Nuna® Otroški avtosedež Pipa™ Urbn 0+ (40-75 cm) Granite

Koda: CF15610GRNGL
Dobavljivost: Izdelek trenutno ni na zalogi
341,30 £

ali

plačilo na obroke
Preberite splošne pogoje poslovanja Leanpay.
399,00 £

Nikoli prej videno! Prelomnica na področju inovacij otroške opreme

Blagovna znamka Nuna® je poskrbela za še eno revolucionarno novost na svetovnem tržišču. Edinstvena in izjemno lahka lupinica Nuna® Pipa™ Urbn z integriranimi Isofix konektorji omogoča namestitev lupinice na Isofix sistem v avtomobilu brez Isofix baze. Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg (teža brez podporne blazine in strehice) omogoča ultra lahek način potovanja z avtomobilom in povsem preprosta namestitev na voziček (kompatibilna je s poljubnim modelom vozička Nuna®). Prva tovrstna lupinica na svetu omogoča praktično in varno rešitev za zanesljivo potovanje s poljubno obliko prevoza.

Vožnja z družinskim avtomobilom, taksijem ali najetim vozilom – potujte na način, ki vam najbolj ustreza enostavno in sproščeno. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.

Vožnja z otroki na najsodobnejši način

Sodobni starši pogosto krmarimo med hitenjem v službo, vrtec, šolo, na kavo, kosilo, v trgovino – z avtomobilom ali taksijem in vse pogosteje tudi s souporabo vozil (najem vozila). Dnevne in vikend dogodivščine se prepletajo s krajšimi in daljšimi družinskimi oddihi, na katere pogosto potujemo z letalom. Živahen vsakdan družine z dojenčkom je dandanes sila razgiban. Napredna blagovna znamka Nuna® ponuja rešitev za potovanje z dojenčkom na nov način. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn namreč omogoča varno in praktično rešitev. Lupinico lahko uporabljate v poljubnem vozilu (avtomobilu, taksiju, najetem vozilu) in celo na letalu.

Zaradi integriranih Isofix konektorjev v samem avtosedežu ni potrebna uporaba Isofix baze. Lupinico lahko namestite neposredno na razpoložljiv Isofix sistem v vozilu. V primeru, da vozilo nima Isofix sistema pa lahko lupinico namestite s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas. Vodili sta prav tako integrirani.

Varnost, varnost in še enkrat varnost – edina stalnica na poti izjemnega razvoja priznane blagovne znamke Nuna®

Blagovna znamka Nuna® varnost najmlajših družinskih članov vedno postavlja na prvo mesto. Tega načela se strokovna ekipa drži tudi pri snovanju inovacij, kot je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn, ki predstavlja pomemben mejnik na poti razvoja otroške opreme. To je prvi tovrstni otroški avtosedež, ki navdušuje tudi z vrhunskimi materiali, ki poskrbijo za varnost in udobje. Za popolno varnost poskrbi močno in vzdržljivo ogrodje ter Aeroflex™ pena, ki je lahka in prožna ter kot taka v primeru trka lahko zmanjša silo, ki se prenese na otroka - silo absorbira in razprši. Vgrajen SIP sistem omogoča dodatno stransko zaščito v primeru bočnega trka. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn je opremljena s 3-točkovnim varnostnim pasom z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča. Lupinica izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. V avtosedež integrirani Isofix konektorji so opremljeni z barvnimi indikatorji, ki poskrbijo, da se lahko prepričate, da je lupinica pravilno nameščena.

Ultra lahka lupinica, ultra lahek način uporabe, montaža v 2 sekundah in premišljeni detajli

Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg omogoča ultra lahek način uporabe. Namestitev na Isofix sistem v avtomobilu s pomočjo integriranih Isofix konektorjev v samo 2 sekundah! V primeru, da v vozilu ni na voljo Isofix sistem, lahko lupinico hitro in enostavno montirate z varnostnim pasom. Povsem preprosta ja tudi namestitev na poljuben model otroškega vozička Nuna®.  Nuna® Pipa™ Urbn ponuja malčkom varen in nadvse udoben prostor za prve poti. Vrhunski materiali in premium tkanine poskrbijo za še bolj prijetna potovanja. Skrbno testirani materiali Nuna® ne dražijo občutljive otroške kože. Nuna® Pipa™ Urbn z merino volno in Tencel liocelnimi vlakni zagotavlja dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času. Vzdrževanje je preprosto, saj je mogoče pranje tekstila v pralnem stroju. Nuna® Pipa™ Urbn ponuja tudi vse preostale nadstandardne lastnosti, ki so značilne za lupinice Nuna® (praktičen ročaj iz razkošnjega usnja, podporno blazino za novorojenčka, strehico z UV zaščito 50+, ki se lahko odstrani). Nuna® Pipa™ Urbn navdušuje tudi z ikonično magnetno zavesico Dream drape™, za katero mame, ki prisegajo na opremo Nuna®, pogosto povedo, da si brez nje ne predstavljajo več vsakodnevnih poti z dojenčkom.

