Elodie Details zimska vreča

Prava izbira zimske vreče

Zimska vreča za voziček je nepogrešljiva oprema v teh mrzlih zimskih dneh. Katero zimsko vrečo bomo izbrali, pa je včasih kar težka odločitev. V trgovinah in na spletu je na voljo ogromno modelov, barv, velikosti in tipov zimskih vreč. Izbira je res pestra in zato tudi odločitev toliko težja.
Glede na izkušnje smo za vas pripravili seznam na kaj biti pozorni pri nakupu zimske vreče, ter kakšne so opcije pri izbiri.

Izbira zimske vreče, kaj je najbolj pomembno?

Pozorni moramo biti, da je zimska vreča dovolj topla glede na okolje v katerem živimo. Zimska vreča mora biti priročna in narejena iz kvalitetnih materialov. Poleg tega pa se mora malček v njej počutiti prijetno, udobno in varno.

MATERIAL

Zimske vreče so načeloma narejene iz mešanice naravnih in umetnih materialov. Najpogostejša je kombinacija volne ali bombaža in poliestra. Polnjene so lahko s perjem ali poliestrom. Največja razlika med enim in drugim polnilom je seveda v ceni. Dobro je, da je zunanji del vreče vremensko odporen, notranji del pa narejen iz naravnih materialov.

ZIMSKA VREČA ALI KOMBINEZON

Elodie Details zimska vreča in kombinezon
Elodie Details zimska vreča in kombinezon

Če se odločate med zimsko vrečo ali zimskim kombinezonom vam svetujemo, da razmišljate glede na vaš tempo življenja. Ste velikokrat v avtu in se za sprehod odpravite bolj daleč od svojega doma ali se sprehajate v bližini? Zimska vreča je primerna za dojenčke, ki večino časa preživijo v vozičku, kjer brezskrbno počivajo ali spijo. Zimski kombinezon pa pride prav, če otročka velikokrat prelagamo iz vozička v lupinico in obratno. Kombinezon omogoča, da otroka enostavno preložimo iz vozička v avtosedež in pripnemo. Zimski pajac ima prostor med nogicami in rokicami, tako da lahko otroka brez slačenja varno privežemo in odidemo na pot.

UNIVERZALNOST

Univerzalna zimska vreča pomeni prednost, saj jo lahko uporabljamo na različnih vozičkih in avtosedežih. Mora imeti vsaj tri točkovni pas, še boljše je 5 točkovni, zaradi česar jo je mogoče pritrditi na skoraj vsak voziček.

Elodie Details zimske vreče
Elodie Details zimske vreče

NAČIN ODPIRANJA

Pozorni moramo biti tudi na način odpiranja. Iz praktičnega vidika je najbolje, če se vreča odpre na zadrgo in le ta poteka po sredini ter tako omogoča lažje dostopanje.

Elodie Details in The Tiny Universe
Elodie Details in The Tiny Universe

BARVA IN OBLIKA

Črna, bela, zlata ali pisana? Danes je na voljo res ogromno modelov in barv zimskih vreč. Izbiramo lahko med enobarvnimi vrečami, vrečami na vzorčke ali vrečami, ki so narejene iz posebnih materialov. Skoraj vsak proizvajalec vozičkov ima v ponudbi prilagojeno zimsko vrečko. Izbiramo lahko pa tudi med pestro ponudbo univerzalnih zimskih vrečah kot jih ponujata blagovni znamki Elodie Details in The Tiny Universe, ki jih najdeš tudi v naši spletni trgovinici.

 

Vabimo te, da se nam pridružiš na naši Facebook strani Evitas.si in spremljaš vse o novostih in izdelkih, ki jih ponujamo na naših virtualnih poličkah :)

Pozdravčki,

Eva

Deli novico z drugimi