NOVE POSODICE ZA SHRANJEVANJE HRANE IN PIJAČE MINILAND

NOVE POSODICE ZA SHRANJEVANJE HRANE IN PIJAČE MINILAND

Da se boste lahko brezskrbno odpravili kamorkoli, je tukaj super kolekcija izdelkov Miniland, ki je primerna za shranjevanje hrane in pijače za vašega malčka, saj poleg steklenih in plastičnih posodic s termo torbico ponujajo tudi posodice iz naravnih materialov in čudovite dizajnerske termovke, ki v celoti poskrbijo za brezskrbno pohajkovanje z vašim malčkom. Posodice za shranjevanje hrane so nepogrešljivi pripomočki mamic in njihovih malčkov.

KAJ POTREBUJEMO ZA BRESKRBEN SPREHOD ALI IZLET Z NAŠIM OTROKOM ZA SHRANJEVANJE HRANE IN PIJAČE?

Velikokrat se je mamicam z dojenčki ali malimi otroki težko odpraviti od doma, saj je potrebno poskrbeti za veliko malenkosti za skrb za naše malčke. Poleg vseh osnovnih potrebščin, moramo vedno poskrbeti za obroke in hidracijo otrok, ki je nujno potrebna. V kolikor se otroci dojijo, je to zelo enostavno, mamice imajo vse s seboj, ko pa otroci zrastejo ali se ne dojijo več, je potrebno s seboj vedno imeti pripravljene shranjene obroke, malice in seveda pijačo za našega malčka. Shranjevanje hrane in pijače je lahko problematično, saj bomo naše obroke in pijačo dale v posodice, ki bodo z nami načeloma potovale v torbah ali v vozičku, zato moramo biti pazljive pri nakupu posodic za shranjevanje hrane in pijače, saj je zelo pomembno, da le-te dobro tesnijo, se pokrovi ne odpirajo, ne puščajo, držijo temperaturo in odlično je, če so pralne v pomivalnem stroju.

 

Da bomo mamice svobodno sprehajale naše malčke in imele vedno pri sebi svežo hrano in pijačo potrebujemo kvalitetne:

POSODICE ZA SHRANJEVANJE HRANE IN PIJAČE MINILAND

V spletni trgovini Evitas lahko izbirate čudovite termovke Miniland z vsebnostjo 450 ml, primerne tako za shranjevanje mleka kot drugih napitkov za vašega malčka. Termovka je mehka na otip s simpatičnim naravnim dizajnom, primernim za vsakogar. Termovka zelo učinkovito vzdržuje temperaturo zahvaljujoč dvojni inox steni in ekskluzivni plasti aluminija.

Poleg termovk imate na izbiro različne posodice za shranjevanje hrane ali mleka Miniland, izbirate lahko med:

Posodice za shranjevanje hrane so primerne za shranjevanje hrane v zamrzovalniku, silikonska tesnila pokrovov super tesnijo tudi tekočo hrano, posodice so pralne v pomivalnem stroju in hrano v posodici lahko segrejete tudi v mikrovalovni pečici, seveda brez pokrova.

Miniland posodice za shranjevanje hrane in pijače bodo poskrbele za mirnejše in svobodnejše pohajkovanje z vašim malčkom, so pa izjemen pripomoček tudi za domačo kuhinjo.

Spremljajte naš Instagram in Facebook profil, kjer dnevno objavljamo novosti in lastnosti izdelkov, ki jih imamo v ponudbi!

Do naslednjič,

Lara 

Deli objavo z drugimi