Uporaba:

 • Skupina 0+ avtosedež
 • Priporočena uporaba od rojstva do 13 kg, 40-75 cm
 • Namestitev avtosedeža v obratni smeri vožnje
 • Hitra namestitev avtosedeža s pomočjo integriranih Isofix konektorjev na Isofix sistem v avtomobilu v samo 2 sekundah – za namestitev na Isofix sistem ni potrebna Isofix baza
 • V primeru, da vozilo nima Isofix sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani)
 • Enostavna demontaža – odstranitev lupinice z Isofix sistema z eno roko
 • Lupinica je kompatibilna z vsemi modeli Nuna® vozičkov
 • Najsodobnejši način potovanja z avtomobilom, najetim vozilom, taksijem in letalom

Dimenzije in teža:

 • Dimenzije avtosedeža (dolžina x širina x višina): 65 x 43,5 x 57 cm
 • Teža (brez podporne blazine in strehice): 3,3 kg

Varnost:

 • Vgrajen SIP sistem omogoča dodatno stransko zaščito v primeru bočnega trka
 • Varnost zagotavlja tudi notranjost iz plastike in fleksibilne pene, ki v primeru trka absorbira udarec
 • Lahka in prožna Aeroflex™ pena v primeru trka lahko zmanjša silo, ki se prenese na otroka - silo absorbira in razprši
 • 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča
 • Barvni indikatorji na Isofix konektorjih zmanjšujejo možnost nepravilne montaže
 • Zanesljivo in vzdržljivo ogrodje avtosedeža

Udobje:

 • Udobna in mehka podporna blazina za glavo, hrbtišče in ledveni predel nudi dojenčku dodatno varnost v primeru bočnega trka
 • Zaščitna zračna strehica z UV zaščito 50+ ščiti pred močnim soncem – strehico se lahko odstrani
 • Ikonična magnetna zavesica Dream drape™ omogoča dodatno zaščito pred soncem, mrazom, vetrom in drugimi zunanjimi vplivi
 • 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča

Nadstandardne lastnosti:

 • Ročaj iz razkošnega usnja za enostavno prenašanje
 • Merino volna in Tencel liocelna vlakna; zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstna mehkoba, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času
 • Zračni materiali izboljšujejo pretok zraka
 • Enostaven način vzdrževanja; pranje v pralnem stroju

Testi in certifikati:

 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn dosega standarde kakovosti: ISO 14001, ISO 9001 in OHSAS 18001
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn s certifikatom TUV za zračni promet je odobren za uporabo na letalu
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn ima certifikat Greenguard Gold, ki potrjuje, da izdelek izpolnjuje stroge meje vrednosti kemičnih emisij

VARNOSTNO OBVESTILO

 • Avtosedež namestite v obratni smeri vožnje
 • Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

 

_____________

FAQ:

Katere so glavne razlike med lupinicama Pipa™ Next in Pipa™ Urbn?

Lupinico Pipa™ Urbn se lahko uporablja do otrokove višine 75 cm, Pipa™ Next pa vse do otrokove višine 83 cm. Vendar pa je pri montaži lupinice Pipa™ Next na ISOFIX sistem potrebna uporaba ISOFIX baze, lupinica Pipa™ Urbn pa ima ISOFIX konektorje integrirane že v sam avtosedež.

Kateri testi trka so bili opravljeni na lupinici Pipa™ Urbn?

Avtosedež Pipa™ Urbn je uspešno prestal test in izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. Nuna® izvaja tudi dodatne interne teste trka z bistveno večjimi silami pospeška, kot jih zahteva standard ECE-R129/03.

Kako se Pipa™ Urbn obnese pri preiskusih trčenja?

Avtosedež Pipa™ Urbn je bil testiran pri čelnem, zadnjem in bočnem trku na podlagi varnostnega predpisa ECE-R129 za avtomobilske sedeže. Poleg tega Nuna® izvaja dodatne interne teste trka na podlagi standardov potrošniške organizacije Stifung Warentest. Varnostna zmogljivost avtosedeža Pipa™ Urbn je presegla zahteve standardov za do 40 %. Testi so pokazali, da zagotavlja varnost pri kateremkoli načinu montaže v avtomobil.

