Nomi - visoki otroški stolček nove generacije!

Nomi - visoki otroški stolček nove generacije!

Otroški stolček priznane znamke Nomi je zasnovan za otroke stare od 6-24 mesecev. Nomi je stolček nove generacije, ki se brezhibno prilagaja brez orodij in se razvija z otrokom od rojstva (Nomi Baby) in vse do najstniških let.

Nomi visoki otroški stolček je osnova Nomi koncepta. Nomi stolček lahko enostavno nadgradite z razpoložljivimi pripomočki in otroku zagotovite potrebno podporo v vseh fazah odraščanja.

Izberite barvo, ki bo najbolje ustrezala vašemu življenjskemu prostoru in uživajte v rasti svojega otroka s podporo Nomi otroškega stolčka.

Pri izbiri barve Nomi stolčka si izberete barvo sedeža, naslonjala, podpore za noge in bazo, tako da se bo le najbolje zlil v vaš interier.

Skandinavski dizajn svetovno znanega strokovnjaka za sedeže - Petra Opsvika, ki je celotno kariero preučeval v tem, kar mu pravijo "aktivno sedenje". Njegova filozofija je, da otroci potrebujejo stabilno platformo za noge, s katere se lahko premikajo - tako bo otrok aktivno in raznoliko sedel - a ostal sedeč.

Nomi je evolucija izvirnega koncepta, ki uporablja sodobnejše materiale in tehnologijo, kar ima za posledico elegantno zasnovo, zato je vsakodnevna uporaba še enostavnejša. Nomi se zlahka spremeni iz dvignjene posteljice za novorojenčka, v visok stolček, tako da je vaš novorojenček postavljen v najudobnejši in bolj ergonomski položajZa razliko od tradicionalnih otroških stolčkov, ki jih ni mogoče uporabiti, dokler se vaš dojenček ne bo sam usedel, vam Nomi omogoča, da svojega novorojenčka postavite k mizi z dodatkom nastavka Nomi Baby.

Otroški stolček Nomi je enostaven za čiščenje, kar je ena od glavnih zahtev staršev pri iskanju visokega stolčka! Njegova elegantna oblika onemogoča, da bi hrana zašla v skrite predele. Nomi otroški stolček je tako lahek, da ga lahko obesite na rob mize, da očistite pod njo. 

Stolček ni samo za hranjenje - je kot nalašč tudi za pisanje domače naloge, barvanje, igranje ali samo preživljanje časa z družino.

Verjamemo, da je čas z družino poseben - pogovor, socializacija in posebni trenutki se dogajajo okoli jedilne mize. Z Nomi so vključeni vsi, tudi najmlajši družinski člani!

Kako naročite Nomi stolček?

Otroški stolček Nomi sestavite sami na spletni strani.

Stolček NOMI lahko uporabljate tudi kot počivalnik in sicer od rojstva do približno 6. meseca starosti.

1. Izberete standardno bazo po vaši želji

Na voljo je STANDARD baza (Black in White Oak) in PREMIUM baza (Oak in Walnut).

Lesena baza zagotavlja trdnost, fleksibilnost in vzdržljivost visokega otroškega stolčka. Edinstvena oblika zagotavlja, da sta višina in globina sedeža vedno popolnoma prilagojena.

Noga stolčka je narejena iz masivnega lesa in vsaka je unikatnega značaja in videza. Ker se noge med seboj razlikujejo glede na starost drevesa, iz katerega so bile narejene, pa tudi kraj, kjer je zraslo, je treba vedeti, da se bodo med njimi opazile določene razlike.

Baza je na voljo v različnih barvah in iz različnih vrst lesa. Razlika je zgolj vizualna: vzdržljivost in zmogljivost sta v vseh možnostih popolnoma enaki.

  • Standardna baza: Jedro iz bukovega furnirja, obloženo s hrastovim furnirjem. Obdelano z belim oljem ali črnim lakom.
  • Premium baza: visoko kakovosten hrast ali oreh.

2. Dodatno potrebujete še BABY BAZO in VZMETNICO za BABY BAZO 

Baby baza je na voljo v beli ali črni barvi. Baby vzmetnica pa že ima priložen varnostni pas, ki ima 5-točkovno pritrditev in se lahko uporablja tudi kot 3-točkovni pritrdilni pas. Na voljo je v različnih barvah.

Kasnje se NOMI transformira v stolček za hranjenje in se ga lahko uporablja od 6. meseca naprej.

V primeru, da želite NOMI uporabljati od 6. meseca naprej ali več, NE potrebujete nakupovati celotnega seta. Če ste v prvi fazi že opravili nakup lesene BAZE in BABY BAZE ter BABY VZMETNICE, potrebujete le še dokup sedeža in prej omenjenih pripomočkov.

1. Izberete standardno bazo po vaši želji

BAZA je glavni del NOMI stolčka za hranjenje. Na bazo se nato namesti sedež, ki je na voljo v razičnih barvah.

Na voljo je STANDARD baza (Black in White Oak) in PREMIUM baza (Oak in Walnut).

2. Izberete barvo SEDEŽA, naslonjala in podpore za noge

3. MINI VAROVALNA OGRAJICA

4. BLAZINA ZA STOLČEK

Izberete lahko tudi PLADENJ v več barvah, ki je idealen za prvo pravo mizico vašega malčka. Pladenj se enostavno postavi in odstrani z Nomi Mini ograjice. Maksimalna obremenitev pladnja je 5 kg, lahko se opere tudi v pomivalnem stroju. Evomove pladenj je na voljo kot dodatek Nomi stolčku.

Ker je varnost na prvem mestu, imate možnost nakupa Varnostnega pasu za stolček, ki je primeren za otroke od 6-24 mesecev.

Torej če iščete izjemen in inovativen stolček za vašega malčka, ki ga boste lahko uporabljali od rojstva pa tja do drugega leta starosti in še več, vam toplo priporočamo, da obiščete našo spletno stran in si izberete vaš nov in inovativen stolček za hranjenje, ki je zasnovan, da zadovolji tako vaše kot potrebe vašega otroka.

Da bo druženje ob mizi nepozabna izkušn ja, polna prelepih dogodivščin in zgodb, ki jih boste pisali skupaj z vašim otrokom.

Spremljajte nas na Facebook in Instagram profilu, kjer dnevno objavljamo novosti in lastnosti izdelkov, ki jih imamo v ponudbi, verjamemo, da iščete prav to, kar imamo za vas.

Lep pozdravček do naslednjega branja,

Lara

 

 

Deli objavo z drugimi