Voziček Easywalker je super ideja za velikonočne ali prvomajske praznike

Voziček Easywalker je super ideja za velikonočne ali prvomajske praznike
Imate že vse praznike lepo splanirane? Ali ste med tistimi, ki naredijo in uredijo vse v zadnjem hipu? :) No, ne glede na to, verjamemo, da na koncu izpade vse tako kot bi moralo! 


Voziček Easywalker

Voziček Easywalker … Nekateri boste najverjetneje Velikonočne ali prvomajske praznike preživeli s širšo družino ali s prijatelji, spet drugi boste praznične dni izkoristili za oddih na morju ali kje drugje na lepšem. Prav v vsakem primeru vam bo delo z otroki in praznična opravila, kot so skakanje po trgovinah in po opravkih, olajšal čudovit voziček Easywalker.


Voziček Easywalker in njegove lastnosti

Voziček marela Easywalker je super lahek in kompakten voziček za sprehajanje po mestu. Je eleganten, lahek in zložljiv voziček. Izredna praktičnost vozička omogoča zlaganje z eno samo roko. Lahek voziček se zelo enostavno vozi in je idealen za na vsako potovanje – tudi z letalom! Super tudi za ostala potovanja, oddihe, vikende in počitnice na morju ali kje drugje. ;)

Kot je razvidno iz videa ima voziček Easywalker možnost nastavitve v popolnoma raven položaj za spanje, zaradi tega je primeren za otroke od rojstva naprej. Tako boste lahko uživali v prednostih vozička marela tudi z novorojenčkom! Seveda imate možnost nakupa tudi druge dodatne opreme kot:

  • Zimska vreča
  • Mreža proti komarjem
  • Univerzalna podloga
  • Držalo za pijačo
  • Držalo za prigrizke
  • Organizator
  • Torba za transport
  • Senčnik

Skratka voziček Easywalker vas ne bo razočaral, saj se popolnoma prilagaja vam in vašim potrebam, doma ali na potovanju oziroma počitnicah!

Pssst… Če ga potrebujete že za prihajajoče praznike, naj vam prišepnem, da se obeta tudi koda s prazničnimi ugodnostmi, katero lahko izkoristite za nakup tega super praktičnega vozička. ;) Vse kar morate storiti je to, da spremljate naša dva profila Facebook in Instagram!

Lepe praznike vam želi,

Ekipa Evitas

Deli objavo z drugimi