Violeta izdelki! Hej, a si že našla svojega?

Violeta izdelki! Hej, a si že našla svojega?

Violeta izdelki... Skozi celotno obdobje delovanja in obstoja podjetja, Violeta predstavlja družbo s prepoznavanjem človeških potencialov ter aktivnim sodelovanjem v različnih družbenih projektih, ki prispevajo k razvoju in rasti skupnosti. Ker strmijo k temu, da poslušajo svoje potrošnike, vedno znova odkrivajo nove formule in izdelke, s katerimi zagotavljajo kvalitetnejši način življenja za posameznika ali kar za vso družino! V blogu vam bomo skušali približati in predstaviti njihovo novo linijo uporabnih izdelkov za otroke in mamice. :) 


Violeta izdelki za otroke

Violeta izdelki za otroke so del linije Double care, katera je še posebej znana po svojih tipično vijolčnih embalažah, ki takoj pritegnejo pozornost (predvsem nežnejšega spola :) ). Od pleničk do previjalnih podlog in vlažilnih robčkov za higieno malčkov ali mamic, vse to lahko najdemo v tej prikupni viola liniji Double Care. Violeta je do sedaj ponujala pleničke z napredno AIR DRY tehnologijo zaradi katere imajo pleničke najboljšo sposobnost absorbiranja tekočine in tudi pretok zraka.

Violeta izdelki: pleničke Double care cotton touch

Pleničke Violeta Double Care Cotton Touch so izjemno tanke, mehke in zračne. Posebna linija Cotton Touch je ravno tako narejena iz napredne Air Dry tehnologije, ki zagotavlja noro mehkobo in še bolj noro udobnost. ;) Kar jo loči od ostalih Violeta pleničk je inovativna zgornja plast narejena iz mehkih blazinic, ki omogočajo hitro vpijanje ter preprečujejo draženje otroške kože in nastanek rdečice. Kar je za otroško kožo še najbolj pomembno je to, da pleničke ne vsebujejo nobenega losjona, vonja in barve! Violeta je, tako kot pri ostalih izdelkih, poskrbela tudi za privlačno embalažo, ki je za razliko od ostalih pleničk v kolekciji Double Care, v beli barvi. Tako boste lahko mamice v super in mega marketih pleničke Cotton touch ločile od ostalih če ne drugega po barvi! ;) In kot se spodobi smo najboljše pustili za konec... V prav vsako embalažo pleničk so pri Violeti dodali še Violeta otroške vlažilne robčke Water Care, ki vsebujejo 99% vode!


Violeta izdelki: vlažilni robčki za odstranjevanje ličil

Vse ženske pa Violeta razveseljuje s super uporabnimi robčki za odstranjevanje ličil Violeta WeCare Make up. Na voljo so v dveh različicah, in sicer eni robčki vsebujejo micelarno vodico, drugi pa arganovo olje. Vlažilni robčki so odlična izbira, ko si želimo na hitro odstraniti ličila po napornem dnevu. Robčki so izredno nežni in prijazni do kože, so brez alkohola in mila. Arganovo olje nahrani vašo kožo in vzdržuje njeno pH ravnovesje, ter s tem zmanjšujejo možnost pojava alergij in rdečice. Koža bo po uporabi postala čista, mehka in navlažena. Vsi izdelki so tudi dermatološko testirani. Seveda obstajajo tudi različno velika pakiranja glede na potrebe posameznika oziroma posameznice.

P.S. Robčki v manjši embalaži (25 kos) so ekstremno primerni za kakršnokoli žensko torbico, zelo jih priporočamo tudi za krajša ali daljša potovanja, saj ne zavzamejo veliko prostora.

Violeta izdelki: detergent in mehčalec za perilo

Kakšen občutek imate, ko v zraku zadiši po sveže opranem perilu? Vonj po svežem, vonj po dojenčkih, vonj po čistem. Vse te vonjave je Violeta združila v edinstveni detergent in mehčalec za pranje perila. Izdelki so primerni tako za pranje občutljivih dojenčkovih oblačil in vsebujejo sestavine, ki so ravno tako prijazne do malčkove kože.

Formula s 5 x filtrirano vodo in negovalnimi mehčalnimi miceli zagotavljata optimalno oskrbo. S filtracijo dobimo izjemno čisto vodo, ki jo lahko uporabljate tudi za najzahtevnejše namene in za najbolj občutljivo dojenčkovo kožo. Detergent je blagega vonja, ki pomirja vaše in otrokove čute.

Izdelek je dermatološko preizkušen in hipoalergen ter zagotavlja varen in mehak objem vašim malčkom! Čudovit vonj po čistem pa bo trajal in trajal! ;)

Skratka lahko rečemo, da Violeta izdelki danes nudijo še bolj široko ponudbo izdelkov svojim zvestim kupcem!

Za vse tiste, ki vas zanima, kaj je še novega pri Violeta Double Care in WeCare lahko pokukate na spletno stran evitas.si! Za vse, ki vas zanimajo praktični nasveti, kako te izdelke uporabljati in katere so njihove največje prednosti, spremljajte našo facebook stran Evitas.si oziroma Instagram stran Evitas.si ali pa se lahko obrnete tudi na Facebook stran Violeta Baby Care Slovenija. 

Pozdravček,
Maša 

Deli objavo z drugimi