Twistshake flaškica, steklenička

Twistshake stekleničke za hranjenje

Zakaj sem izbrala Twistshake?

Twistshake stekleničke oz. za nekatere raje flaškice (ker niso steklene), sem že pred dobrima dvema letoma zasledila na Instagramu. Takrat sem bila v pričakovanju svojega prvorojenca in kot vsaka bodoča mamica, sem tudi sama raziskovala kaj vse ta svet ponuja. Po naključju sem zasledila profil @twistshakebaby in postala povsem navdušena.

Takrat je bilo na voljo le šest barv, sedaj pa jih je na razpolago že več kot deset. Iz tuje spletne trgovine sem naročila modro in belo barvo stekleničke, ker sem vedela, da pričakujem fantka. Komaj sem čakala, da mi kurir dostavi paket in se v živo prepričam ali so res tako lepe kot na slikah.

Navdušena ali razočarana?

Totalno presenečena, pozitivno seveda! V živo so enostavno čudovite!

Steklenički sta nato kakšnega pol leta čakali na uporabo. Na srečo nisem imela težav z dojenjem, tako da flaškice nismo potrebovali. Z uporabo sem začela šele ob uvajanju goste hrane. Med tem so izdelki Twistshake (končno) postali na voljo tudi pri nas. V ponudbo so dodali mehke silikonske ustnike, ki se enostavno namestijo na Anti-Colic flaškico. Ker sem se bala, da bi mojemu sončku postal klasičen cucelj bolj všeč kot moje prsi, sem se odločila za uporabo novega nastavka.

Poleg videza me je presenetila tudi sama uporabnost. Zraven vsake flaškice pride še posodica za shranjevanje s pokrovčkom in mešalna mrežica, ki je sicer na začetku niti nisem potrebovala. Njen namen je preprečevanje grudic, ko mešamo mlečno formulo. Kasneje sem ugotovila, da se lahko mrežico uporablja tudi za pripravo vode z okusom. Sedaj, ko je moj sin že večji, vodi enostavno dodam narezano sadje, pokrijem z mrežico in premešam. Ta preprečuje zamašitev cuclja, otrok pa uživa v osvežilni in zdravi sadni pijači. Posodice še vedno uporabljam za shranjevanje kašic, ki jih hranim v zamrzovalniku. Še posebej prav pridejo, ko se odpravimo na pot. Napolnim jih z rozinami ali drugimi prigrizki in tako je malica vedno pri roki.

Zadovoljna s Twistsake ustnikom!

Zaradi mehkega silikona je ustnik primeren že od četrtega meseca naprej in se super obnese v kombinaciji z rednim dojenjem. Ustnik je moj sinček sprejel brez problema. Flaškico z ustnikom ima pri sebi tudi med spanjem in navdušena sem nad tem, da ustnik ne prepusti niti kapljice. Brez skrbi vzamem flaškico s seboj, tudi če pozabim na pokrovček.

Stekleničke so na voljo v treh velikostih in so primerne za različne starosti otroka. Vsaka steklenička ima odtisnjeno merico za lažje doziranje. Oblikovane so tako, da se jih res enostavno očisti, ergonomska oblika pa nudi dober oprijem za male rokice. Operem jo kar v pomivalnem stroju, ko se mi mudi pa flaškico enostavno očistim z gobico za čiščenje posode. Široko grlo omogoča lažje doziranje in seveda tudi čiščenje, saj nima težko dostopnih zavojev, ki jih z roko ne dosežemo.

Twistshake flaškica pink in posodice

Če na kratko povzamem, sem nad izdelki Twistshake postala še bolj navdušena, ko sem jih začela uporabljati. Vidi se, da je v njih vloženega veliko truda in premišljenosti. Vesela sem, da sem jih našla.

Pri nas doma je trenutno najbolj priljubljena roza in turkizna. Katero barvo bi pa ti izbrala? :)
PS: Ne pozabi komentirati na naši Facebook strani, nekoga bomo presenetili z njegovo najljubšo barvo! ;)

POGLEJ VSE IZDELKE TWISTSHAKE ALI SI OGLEJ SPODNJI VIDEO

 

Foto: Twistshake® arhiv

Deli novico z drugimi