Za uporabnika

Način plačila

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

  • Plačilo po povzetju* z gotovino ali kartico ob prevzemu (za plačilo ob prevzemu se zaračuna dodaten strošek v višini 2 EUR).
  • Plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti), rok plačila predračuna je pet (5) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.
  • Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover, Diners, JCB in Maestro (če plačnikova plačilna kartica Maestro to omogoča).
  • Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.
  • Plačilo z Moneto*

*Ne velja za mednarodne nakupe.

Podjetje Evitas Shop d.o.o. si prislužuje pravico, da pri večjih vrednostih naročila od kupca zahteva plačilo blaga pred odpremo.