Lesene igračke Le Toy Van so idealna izbira za praznično darilo

Lesene igračke Le Toy Van so idealna izbira za praznično darilo

Veseli december je pred vrati! Že imate pravo idejo za darilo? 🤔 Igračke La Toy Van so ravno prave za letošnje praznike. Lepe, praktične, poučne, okolju prijazne in lesene igračke bodo očarale vsakogar. 

Igračke Le Toy Van

Grad, hiška za lutke in kmetija so prve tri igračke s katerimi je znamka Le Toy Van zaslovela in požela veliko uspeha. Od takrat naprej je znamka vsako leto bogatila svoj asortiman igrač in danes so igračke Le Toy Van že skoraj vsim poznane kot zelo kakovostne in okolju prijazne. 😍

Igračke Le Toy Van spodbujajo otrokovo domišlijo in nekatere njegove sposobnosti kot so motorične, senzorične in koordinacijo oči in rok. Tudi s tradicionalnimi igračkami kot so kuhinja ali garaža za avtomobilčke so otroci lahko pri igri inovativni. 

 Vse igračke Le Toy Van so oblikovane v Londonu vendar kljub temu lahko opazimo pridih francoskega prefinjenega sloga. 

 

Iščete igračko za deklice? 

Hiška za punčke Sweetheart je elegantna dvonadstropna lesena hiša s podstrešjem. Nadstropji sta povezani s stopnicami, prednost te hišice pa je lepa in dovršena oprema.

Hišica je do popolnosti opremljena z več kot 30 kosi pohištva, zunaj in znotraj pa je poslikana z romantičnimi motivi, ki jih obožujejo vse deklice. Poleg poslikav hišico delajo posebno in ljubko še police z rožami ter okna in vrata, ki se odpirajo in zapirajo.

Ta čudovita igrača bo vašo malčico zagotovo spremljala več let njenega odraščanja in igre, kar potrjuje tudi nagrada, ki jo je prejela igrača: LBC (Loved by Children) nagrada za najboljšo leseno igračko.

Krožnik s slaščicami - prav poseben čar je, ko mala princeska postreže sveže pečene piškotke na čudovitem krožniku. Lesena igrača »krožnik slaščic« Le Toy Van omogoča prav to: da se mala deklica v svoji kuhinji počuti prav tako spretna kot njena mamica ali babica 😊.

 

Iščete igračko za fanta? 

Lesena Noetova barka spada med aktivnostne igračke, ki spodbujajo otroško kreativnost, komunikacijo in socializacijo. Ne le da ima zaradi biblijske zgodbe o Noetu izobraževalno funkcijo, je tudi nadvse didaktična in spodbuja motorične spretnosti otrok. Ta lesena barka namreč gosti živalice, Noeta in njegovo ženo, vsakemu liku pa je na barki glede na obliko namenjeno točno določeno mesto. Jih bo vaš malček znal pravilno umestiti? Barka ima tudi izhodna vrata za lažji dostop, na vrhu se nahaja ročka za lažje prenašanje igračke. Živali so v vrsti in pripravljene, da se vkrcajo. Gremo? 😄

Univerzalne igračke

Sicer so pa nčeloma igračke Le toy Van primerne tako za deklice kot dečke in zakaj se ne bi dečki igrali s slaščicami in hiškami za lutke in zakaj se deklice ne bi igrale z garažo za avtomobilčke? 😉 Prav vse igračke iz asortimana ponujajo ogromno možnosti za igro in tako spodbujajo razvoj domišljije in kreativnosti. 

Več igračk in mogoče idej za darila vaših najmlajših dobite na evitas.si

O novostih iz naše ponudbe pa vas bomo stalno obveščali preko naših profilov na Instagramu in Facebooku

Do naslednjič 😉

Eva

Deli objavo z drugimi