Igralne podloge Toddlekind... Poznaš?

Igralne podloge Toddlekind... Poznaš?

Poznaš igralne podloge Toddlekind? Če ne, ne skrbi... V tem blogu boš izvedela vse potrebno za ureditev varne in stajliš dnevne sobe, kuhinje ali jedilnice. 😊

Prepričana sem, da imamo vse mamice glede igralnih podlog prvo asociacijo na živobarvne igralne podloge na različne motive - črke, številke, živali, itd. In ja, vem, da so te igralne podloge izredno funkcionalne in, da imajo velik pomen tudi za otroke. Pisane barve so res prava popestritev igre v dnevni sobi. Ampak...?!

Nekako nam te igralne podloge ne sovpadajo s pohištvom v dnevni sobi, kuhinji ali jedilnici. Ja... tudi sama sem veliko časa premišljevala ali naj zamenjam podlogo vsaj v dnevni sobi ali ne. In odločila sem se, da bom. Tako sem se nekega dne opogumila in premaknila staro igralno podlogo iz dnevne sobe v otroško sobico. Ko sem to uspešno izvedla, sem pričela z brskanjem po spletu. In kaj sem ugotovila? Da neke "stajliš" otroške igralne podloge, ki bi se skladala s slogom, ki ga imam v stanovanju pravzaprav na internetu skorajda ni. Ali pa sem slabo iskala... 🤔 Ne vem. Ampak dejstvo je, da je tisto popoldne nisem našla. 

Seveda je vztrajnost lepa čednost in, ker sem vztrajala z iskanjem sem na koncu vendarle dobila - igralne podloge Toddlekind. 

Takoj sem naročila svoj kos in komaj čakala, da pride poštar s paketom. 😊 Ko je po enem tednu le prišel, me vsebina paketa ni pustila razočarane. V škatli je bila tale prečudovita igralna podloga, ki se odlično dopolnjuje s pohitšvom v dnevni sobi. 

Igralne podloge Toddlekind

Vem, da kot starši sprejemamo veliko kompromisov, vendar sem mnenja, da dober slog nebi smel biti eden izmed njih! Igralne podloge Toddlekind se podajo v vsak prostor in ga naredijo bolj elegantnega, modernega in šik. 

Super je tudi to, da seveda podloga služi svojemu primarnemu namenu - ščiti otroke pred udarci in padci, ampak hkrati bo tudi vaš dom ohranil svojo eleganco. Skoraj prepričana sem, da se podloga prilega vsakemu prostoru, saj jo lahko poljubno sestavite.

Podloga je sestavljena iz različnih plošč v velikosti 60 x 60 cm in posebnih robov, ki naredijo podlogi eleganten zaključek. Plošče so zares enostavne za sestavljanje in čiščenje. Poljubno lahko izberete velikost in barvo, ki se bo najbolje poda v vaš prostor. 

Kakšne so možnosti postavitve?

Spodnje sheme prikazujejo možnosti postavitve: 

STANDARD
120 X180CM (1 paket) 

Vsebuje 6 (60 x 60 cm) plošč in 12 zaključnih robov

LARGE
180 X 240CM (2 paketa) 

Vsebuje 12 (60 x 60 cm) plošč in 24 zaključnih robov

PLAYROOM
240 X 360 CM (4 paketi)

Vsebuje 24 (60 x 60 cm) plošč in 48 zaključnih robov 

To se pravi da podloge lahko postavite kot želite, na tako površino kot želite. Najboljša stvar tega pa je, da vam jih sploh ni več potrebno naročati iz tujine, saj se jih dobi tudi v spletni trgovinici evitas.si. Igralna podloga je tudi zelo enostavna za čiščenje - obrišete jo le z vlažno krpo. Njena površina je tako odporna, da ne vpija madežev.

Tehnične lastnosti igralne podloge Toddlekind:

  • Narejena iz visokokakovostne ne-toksične EVA pene, ki ustreza varnostnim zahtevam v EU in ZDA.
  • Debelina podloge meri 1,2 cm in je kot nalašč za igro vaših malčkov
  • Ima neomejene možnosti postavitve
  • Primerna je od 0+ mesecev
  • Pazite le, da na podlogi ne uporabljate ostrih predmetov, saj le-ti lahko poškodujejo podlogo

Kot nalašč je tudi za dojenčke in novorojenčke.

Tako, sedaj poznate vse podrobnosti visoko kakovostnih igralnih podlog Toddlekind. Če pa imate dvome, vprašanja, mnenja, pohvale ali pritožbe lahko pišete na info@evitas.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali. 

Pokukajte tudi na profila evitas.si na Facebook in Instagram, kjer boste lahko videli podloge v najrazličnejših uporabah. 🙂

Do naslednjič,

Eva

Deli objavo z drugimi