Violeta® Hlačne plenice Cotton 5 Junior (11-25kg) 26 kosov

Koda: 3870128022744
Na zalogi
11,25 $
9,00 $

Kupite 2 pakiranja katerihkoli Violeta Double Careplenic, shranite račun in izpolnite prijavo na www.violeta.com ter prejmite priročno stojalo za pleničke!

Nagradna igra poteka od 01.09. do 30.09.2020 oz. do izteka zalog nagrad.

Najmehkejše Violeta hlačne pleničke za male nadobudneže!

Razvite v skladu z željami mater, ki želijo, da bi njihovi otroci odraščali z izdelki najvišjega standarda varnosti in kakovosti. Zato je Violeta lansirala najbolj kakovostne plenice, ki so nežne kot oblak - narejene so iz 100% naravnega bombaža.

Da bi zagotovili 24-urno zaščito za vašega dojenčka in mu nudili udobje pri prvem koraku, so razvili hlačne plenice iz 100% naravnega bombaža, ki omogočajo varno gibanje vsakemu otroku.

Tehnologija dobre distribucije tekočine, skupaj z organskim bombažem omogočata mehko in nežno teksturo pleničke – hitro vpijanje, enakomerna razporeditev tekočine in zaščita pred puščanjem tudi preko noči!

Zgornji sloj je iz naravnega bombaža, ki preprečuje draženje kože za skoraj 100%, 3D tehnologija omogoča hitro distribucijo tekočine. Dvojni varnostni trakovi onemogočajo bočno prepuščanje tekočine.

Lastnosti:

  • Mehka zračna plast pomaga pri pretoku zraka in odstranjevanje preostale vlage in s tem omogoča, da otroška koža ostane suha
  • Več kot 700 bombažnih por zagotavlja dodatno mehkobo ob vsakem dotiku otroške kože
  • Prožne hlačne plenice so najbolj prilagodljive za še tako zahtevne otroške gibe
  • Indikator vlažnosti bo olajšal skrbi in pokazal, kdaj je čas, da zamenjate pleničko, s tem, da se rumena barva spremeni v zeleno/sivo

priporočeniIzdelki

Loading...