Začeti blog…

…je danes nekaj povsem vsakdanjega.

Stopiti v stik z isto mislečimi in deliti ideje, zamisli, pridobiti nove inspiracije in navdihniti druge je prednost pisanja o tem kar te zanima.

Sama imam rada izzive, sem delavna, zagnana in pozitivno naravnana oseba.

Ustanovitev podjetja Evitas je bila ena mojih boljših odločitev do sedaj. Med študijem arhitekture se je moja strast preusmerila v oblikovanje in dizajn, ob rojstvu sinčka pa sem svoje veselje do ustvarjanja združila z navdihom malega bitja, ki ga imam neizmerno rada.

Tako se je začela odvijati naša zgodba, zgodba za katero sem prepričana, da bo nekoč inspiracija še mnogim drugim.

Za podjetjem ne stojim le jaz, temveč tudi moj partner, najin sin, prijatelji in ostala družina. Brez njih ne bi bila tu kjer sem sedaj. Svoje delo obožujem, zato si želim svoje mišljenje, zamisli in pogled na svet deliti z vami. Trgovina Evitas je moja strast, zato sem se odločila pisati o njej. Z blogom vas bom obveščala o trendih, modnih smernicah in dogodkih, ki se bodo odvijali, pa tudi o čisto vsakdanjih stvareh.Pri tem mi bo pomagal simpatičen očka, Jure Marolt, ki ustvarja čudovit blog Ljubki nesmisel. Sama ga že nekaj časa spremljam in z veseljem prebiram njegove zapise, zato upam, da boš pri tem užival ali uživala tudi ti :)

Pozdravčki, Eva

 

Kaj je pa tvoja strast, ki te vodi v življenju? Kaj je tisto, kar z veseljem počneš?

Vesela bom tvojega komentarja na Facebook strani Evitas Shop :)

Deli novico z drugimi