Novo! Začetni set za dojenje Cache Coeur

Novo! Začetni set za dojenje Cache Coeur

Strokovnjaki zadnja leta zelo poudarjajo pomen dojenja, saj ima veliko pozitivnih učinkov tako za mater kot tudi za otroka. Materino mleko je najprimernejša in najbolj ustrezna hrana za začetek otrokovega življenja. Je pa tudi res, da imamo mamice z dojenjem različne izkušnje, kajne? Po porodu vam lahko ustrezni pripomočki, kot so prsne blazinice ali ustrezen modrček pomagajo k udobnejšemu dojenju in boljšemu počutju. 

Začetni set za dojenje Cache Coeur

Začetni set za dojenje Cache Coeur je idealen za začetek dojenja. Mamicam bo 100% prišel prav, ko se bodo lotevale te naloge.

V tem kompletu so:

  • 4 negovalne blazinice (2 “Day” in 2 “Night” negovalne blazinice), 
  • oblazinjeni nedrček, 
  • pralna torba,
  • torbica za nošenje vaših blazinic.

Pralne blazinice

Najkakovostnejše pralne blazinice za dojenje Cache Coeur so idealna izbira v času dojenje. Blazinice so ekstremno vpojne in zaradi svoje ergonomske oblike se prilegajo obliki materinih prsi. Dnevne blazinice zadržijo do 60 ml tekočine, nočne pa do 80 ml tekočine.

Proti-zdrsni sistem drži blazinice popolnoma na mestu. Blazinice so pod oblačili neopazne in prijetne za nošenje. Dve leti raziskav so privedle do tega kakovostnega produkta, ki je narejen iz kvalitetnih materialov z OEKO-TEX certifikatom. Njihova edinstvena sestava materialov preprečuje nastanek bakterij in neprijetnega vonja.

Pralne blazinice za dojenje Curve so izdelane v Franciji in so ekološko odgovorne, saj so pralne in primerne za večkratno uporabo.

Križni modrček 

Izdelan iz bambusove viskoze s tradicionalnimi sponkami, vas bo negovalni modrček Curve spremljal z mehkobo ves čas nege. Zahvaljujoč brezšivni tehnologiji in oblazinjenim blagom zagotavlja nevidnost in dobro počutje dan in noč. Na voljo je v dveh barvah “Black” in “Nude”.

Modrčki so seveda na voljo v različnih velikostih: 

Tabela velikosti je na voljo tukaj. 

Torbica za nošenje blazinic

Torbica Curve nosi zaščito in optimalno higieno vaših negovalnih blazin, ko jih prevažate.

Vrečka za pranje blaznic

Da bi ohranili kakovost vaših izdelkov, smo razvili pralno vrečko za večjo odpornost v pralnem stroju, da ohranimo negovalne blazinice.

Za vse novosti na spletni strani evitas.si sledite profiloma na Instagramu in Facebooku evitas.si.

Pozdravček do naslednjič,

Maša

Deli objavo z drugimi