Tender Leaf Toys® Aktivnostna igrača Vreme Weather Watch

Koda: TL8421
Na zalogi
55,20 $

Vrhunsko ilustrirana vremenska postaja iz lesa, ki povezuje vse vidike podnebja v preprosto in poučno tablo, ki jo je mogoče obesiti na steno učilnice ali jo preprosto postavite na mizo. Padavine, hitrost vetra, temperatura, letni časi in vsakodnevno "kakšno vreme je danes" ter faze lune, naučijo vašega malčka o podnebnih ciklih.

Set vsebuje 4 table, na vsaki pa je prikazan en letni čas, ki malčka nauči, kako imajo lahko različni letni časi značilne vremenske vplive. Faze lune je mogoče raziskati v povezavi z različnimi hitrostmi vetra, padavinami in temperaturnimi nihanji, zaradi česar je ta izdelek nov in sodobna izobraževalna igralna deska v trenutnem času podnebnih sprememb.

Zavrtite kolo in si oglejte 8 faz lune in njihova imena, premaknite temperaturni pas, da boste videli, kako temperatura narašča in pada. Dvignite klobuk fantka, ki bo pokazal, kako je vetrovno in prestavite rdečo ročico gor in dol, vedro pa bo pokazalo, kako močno so padavine.

V natisnjeni vrečki je vključenih še 9 vremenskih simbolov, ki jih lahko magnetno postavljamo v včerajšnje, današnje ali jutranje napovedi.

Lastnosti:

  • Starost: 3 leta +
  • Dimnezije: 43 x 31 x 4.5 cm

priporočeniIzdelki

Loading...