Ali je namestitev avtosedeža Pipa™ Urbn z avtomobilskim pasom enako varna kot namestitev z integriranimi ISOFIX konektorji na ISOFIX sistem?

Oba načina montaže avtosedeža v primeru trka učinkovito ščitita pred poškodbami, če sta izvajana pravilno. V primeru čelnega trka je glede zagotavljanja varnosti v rahli prednosti namestitev z avtomobilskim pasom, medtem ko se malenkost bolje glede nudenja varnosti obnese montaža na ISOFIX sistem v primeru bočnega trka. Na podlagi raziskav je ugotovoljeno, da namestitev na ISOFIX sistem predstavlja manjše tveganje za nepravilno montažo.

Kako lahko uporabljam avtosedež Pipa™ Urbn v vozilu, ki ni opremljeno z ISOFIX sistemom?

V primeru, da vozilo nima ISOFIX sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani). Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

Ali lahko uporabljam lupinico Pipa™ Urbn v kombinaciji z ISOFIX bazo?

Ne, lupinice Pipa™ Urbn ni mogoče uporabljati z ISOFIX bazo. Za uporabo z ISOFIX bazo lahko izberete avtosedež Pipa™ Next.

Kakšne tkanine so uporabljene pri izdelavi Pipa™ Urbn lupinice? Ali so FR-free?

Lupinico Pipa™ Urbn odlikujejo visoko kakovostni materiali, ki zagotavljajo nežnost, ki jo potrebuje otroška koža. Da, materiali so naravno ognjeodporni in ne vsebujejo škodljivih kemikalij, ki zavirajo ogenj. Vse tkanine Nuna® so v skladu s standardom EN71-3, ki presega zahteve predpisov ECE-R129. Merino volna in Tencel liocelna vlakna poskrbijo za zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn kompatibilna tudi z otroškimi vozički drugih blagovnih znamk?

Da, poleg tega, da je kompatibilna s poljubnim modelom otroškega vozička Nuna®, je združljiva tudi z večino modelov otroških vozičkov drugih blagovnih znamk: Joolz, Stokke, Silver Cross, Uppababy, Bugaboo, i-Candy, Mamas&Papas,...

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn združljiva z Nuna® Ring adapterjem?

Ne Nuna® Pipa™ Urbn lupinica ni zdržuljiva niti z Nuna® Demi™ Grow Ring adapterjem niti z Nuna® Mixx™ Next Ring adapterjem.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn odobrena za vožnjo z letalom?

Da, lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.

Nikoli prej videno! Prelomnica na področju inovacij otroške opreme

Blagovna znamka Nuna® je poskrbela za še eno revolucionarno novost na svetovnem tržišču. Edinstvena in izjemno lahka lupinica Nuna® Pipa™ Urbn z integriranimi Isofix konektorji omogoča namestitev lupinice na Isofix sistem v avtomobilu brez Isofix baze. Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg (teža brez podporne blazine in strehice) omogoča ultra lahek način potovanja z avtomobilom in povsem preprosta namestitev na voziček (kompatibilna je s poljubnim modelom vozička Nuna®). Prva tovrstna lupinica na svetu omogoča praktično in varno rešitev za zanesljivo potovanje s poljubno obliko prevoza.

Vožnja z družinskim avtomobilom, taksijem ali najetim vozilom – potujte na način, ki vam najbolj ustreza enostavno in sproščeno. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.

Vožnja z otroki na najsodobnejši način

Sodobni starši pogosto krmarimo med hitenjem v službo, vrtec, šolo, na kavo, kosilo, v trgovino – z avtomobilom ali taksijem in vse pogosteje tudi s souporabo vozil (najem vozila). Dnevne in vikend dogodivščine se prepletajo s krajšimi in daljšimi družinskimi oddihi, na katere pogosto potujemo z letalom. Živahen vsakdan družine z dojenčkom je dandanes sila razgiban. Napredna blagovna znamka Nuna® ponuja rešitev za potovanje z dojenčkom na nov način. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn namreč omogoča varno in praktično rešitev. Lupinico lahko uporabljate v poljubnem vozilu (avtomobilu, taksiju, najetem vozilu) in celo na letalu.

Zaradi integriranih Isofix konektorjev v samem avtosedežu ni potrebna uporaba Isofix baze. Lupinico lahko namestite neposredno na razpoložljiv Isofix sistem v vozilu. V primeru, da vozilo nima Isofix sistema pa lahko lupinico namestite s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas. Vodili sta prav tako integrirani.

