Skandinavski stil – to so unikatni Bloomingville izdelki

Deli svoj slog, povej svojo zgodbo in uredi svoj ambient v Bloomingville stilu

Primarno poslanstvo Bloomingvilla je nuditi kupcem po celotni Evropi širok spekter modnih izdelkov visoke kakovosti v priljubljenem skandinavskem stilu, dosegljive cene in kvalitetne storitve. Njihov slogan se glasi: deli svoj slog, povej svojo zgodbo in uredi svoj ambient. Unikatni Bloomingville izdelki ponujajo prav to … Unikatnost :)

Unikatni Bloomingville izdelki! Tega stila preprosto ne moremo zgrešiti, saj je že nekaj časa izjemno priljubljen predvsem med mladimi. Skandinavski slog je najbolj prepoznaven po čistih in preprostih linijah, značilne pohištvene elemente pa lahko najdemo v nežnih sivih, belih in črnih barvnih odtenkih. Skandinavski videz pogosto dopolnjujejo dekorativni elementi v pastelnih barvah in izdelki znamke Bloomingville so kot nalašč za v sobico ali katerikoli drugi ambient vašega stanovanja ali hiše.

Unikatni Bloomingville izdelki

Za tiste mamice, ki vam je všeč nordijski minimalizem, potem so unikatni Bloomingville izdelki zagotovo primerni za vaš ambient. Mali sončki pa se bodo lahko zabavali s prikupnimi igračkami v njihovi prikupno urejeni sobici – v Bloomingville slogu, seveda ;)

Kot je bilo rečeno že v uvodu ima Bloomingville izjemno veliko ponudbo, med katero spadajo tudi posoda, igračke, pohištvo za v sobico, dekorativni elementi, itd.

Bloomingville mizica

Vsak obrok v dnevu je pomemben za naše malčke. Navadno so kosila ali večerje dogodki ob katerih se zbere vsa družina. Zakaj jih ne bi popestrili s čarobno serijo izdelkov za mizico Bloomingville? Z najbolj kulskimi ilustracijami živalskih prijateljčkov se bodo mali radovedneži zabavali tudi pri hranjenju. Prikupno simpatični seti Bloomingville navadno vključujejo krožniček, 2 skledici, 1 skodelico, vilico in žličko. Na voljo so v večih barvah, tako da so lahko primerni tako za malčke kot tudi za malčice. Pa dober tek! ;)

Bloomingville igračke

Hokus pokus … in igračke so tu! Igrače imajo to čarobno sposobnost, da lahko malčke popeljejo v svet neskončnih možnosti. V tem svetu postanejo kralji, kraljice, princi, princeske, mehaniki, frizerke, zdravniki, zdravnice … oblikujejo lastna pravila, ki ustrezajo njihovem pogledu na svet ali njihovim željam. Po tej ideologiji so narejene tudi Bloomingville igračke. Igračke so narejene z ljubeznijo do otrok in staršev ter okolja. Večina igrač je narejenih iz lesa, so lepega a hkrati enostavnega, minimalističnega videza. Tako bodo lahko male princeske uživale v pogovorih s prijateljicami ob toplo postreženem čaju, ki ga vključuje set čajanka Bloomingville, radovedni mehaniki pa bodo lahko popravljali avtomobilčke s pomočjo praktičnega seta Bloomingville orodja. Otroci bodo uživali maksimalno, starši pa tudi! :)

Bloomingville pohištvo

Moja soba, moja pravila, moj slog in moji unikatni Bloomingville izdelki! Bloomingville pohištvo je skladen z nordijskim minimalizmom in praktičnostjo. Simpatični kosi velikokrat spominjajo na živalske prijateljčke zaradi edinstvenega potiska oziroma ilustracij ali zgolj zaradi njihove unikatne oblike. Tako je lahko prikupna knjižna omara z igrivimi predali na različne živalice v različnih barvah kot nalašč za v sobico vašega malčka ali malčice. Lesena škatla na kolesih s simpatičnim napisom “Nothing is really lost until your mom can’t find it” je primerna za shranjevanje igrač. Zaradi njenega prikupnega videza se lahko odlično poda v katerikoli sobo. Simpatični posteljni okvir z oblačkom na zaščitni ograjici bo ravno tako super za v sobico!

Bloomingville dekor

Lepo je gledati otroke polno zaposlene z igro, ustvarjanjem in fantazijo. Srčkane škatlice, prikupne blazinice in preproge zanimivih oblik bodo v otroški kaos doprinesle dodatne elemente, čisto nov svet, katerega bodo otroci lahko čisto na novo odkrivali. Praktični in simpatični elementi bodo tako pika na i že popolni sobici. Škatlica z zgornjim delom v sivi barvi s črno pošastjo in črnim napisom Don`t touch my stuff  bo tako idealna za hranjenje manjših igračk, tabla z napisom “Baby rules” pa bo določala pravice in “dolžnosti” malčka :)

Tako, to je bil naš nabor Bloomingville unikatnih izdelkov, kateri je pa vaš? Pišite nam in zaupajte nam vaš odgovor na Facebook strani Evitas.si oziroma Instagram strani Evitas.si.

Vse ostale izdelke Bloomingville si lahko ogledate na Evitas.si.

Sončen pozdravček od ekipe Evitas ;)

S kodo BLOOMINGVILLE ti podarjamo 15% popust na vse izdelke te znamke!

Koda velja od 1.12.2018 do 31.12.2018, popusti se med seboj ne seštevajo.

Deli novico z drugimi