Träumeland® Otroško ležišče Nature Luck 60x120

Koda: T010131
Dobavljivost: PO NAROČILU: dobavni rok preverite na info@evitas.si
199,90 €

Vsak element pri Träumeland vzmetnicah je bil jasno premišljen. To velja za obdelavo materialov pa vse do strukture vzmetnic. Zato, da ima lahko vaš dojenček zdrav spanec.

Kot eden glavnih sestavnih delov vzmetnice ima material jedra vzmetnice pomembno vlogo.
Hrbtenica se skozi natančno elastično jedro vzmetnice optimalno razbremeni in je hkrati podprta, tako da se hrbtenica vašega otroka lahko zdravo razvija.

Prevleka za vzmetnico je narejena iz 100% nadzorovanega gojenja organskega bombaža, pri katerem ne uporabljajo umetnih gnojil, pesticidov ali defolientov. Je zračna ter pralna do 40°C in je primerna za nežno strojno sušenje.

Vzmetnica je 100% naravna, narejena iz visokokakovostnega lateksnega kokosa v kombinaciji z naravnim lateksom, za odličen udoben spanec. 

Naravni lateks je najkakovostnejša oblika lateksa, izdelana iz mleka gumenega drevesa. Naravni lateks diha, uravnava temperaturo, je točkasto elastičen in ima antiseptične lastnosti, ki odbijajo večino bakterij in prašnih pršic. Naravni lateks je torej hipoalergen.

Vzmetnica iz kokosovih vlaken je izključno iz rastlinskih materialov. Kokosova vlakna zagotavljajo idealno spalno mikroklimo. Lateksov kokosov oreh je tudi brizgan z gumijastim lateksom, ki bistveno izboljša prepustnost zraka in predvsem elastičnost.

NASVET: Pretrde vzmetnice niso primerne za mehko kostno strukturo dojenčka. Pri izdelkih Träumeland ste lahko prepričani: vse vzmetnice imajo pravilno stopnjo trdote.

Katero vzmetnico izbrati, preverite tukaj: https://www.traeumeland.com/EN/videos 

Lastnosti:

  • Dimenzije: 60 x 120 x 9 cm
  • Material: prevleka: 100% naravni bombaž. Notranjost: lateksni kokos
  • Starost: 0-4 let
  • Primerno za otroke z alergijami
  • 100% naravno
  • Zračno prepustno
  • Nega: pralno do 40°C. Primerno za nežno strojno sušenje
  • Narejeno v Avstriji

Cerifikati:

priporočeniIzdelki

Loading...