avgust 2022

FRIGG DUDE: Inovativnost sistema Click Lock in skrb za dudo
FRIGG DUDE: Inovativnost sistema Click Lock in skrb za dudo
Sesanje nudi otroku ugodje in užitek, pa naj bo to sesanje prsne bradavice, lasten palec ali duda. Na tržišču obstaja ogromno različnih dud, vendar vsaka mamica želi za svojega malčka le najboljše. Dizajnerske Frigg dude so izdelane na Danskem in odlikuje jih neprimerljiva kakovost. Zasnovane in izdelane so z mislijo na varnost, zdravje in dobro počutje dojenčkov. Frigg dude so popolnoma brez BPA, PVC in ftalatov.
Uvajanje v vrtec
Uvajanje v vrtec
Prvi obisk vrtca je tako za starša kot tudi za otroka velika sprememba. Otroci se vstopa v vrtec niti ne zavedajo, medtem ko se mamice že dlje časa pripravljamo na to pomembno prelomnico. Najpomembnejše je, da na vse skupaj gledamo pozitivno, in tako lahko vrtec postane zabavna dnevna rutina, ki bo prijetna za vas in za vašega sončka. Prvi vstop v vrtec je za malčka povsem nekaj novega in zato je pomembno, da se s tem znamo soočiti in malčku narediti prvi stop v vrtec prijeten. Pri tem igra pomembno vlogo uvajanje v vrtec. Vzgojiteljica Ksenija Birsa je odgovorila na nekaj naših vprašanj o uvajanju v vrtec.
Najboljša banjica za kopanje novorojenčka
Najboljša banjica za kopanje novorojenčka
Zdravo pridobivanje telesne teže je ključnega pomena v prvih nekaj mesecih otrokovega življenja. Aqua Scale je prva več funkcionalna otroška banjica, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno meri temperaturo vode v času kopanja vašega dojenčka.