljate v kombinaciji s prsnimi blazinicami.
  • Pred dojenjem odstranite pokrovčke in sperite bradavičke.
  • Ni potrebno uporaljati posebnih losjonov ali krem.

Koala Silver Cups pokrovčki za bradavice so narejeni v Italiji!

Pokrovčke lahko najdete na virtualnih poličkah trgovinice evitas.si. V škatlici pa so priložena vsa navodila za uporabo in vzdrževanje pokrovčkov. 

Bodi na tekočem in sledi profiloma evitas.si in evitas.si 😉

Kmalu se bomo še kaj oglasili s kako sočno novostjo! 😍

Pozdravček,

Eva

Deli objavo z drugimi