Zakaj mandljevo olje Linea Mamma Baby?

Zakaj mandljevo olje Linea Mamma Baby?

Nosečke, mamice, punce, ženske, se sprašujete, kako do zdrave in lepe kože? Mandljevo olje Linea Mamma Baby je rešitev za skoraj vse težave in tegobe, ki se pojavijo na vaši koži med nosečnostjo ali po porodu, ali na sploh. :) Mandljevo olje so v zdravilne in kozmetične namene uporabljali že v preteklosti, ko še ni bilo tako široke ponudbe kozmetičnih izdelkov za problematično ali ne problematično kožo. Danes vam bomo natančneje predstavili mandljevo olje italijanske blagovne znamke Linea Mamma Baby. 

Kako do zdravja, lepote in dobrega počutja z mandljevim oljem Linea Mamma Baby?

Mandljevo olje Linea Mamma Baby pridobivajo iz semen drevesa mandljevca. Najkvalitetnejše olje pridobijo s hladnim stiskanjem posušenih semen in filtriranjem sladkega mandlja. Ravno zaradi postopka pridobivanja olja vsebuje mandljevo olje veliko rudninskih snovi, veliko vitaminov. Te sestavine vlažijo povrhnjico kože in ji tako dajejo dodaten lesk. Ampak kakšna je še prednost hidratacije povrhnjice kože?

S tem ko olje kožo vlaži in spodbuja hidratacijo, povrhnjici daje tudi napetost, kar pomeni? Glajenje gub! :) Prednost mandljevega olja Linea Mamma Baby je tudi ta, da na naraven način preprečuje znake staranja in nastajanja strij med nosečnostjo. Ampak, kar je še najboljše je to, da mamice lahko uporabljate mandljevo olje Linea Mamma Baby tudi na najbolj občutljivi dojenčkovi koži. Mandljevo olje je namreč odlično tudi za negovanje in vlaženje nežne kože naših malih nadobudnežev. Primerno je za vsakodnevno uporabo vseh družinskih članov.

Mamice, poleg preprečevanja nastajanja gub (in strij) lahko mandljevo olje Linea Mamma Baby uporabljate tudi za odstranjevanje šminke in drugih ličil. Olje ne vsebuje nobenih dodatnih sestavin ali parfumov, zato ne povzroča rdečice oziroma neprijetnih pekočih občutkov okoli oči potem, ko si boste odstranile maskaro in eye-liner ali senčke po napornem dnevu.

Mandljevo olje Linea Mamma Baby in poletje

Kaj pa poleti? Torej, povrhnjica kože je sestavljena iz večih plasti in v eni od teh plasti se nahajajo melanociti (kožni pigment), v katerih nastaja barvilo melanin, ki daje koži osnovni odtenek in barvo. Če telo obsevamo z ultravijoličnimi žarki, proizvajajo celice več melanina. Porjavitev poleti je po domače povedano pravzaprav obrambna reakcija kože na sonce. Povrhnjica tako deluje kot zaščitna prevleka našega telesa. Zato je izjemno pomembno, da jo ustrezno zaščitimo pred soncem in, da jo seveda vsakodnevno vlažimo in hranimo. Vrhnje celice v katerih je po navadi barvilo melanin pa zelo hitro odmrejo, še posebej poleti zaradi izpostavljenosti kože soncu. Sproti jih nadomeščajo mlajše z manjšo vsebnostjo tega pigmenta. Hitrost odmiranja celic je seveda odvisna od nege kože in od krem, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Če uporabljamo mandljevo olje Linea Mamma Baby, ki vrhnje celice vlaži in neguje bolj kot večina krem, ki jih današnje bogato tržišče ponuja, to lahko za nekatere izmed nas pomeni tudi, da imamo lahko poleti dlje časa porjavelo kožo od sonca.

Torej recept do zdrave porjavelosti poleti? Ustrezna sončna krema (SPF+ vsaj 30) v kombinaciji z mandljevim oljem Linea Mamma Baby, ki ga nanesete od 1 krat do 2 krat dnevno, odvisno od suhosti kože!

Skratka, mandljevo olje Linea Mamma Baby je kozmetični izdelek, s katerim boste lahko rešili marsikatero težave, od suhe in presuhe kože, do vsakodnevnih opravil, kot je odstranjevanje ličil, nega nohtov in las, masaže, itd. Ravno tako z redno uporabo lahko preprečimo nastanek strij ali starostnih gubic. ;)

Ravno zaradi njegovih blagodejnih učinkov na koži, se iz dneva v dan vedno več Slovencev odloči za nakup tega "čudežnega" kozmetičnega pripomočka.

 

Za koga je torej primerno mandljevo olje Linea Mamma Baby?

Mandljevo olje Linea Mamma Baby priporočamo čisto vsem ne glede na njihov tip kože, saj ima mandljevo olje blagodejni učinek na vse tipe kož. Od kože novorojenčka do suhe in zelo suhe kože odrasle osebe.


Za vse tiste, ki vas zanima, kaj je še novega pri kozmetiki Linea Mamma Baby lahko pokukate na spletno stran evitas.si! Za vse, ki vas zanimajo praktični nasveti, kako te izdelke uporabljati in katere so njihove največje prednosti, spremljajte našo facebook stran Evitas.si oziroma Instagram stran Evitas.si.

Pozdravček,

Maša

 

Deli objavo z drugimi