Varnost, varnost in še enkrat varnost – edina stalnica na poti izjemnega razvoja priznane blagovne znamke Nuna®

Blagovna znamka Nuna® varnost najmlajših družinskih članov vedno postavlja na prvo mesto. Tega načela se strokovna ekipa drži tudi pri snovanju inovacij, kot je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn, ki predstavlja pomemben mejnik na poti razvoja otroške opreme. To je prvi tovrstni otroški avtosedež, ki navdušuje tudi z vrhunskimi materiali, ki poskrbijo za varnost in udobje. Za popolno varnost poskrbi močno in vzdržljivo ogrodje ter Aeroflex™ pena, ki je lahka in prožna ter kot taka v primeru trka lahko zmanjša silo, ki se prenese na otroka - silo absorbira in razprši. Vgrajen SIP sistem omogoča dodatno stransko zaščito v primeru bočnega trka. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn je opremljena s 3-točkovnim varnostnim pasom z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča. Lupinica izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. V avtosedež integrirani Isofix konektorji so opremljeni z barvnimi indikatorji, ki poskrbijo, da se lahko prepričate, da je lupinica pravilno nameščena.

Ultra lahka lupinica, ultra lahek način uporabe, montaža v 2 sekundah in premišljeni detajli

Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg omogoča ultra lahek način uporabe. Namestitev na Isofix sistem v avtomobilu s pomočjo integriranih Isofix konektorjev v samo 2 sekundah! V primeru, da v vozilu ni na voljo Isofix sistem, lahko lupinico hitro in enostavno montirate z varnostnim pasom. Povsem preprosta ja tudi namestitev na poljuben model otroškega vozička Nuna®.  Nuna® Pipa™ Urbn ponuja malčkom varen in nadvse udoben prostor za prve poti. Vrhunski materiali in premium tkanine poskrbijo za še bolj prijetna potovanja. Skrbno testirani materiali Nuna® ne dražijo občutljive otroške kože. Nuna® Pipa™ Urbn z merino volno in Tencel liocelnimi vlakni zagotavlja dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času. Vzdrževanje je preprosto, saj je mogoče pranje tekstila v pralnem stroju. Nuna® Pipa™ Urbn ponuja tudi vse preostale nadstandardne lastnosti, ki so značilne za lupinice Nuna® (praktičen ročaj iz razkošnjega usnja, podporno blazino za novorojenčka, strehico z UV zaščito 50+, ki se lahko odstrani). Nuna® Pipa™ Urbn navdušuje tudi z ikonično magnetno zavesico Dream drape™, za katero mame, ki prisegajo na opremo Nuna®, pogosto povedo, da si brez nje ne predstavljajo več vsakodnevnih poti z dojenčkom.

Uporaba:

 • Skupina 0+ avtosedež
 • Priporočena uporaba od rojstva do 13 kg, 40-75 cm
 • Namestitev avtosedeža v obratni smeri vožnje
 • Hitra namestitev avtosedeža s pomočjo integriranih Isofix konektorjev na Isofix sistem v avtomobilu v samo 2 sekundah – za namestitev na Isofix sistem ni potrebna Isofix baza
 • V primeru, da vozilo nima Isofix sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani)
 • Enostavna demontaža – odstranitev lupinice z Isofix sistema z eno roko
 • Lupinica je kompatibilna z vsemi modeli Nuna® vozičkov
 • Najsodobnejši način potovanja z avtomobilom, najetim vozilom, taksijem in letalom

Dimenzije in teža:

 • Dimenzije avtosedeža (dolžina x širina x višina): 65 x 43,5 x 57 cm
 • Teža (brez podporne blazine in strehice): 3,3 kg

Varnost:

 • Vgrajen SIP sistem omogoča dodatno stransko zaščito v primeru bočnega trka
 • Varnost zagotavlja tudi notranjost iz plastike in fleksibilne pene, ki v primeru trka absorbira udarec
 • Lahka in prožna Aeroflex™ pena v primeru trka lahko zmanjša silo, ki se prenese na otroka - silo absorbira in razprši
 • 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča
 • Barvni indikatorji na Isofix konektorjih zmanjšujejo možnost nepravilne montaže
 • Zanesljivo in vzdržljivo ogrodje avtosedeža

Udobje:

 • Udobna in mehka podporna blazina za glavo, hrbtišče in ledveni predel nudi dojenčku dodatno varnost v primeru bočnega trka
 • Zaščitna zračna strehica z UV zaščito 50+ ščiti pred močnim soncem – strehico se lahko odstrani
 • Ikonična magnetna zavesica Dream drape™ omogoča dodatno zaščito pred soncem, mrazom, vetrom in drugimi zunanjimi vplivi
 • 3-točkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča

Nadstandardne lastnosti:

