Bugaboo

Bugaboo-jem ob strani si lahko olajšate življenje. Za vsako družino se najde voziček Bugaboo z vsemi pripomočki. Zasnovan je za odkrivanje, Bugaboo oblikuje izjemne izdelke in rešitve za starševstvo, s katerimi bo preživljanje časa z vašim otrokom vznemirljivo, nepozabno in, kar je najpomembneje, zabavno, ne glede na to, kam greste.

Ne glede na to, ali živite na podeželju ali v mestnem okolju, vam Bugaboo ponuja pester izbor najnovejših izdelkov za potovanje z otroki. Med priljubljenimi modeli vozičkov so Bugaboo Fox, Donkey in še več, ki so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam družin vseh velikosti in življenjskih slogov. Iščete popoln komplet vozička Bugaboo z vsemi dodatki za vaše naslednje potovanje, kot je popolnoma novi Bugaboo Fox 5, ali preprost voziček brez dodatkov, kot je Bugaboo Bee 6? Raziščite obsežno kolekcijo vozičkov Bugaboo in poiščite tistega, ki ustreza vašim željam.

Bugaboo ponuja tudi vrsto priročnih dodatkov za potovanje, vključno s držali za skodelice, organizatorji, adapterji in še več. Za daljša potovanja si oglejte našo kolekcijo potovalnih posteljic Bugaboo ali visokih stolčkov. Nakupujte celotno kolekcijo Bugaboo izdelkov za potovanje z dojenčki pri Bogaboo.

Preberi več...
Zoži izbor:
Od: 270,00 $ Do: 1497,00 $
Razpon cene med: $270$ in $1497$
Prikazov
24| 36| 72|
Pogled
Razvrsti

Bugaboo® Otroški avtosedež 0+ (0-13 kg) Black

270,14 $
Oglej si več