SUPER TWISTSHAKE AKCIJA

SUPER TWISTSHAKE AKCIJA

TWISTSHAKE - OTROKE JE NA PRVEM MESTU

Twistshake je zelo mlado Švedsko podjetje, ki poskrbi za vašega otroka od prvega dne, ko pokuka na ta svet. Izbira blagovne znamke otroških izdelkov je na tržišču zelo pestra, veliko je alternativ in možnosti izbora, pri Twistshake-u pa se zavedajo, da je dobro počutje vašega otroka vedno na prvem mestu in stremijo k proizvodnji izdelkov, ki bodo staršem olajšale vsakdan in jim podarile več kvalitetnega časa s svojim malčkom.

V podjetju razvijajo izdelke, ki so preprosti in varni za uporabi, hkrati pa so to izdelki, ki imajo resnično privlačen in edinstven dizajn. Zavedajo se, da je njihov cilj funkcionalnosti lahko izjemno estetski in njihovi oblikovalci vedno iščejo načine, kako združiti praktičnost z okolju prijaznim dizajnom.

Ker je vsak dojenček unikaten, se tudi potrebe individuumov spreminjajo, prav tako pa se potrebe otroka od njegovega rojstva preko odraščanja spreminjajo, zato stremijo tudi k inovativnosti  in postali so pravi strokovnjaki vseh otrokovih faz odraščanja. Ko se otrok sooča z novimi izzivi, mu Twistshake ponuja inovativne in varne linije izdelkov, ki bodo zadovoljile vsakogar.

VODILA PODJETJA TWISTSHAKE

Temeljna vodila podjetja Twistshake:

  • preprečevanje kolik pri dojenčkih,
  • učinkovit način obdelave porcij,
  • enostavno čiščenje.

V podjetju Twistshake so zelo pozorni na izbor materialov, s katerimi izdelujejo njihove visokokakovostne izdelke, vsi materiali so brez BPA in izpolnjujejo vse varnostne predpise glede živil.

Tudi na naših poličkah imate izjemno izbiro Twistshake izdelkov od dudic, vozičkov, igračk, stekleničk, posodic, slinčkov, torb, pribora, kuhalnika, sterilizatorja in še in še …

TWISTSHAKE AKCIJA - 50%

V oktobru smo se v naši spletni trgovini odločili, da bomo vse izdelke Twistshake znižali za kar 50% ampak le do 10. oktobra, zato pohitite z nakupom na naši spletni strani.

Spremljajte nas na Facebook in Instagram profilu, kjer dnevno objavljamo novosti in lastnosti izdelkov, ki jih imamo v ponudbi, verjamemo, da iščete prav to, kar imamo za vas.

Lep pozdravček,

ekipa Evitas

Deli objavo z drugimi