Popolna harmonija med lepoto in zdravjem? Dermokozmetika SVR!

Ali že poznaš kozmetiko SVR? Francoska kozmetika z dolgoletno družinsko tradicijo zajema vse, kar od kozmetike pričakujemo in želimo!

Kozmetika SVR ponuja celostno nego za vse tipe kože vključno z najbolj občutljivimi. Njihovo prepričanje je ustvarjati kozmetiko z največjo možno količino dermatološko aktivnih sestavin, brez da bi to vplivalo na toleranco kože. To dejstvo zagotavlja izjemne rezultate pri negi kože brez stranskih učinkov.

Farmacevta ter zakonca Simone in Robert Véret, sta pričela z ustvarjanjem prve linije SVR izdelkov že leta 1962. Njuna vizija je bila ustvarjati lepo kožo. Zastavljeno poslanstvo je nadaljeval njun sin ter kasneje vnuk. Z več kot pol stoletja izkušnjami in neprekosljivim znanjem, se je tako iz majhnega družinskega podjetja razvila prava zvezda v svetu dermokozmetike. Danes je kozmetika SVR predpisana s strani mnogih dermatologov po celem svetu. Najdemo jo v kar 45-ih državah, pojavlja pa se tudi na vseh večjih svetovnih konferencah. Kljub rasti in razvoju ostaja kozmetika SVR zvesta svojim prvinskim vrednotam.

Sama sem se s kozmetiko SVR prvič spoznala pred približno 5 leti, ko mi je dermatolog postavil zame še ne slišano diagnozo: atopijski dermatitis. Ob stranskih učinkih kortikosteroidnih krem in tablet, se mi je koža občutno stanjšala, aktivni problemi pa so poniknili samo začasno. Ob raziskovanju po spletu, sem izvedela, da je omenjeno stanje precej pogosto pri dojenčkih in otrocih. Tako sem vedela, da bo kozmetika, ki je primerna za otroke z najobčutljivejšo kožo najbolj primerna tudi zame.

Po preizkušanju raznih krem in neuspešnem obvladovanju bolezni, mi je dermatolog predstavil kozmetiko SVR, natančneje njihovo linijo za nego suhe in atopične kože Topialyse.

Ko sem prišla domov vsa opremljena z novo kozmetiko, sem komaj čakala, da jo preizkusim. Ob vsem neugodju sem si želela najprej umiti obraz. Že ob prvem umivanju s Topialyse balzamom za umivanje atopične kože sem čutila razliko med slednjim ter ostalimi sredstvi za umivanje. Za razliko od drugih sredstev za umivanje mi koža po tokratnem umivanju ni nič zategovala. Občutek je bil prijeten in koža pomirjena, nič rdeča. Nego sem zaključila z Intenzivnim balzamom za nego atopične kože. Na zelo razdražena področja vek pa sem nanesla še Topialyse kremo za nego atopične kože vek.

Pred spanjem sem si privoščila še sproščujočo prho s Topialyse oljem za umivanje. Kožo sem po umivanju nežno posušila, tako da sem z brisačo pazljivo popivnala in telo na koncu navlažila s Topialyse Emolientno kremo.

Po redni nekaj dnevni uporabi njihovih izdelkov so se pojavili prvi vidni rezultati. Razbrazdana, surova in nabrekla koža se je začela pomirjati. Srbenje je ponehalo in rdečica je izginila. Tudi moji bližnji so opazili razliko, tako v izgledu moje kože, kot tudi mojem počutju in razpoloženosti.

Vse od tedaj sem redna uporabnica kozmetike SVR. Akutni izbruhi so se pomirili. Sedaj se občasno pojavijo samo še v najbolj mrzlih mesecih v letu, ter v primerjavi s poprej, v zelo zanemarljivi intenziteti. Ko opazim prve prehodne spremembe na koži, preprosto zaostrim nego. S Topialyse izdelki odlično obvladujem akutna stanja – brez pomoči škodljivih kortikosteroidnih krem.

Ker bi želela svojo pozitivno izkušnjo s SVR izdelki deliti z vami in vašimi najmlajšimi, sem se za vas v spletni trgovinici Evitas zmenila za prav poseben popust v višini 20%! <3 Popust velja na vse izdelke SVR iz linije Topialyse.

Se slišimo kmalu!
Do naslednjič,

Sindi

Deli novico z drugimi