Najbolj udoben objem z nosilkami Ergobaby

Najbolj udoben objem z nosilkami Ergobaby

Na trgu je veliko nosilk in verjamemo, da se veliko mladih mamic sprašuje, katero izbrati, da bo ustrezala otroku in življenjskemu slogu družinice. Prednost nosilke je, da nam omogoča, da se z dojenčkom odpravimo tudi po terenu, kjer voziček ne zmore. Prav tako je prednost nosilke v tem, da imamo ob nošenju obe roki prosti in lahko v času nošenja opravimo še kakšno hišno opravilo, ne da bi pri tem izgubili interakcijo in bližino z dojenčkom. Pri nosilki je zelo pomembno, da omogoča pravilen, naraven položaj dojenčka v črki M. Prav to omogočajo nosilke blagovne znamke Ergobaby. Priljubljena znamka Ergobaby ponuja veliko različnih modelov nosilk, da bi kar najbolj zadovoljili vse potrebe in zahteve staršev, dojenčkov in malčkov. Prav zaradi različnih modelov pa se pri starših najpogosteje pojavi vprašanje, katero izbrati.

Vsaka nosilka ima različne lastnosti in prednosti, ki ustrezajo različnim tipom staršev in otrok. Pri izbiri nosilke si lahko zastavite nekaj vprašanj, kot so npr. »kako bom otroka nosil?«, »Do kdaj želim otroka nositi v nosilki?«,.. Odgovori na ta vprašanja vam bodo pomagali pri izbiri prave nosilke. Izbirate lahko med različnimi položaji, v katerih želite otroka nositi, in prav tako lahko izbirate med različnimi materiali. Pri tem ne smete pozabiti na lastnosti, ki jih mora imeti vsaka nosilka, in sicer da omogoča pravilen, naraven položaj otroka in pravilen položaj starša, saj si ne želimo bolečin v hrbtu.

Pri razvoju Ergobaby posveča posebno pozornost varnosti otrok, ki se nosijo v nosilkah. Ergobaby nosilke so opravile številne teste in imajo certifikat Evropske agencije za testiranje TÜV, ameriškega združenja proizvajalcev otroške opreme (JPMA), v skladu z ameriškimi standardi za testiranje materialov, in izpolnjujejo standarde CPSIA (Zakon o varnosti proizvodov v ZDA).

Poiščite svojo nosilko!

1. Ergobaby nosilka Omni Breeze

Prinaša povsem novo stopnjo zračnosti. Nosilka je izdelana iz mrežaste tkanine SoftFlex, ki omogoča pretok zraka, zaradi česar je to najbolj zračna nosilka. Uporablja se lahko brez vstavka in sicer od rojstva naprej.

 • Primerna je za otroke od 3,2 kg - 20-4 kg
 • Vsi nosilni položaji
 • Križne naramnice in ledvena podpora za lažje nošenje
 • Omogoča pravilen M položaj

 

2. Ergobaby nosilka Embrace

Je mehka, nežna in udobna nosilka za novorojenčke. Udobna nosilka za novorojenčke Embrace Ergobaby je odgovor na povpraševanje staršev širom sveta, ki iščejo mehko in udobno opcijo, enostavnejšo od rute za nošenje novorojenčka. Z nosilko Ergobaby Embrace je vzpostavljanje bližine enostavno in udobno tako za malčka kot tudi za starša. Izdelana je iz mehke tkanine s certifikatom Oeko-Tex Standard 100.

 • Za novorojenčke od 3,2 kg do 11,3 kg
 • Dva načina nošenja
 • Namestitev nosilke brez zapletenega vezanja
 • Široke naramnice, ki podpirajo dojenčkov vrat

 

 

                                                       Ergobaby Nosilka Omni Breeze                                                                                                            Ergobaby nosilka Embrace

                        

3. Ergobaby nosilka Omni Dream

Narejena je iz najmehkejšega bombaža. Soft Touch bombaž je nežen, a vzdržljiv material, ki zagotavlja mehak in udoben občutek za starše in otroke.

