Le kdo stoji za trgovinico Evitas?

Eva je mlada mamica, ki že od nekdaj rada ustvarja in je po naravi umetniška dušica. Skozi leta srednje šole in študija se je specializirala v grafičnem oblikovanju in svoje ideje ter znanje uporabila pri ustvarjanju napisov za otroška oblačila. Jure je tisti, ki Evo podpira iz ozadja, jo spodbuja in ji pomaga pri poslovnih potezah, je podjetnik in direktor podjetja Evitas Shop. Najmlajši član družine, Kris, pa je njun navdih in inspiracija, včasih pomočnik, včasih mali nagajivček, zgodba podjetja Evitas se je začela ravno zaradi njega.

Otroci nas navdihujejo in ravno to je bil povod za ustanovitev trgovine Evitas. Želja po ustvarjanju in kreativnosti je vodila do oblikovanja prikupnih in zabavnih napisov.

O trgovini in izdelkih

Ker se zavedamo, da so otroci nežna in občutljiva bitjeca, tiskamo le na bodije iz najkakovostnejše 100% organskega bombaža.

Oblačilca so mehka in udobna, čudoviti napisi pa jih naredijo posebne in unikatne. Tiskamo tudi na bombažne majčke, puloverčke, hlačke in kapice. Ker pa vedno strmimo k novostim, lahko v naši ponudbi pričakujete še veliko novega.

Da pa bo vaš otrok v stilu od glave do peta smo v trgovino dodali še pester izbor dodatkov, kot so mokasini in sandali za prve korake, modne rutice, elastike in trakovi za lase, metuljčki in še veliko več.

Poleg otroških oblačil in dodatkov, tu najdete tudi oblačila za ženske, majčke za nosečke ter ujemajoče se majčke za celotno družino.

V ponudbo smo poleg oblačil in dodatkov dodali še izdelke za sobico, nego in potepanje. Ponujamo tudi veliko izbiro igrač in odlične ideje za darila bo rojstvu ali osebnem prazniku malih sončkov.

Blagovne znamke

Hvala, ker ste del nas

Svoje stranke izjemno cenimo, zelo smo jim hvaležni za soustvarjanje naše zgodbe in smo veseli vsakega komentarja, pohvale in pripombe.

Postani tudi ti del naše zgodbe in z uporabo #evitasshop deli svoje fotografije in mnenje o izdelkih na našem Facebook ali Instagram profilu.