 • Ročaj iz razkošnega usnja za enostavno prenašanje
 • Merino volna in Tencel liocelna vlakna; zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstna mehkoba, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času
 • Zračni materiali izboljšujejo pretok zraka
 • Enostaven način vzdrževanja; pranje v pralnem stroju

Testi in certifikati:

 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn dosega standarde kakovosti: ISO 14001, ISO 9001 in OHSAS 18001
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn s certifikatom TUV za zračni promet je odobren za uporabo na letalu
 • Avtosedež Nuna Pipa™ Urbn ima certifikat Greenguard Gold, ki potrjuje, da izdelek izpolnjuje stroge meje vrednosti kemičnih emisij

VARNOSTNO OBVESTILO

 • Avtosedež namestite v obratni smeri vožnje
 • Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

 

_____________

FAQ:

Katere so glavne razlike med lupinicama Pipa™ Next in Pipa™ Urbn?

Lupinico Pipa™ Urbn se lahko uporablja do otrokove višine 75 cm, Pipa™ Next pa vse do otrokove višine 83 cm. Vendar pa je pri montaži lupinice Pipa™ Next na ISOFIX sistem potrebna uporaba ISOFIX baze, lupinica Pipa™ Urbn pa ima ISOFIX konektorje integrirane že v sam avtosedež.

Kateri testi trka so bili opravljeni na lupinici Pipa™ Urbn?

Avtosedež Pipa™ Urbn je uspešno prestal test in izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. Nuna® izvaja tudi dodatne interne teste trka z bistveno večjimi silami pospeška, kot jih zahteva standard ECE-R129/03.

Kako se Pipa™ Urbn obnese pri preiskusih trčenja?

Avtosedež Pipa™ Urbn je bil testiran pri čelnem, zadnjem in bočnem trku na podlagi varnostnega predpisa ECE-R129 za avtomobilske sedeže. Poleg tega Nuna® izvaja dodatne interne teste trka na podlagi standardov potrošniške organizacije Stifung Warentest. Varnostna zmogljivost avtosedeža Pipa™ Urbn je presegla zahteve standardov za do 40 %. Testi so pokazali, da zagotavlja varnost pri kateremkoli načinu montaže v avtomobil.

Ali je namestitev avtosedeža Pipa™ Urbn z avtomobilskim pasom enako varna kot namestitev z integriranimi ISOFIX konektorji na ISOFIX sistem?

Oba načina montaže avtosedeža v primeru trka učinkovito ščitita pred poškodbami, če sta izvajana pravilno. V primeru čelnega trka je glede zagotavljanja varnosti v rahli prednosti namestitev z avtomobilskim pasom, medtem ko se malenkost bolje glede nudenja varnosti obnese montaža na ISOFIX sistem v primeru bočnega trka. Na podlagi raziskav je ugotovoljeno, da namestitev na ISOFIX sistem predstavlja manjše tveganje za nepravilno montažo.

Kako lahko uporabljam avtosedež Pipa™ Urbn v vozilu, ki ni opremljeno z ISOFIX sistemom?

V primeru, da vozilo nima ISOFIX sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani). Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

Ali lahko uporabljam lupinico Pipa™ Urbn v kombinaciji z ISOFIX bazo?

Ne, lupinice Pipa™ Urbn ni mogoče uporabljati z ISOFIX bazo. Za uporabo z ISOFIX bazo lahko izberete avtosedež Pipa™ Next.

Kakšne tkanine so uporabljene pri izdelavi Pipa™ Urbn lupinice? Ali so FR-free?

Lupinico Pipa™ Urbn odlikujejo visoko kakovostni materiali, ki zagotavljajo nežnost, ki jo potrebuje otroška koža. Da, materiali so naravno ognjeodporni in ne vsebujejo škodljivih kemikalij, ki zavirajo ogenj. Vse tkanine Nuna® so v skladu s standardom EN71-3, ki presega zahteve predpisov ECE-R129. Merino volna in Tencel liocelna vlakna poskrbijo za zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn kompatibilna tudi z otroškimi vozički drugih blagovnih znamk?

Da, poleg tega, da je kompatibilna s poljubnim modelom otroškega vozička Nuna®, je združljiva tudi z večino modelov otroških vozičkov drugih blagovnih znamk: Joolz, Stokke, Silver Cross, Uppababy, Bugaboo, i-Candy, Mamas&Papas,...

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn združljiva z Nuna® Ring adapterjem?

Ne Nuna® Pipa™ Urbn lupinica ni zdržuljiva niti z Nuna® Demi™ Grow Ring adapterjem niti z Nuna® Mixx™ Next Ring adapterjem.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn odobrena za vožnjo z letalom?

Da, lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.