 • Za otroke od 3,2 kg so 20,4 kg
 • Vsi nosilni položaji
 • Primerna za novorojenčka brez vstavka
 • Mrežasta tkanina za boljši pretok zraka
 • Križne naramnice in ledvena podpora
 • Ergonomski položaj v vseh položajih nošenja

 

4. Ergobaby nosilka Adapt

Je prva Ergobaby nosilka, ki brez vstavka za novorojenčka zagotavlja že znano Ergobaby udobje in ergonomijo za otroka od samega rojstva. Omogoča tri položaje nošenja otroka, in sicer spredaj, zadaj in ob strani.

 • Za otroke od 3,2 kg – 20 kg
 • Enostavna za uporabo od rojstva dalje, brez uporabe vstavka za novorojenčka
 • Nosilka ni primerna za nošenje otroka spredaj, obrnjenega naprej
 • Oblazinjene, mehke naramnice z možnostjo križnega nošenja, super za tesno prileganje za drobne mamice in tiste, ki imajo raje enostavno zapenjanje na sprednji strani (nastavljive od 73 -124 cm)

 

 

                                                         Ergobaby nosilka Omni Dream                                                                                                          Ergobaby nosilka Adapt

 

5. Ergobaby nosilka Aerloom

Je izjemno lahka in zračna nosilka, narejena iz tkanine FormaKnit, ki zagotavlja popolno prileganje dojenčku in staršem. Aerloom je prva strojno pletena nosilka za dojenčke, ki uporablja edinstveno tehnologijo FormaKnit 3D. Hkratna raztegljivost in moč tkanja zagotavljata prožnost in popolno podporo. Narejena je iz 87% recikliranega poliestra. Prednost je v njeni lahkosti, saj tehta le 0,66 kg.

 • Za otroke od 3,2 kg – 15,9 kg
 • Izredno lahka
 • Zračen material

                                                                                                                                              

6. Aura elastičen trak

Je odlična izbira, ko želite svojega novorojenčka obdržati blizu sebe v naravnem, ergonomskem položaju. Bližina in bitje vašega srca bo umirilo vašega novorojenčka. Aura trak je primeren za novorojenčke, saj omogoča nošenje samo spredaj.

 • Za otroke od 3,6 kg – 11,3 kg
 • Izredno mehek material

 

 

                                                          Ergobaby nosilka Aerloom                                                                                                            Ergobaby trak za nošenje Aura

Za mrzle dni, ko otrok potrebuje dodatno toploto, ima Ergobaby rešitev!

V mrzlih, mokrih in vetrovnih dneh bo za vašega malčka v nosilki poskrbela Ergobaby zimska zaščita. Zimska zaščita je vodoodporna in tako bo poskrbela, da bo vaš malček suh. Opremljena je z žepi za roke, ki bodo zagotovili zaščito za starše.

Še nekaj nasvetov:

 • Novorojenček v trebuhu devet mesecev posluša bitje maminega srca. Pomembno je, da ga na vse dražljaje v zunanjem svetu privajamo postopoma. Otroka v nosilki imejte najprej v položaju spredaj, in sicer obrnjenega proti sebi. Tako se bo počutil varnega, saj bo slišal bitje vašega srca, kot ga je poslušal devet mesecev v trebuščku. Ko je dojenček dovolj velik in pripravljen, da ga obrnete naprej, ga lahko najprej date v položaj na bok, da se bo postopoma privadil na vse dražljaje. Nato pa nastopi čas, ko postane dojenček radoveden in zato obstaja položaj spredaj tako, da je dojenček obrnjen naprej ali pa položaj na hrbtu
 • Pri namestitvi nosilke vedno preverite, da je oddaljenost glavice otroka in vašega obraza za »en poljub«.
 • Preverite, da je med vašim telesom in telesom otroka prostor za eno dlan

Pozdravček, 

Sara

 

 

Deli objavo z drugimi